Jan 29, 2012

Berebut Eskrim Dengan Asben =.=


eskrim walls yang tinggal seciputtttt je...
bila aku cakap ni portion last dan dan laaaaa laki aku nak jugak makan..haishh~
so kena la makan sikit sorang..haha
takpe lahhhh...dapat pahala kan mengalah dengan suami...kannnnnnnn?~  (^^,)
erm macam nak beli lagi sekotak eskrim...
tapi kang aku terberanak meleleh pulak air liur tengok orang makan...adeyy~  =.=







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

ijA said...

sedappnya..nakk..


kita makan aiskrim oreo.buat sendrii..resipi dari myresipi.com

cubalah..bila dah habis pantang nanti kak yana..

Si BuDaK KaChAk said...

wahhh....terharunya kalau dapat bini yg mcm ni...

=)

Cik Yatt said...

suweetnye..wewit..

pha is said...

bila tengok gambar ekkrim tu, rasa macam nak keluar pi kedai terus je... lama jugak tak pekena sekrim..

sugar2 kapas strawberry said...

amboii..romantiknya kak.hehe

nabilah_2908 said...

comel la laki bini ni...heheh... :)

PUAN SUE said...

su pun kuat mkn askrem..tapi lepas tu kn minum air masak byk2

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers