Jan 8, 2012

Bila Mak Buyong Mengidam Spaghetti dan Pizza Hut Sambil Celebrate Harijadi yang ke 26 =P


Akibat mendengar orang bercerita pasal spaghetti,
tiba-tiba je aku jadi mengidam spaghetti...
memang mengada-ngada selera mak buyong ni kan...hahaha~
kitorang makan kat Pizza Hut..
aku order meatball bolognaise...yummiieee~!!!




~pepperoni delight with extra cheese~


well, dah alang-alang pi Pizza Hut haruslah order pizza sekali kan  *wink wink*
lagipun nak celebrate birthday abang ipar aku which is 6 Januari,
and BIRTHDAY AKU which is HARI NI 8 Januari *motif sangat buat capital letter...lalalalala~*  =P
ni dinner dengan famili in laws je lah...
famili aku nan ado~  =)




~hawaiian chicken with extra cheese~ 


aku makan spaghetti sepinggan + satu slice pepperoni delight..
ffuhhh memang tamak selera mak buyong...bahaha~
lepas tu asyik bagi alasan "baby yang nak makan..."
sok baby dah keluar betul-betul dia kuat makan baru fadan muka aku  (-_-")





Alhamdulillah...semua orang kenyang...
pinggan semua licinnnnn...(^^,)
dak encem tak minat sangat makan pizza and spaghetti...
memang sangat jarang nak makan kat pizza hut ni...
kalau abang ipar aku ajak baru kitorang pergi dengan dia sekali...
makan ramai-ramai baru syiokkk!  ^__^
akan datang mungkin tunggu lepas pantang baru melantak pizza hut balik..
makan pizza hut ni cepat kenyang...dan cepat lapar...betul tak??
and bagi aku pizza hut tak sedap kalau makan selalu..
bila dah lamaaaaaa tak makan...
time time teringin tu...haaa time tu baru rasa pizza hut ni sedapppppp sangat!!
ke perut aku je macam gitu?? err~  O__o'
oke nanti dah siang mesti ramai terjah pizza hut...bahahaha  *tiba-tiba*
















p/s::  happy birthday untuk diri sendiri!! makin tua umur aku nih...semoga aku dapat jadi ibu yang terbaik buat anak aku yang bakal lahir...dan sentiasa awet muda...amin~  v(^____^)"






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

33 comments:

::CIK LYNN:: said...

happy birthday k.yana...=) smga pnjg umo, mrah rzeki, suma slmat nti...

may Allah bless u...=)

Cik Pulau said...

hepy bufday... hihihi..
sama bufday ngan pcm ea..
nak kena buat entri ni. hihihi..^^,

shera haifa said...

hapy bufday.. moga ibu dan anak sihat sampai ke tarikhnye.
:)

maisarah sarah said...

hepi besday sis yana.semoga bahagia selalu dan selamat melahirkan baby.semoga dirahmati selalu.amin

AMMAR YASIR said...

Selamat hari lahir Akak...

Cik Azizah said...

selamat ulangtahun kak yana...semoga selamat melahirkan baby k:)May Allah bless u n baby :)


sedapnya pizza tu! tetibe terasa lapar nak makan!!! wuaaaaaaaaa T_T

Eera Shera said...

happy birthday kak yana..smoga slmt lahirkan baby ^^

Cik Mira Hassan said...

happy birthday kak yana..:)

pha is said...

selamat hari lahir...
smoga selamat melahir..
hehehe

Huszaini Haron said...

Happy birthday Yana!

nabila azmi said...

happy birhday kak yana..hehe..pembaca setia blog akak=)..semoga happy selalu..and baby slmt lahir and cute=)

Ms Fai said...

happy belated birthday ;)

dear yayah said...

happy birthday kak yana :) may ALLAH bless three of u.. insyaALLAH

Syafiq Ahadin said...

Yeeeha! Salam bufday!!!!! :)

Liza said...

hepi besday yana.....wahhhh selera mak buyung, sampai licin pinggan yer....ekekekekeke

ciksuen said...

hepi bday mak buyung~ :D

NUR AMINA said...

Happy Birthday Yana. Semoga bahagia selalu.

Lady Emilya said...

happy birthday kak yana ^^
comellah akak ni ^^V
follow sini btw :)

deqnoor said...

Happy birthday yana... semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik dan berbahagia selalu... :)

EZAN IDMA said...

Happy beday sis yana

nia marlissa said...

happy bornday sis ..

mas saari said...

happy birthday Yana!

YanaMIB said...

tenkiu sume!! aah besday kita sama dgn mat gebu (PCM) hikhik..^__^

MamaEma said...

Selamat hari lahir yana....

Muga apa yang dihajati itu tercapai...

Un Phat Lee said...

happy bday makcik. XD

Semoga dapat banyak anak.haha

ieda said...

eppy bday yanaaaa
normal lah tuu dik
sib baik ngidam speghati .. kalau mender lain .. nayaaa tuu

adehhh dah lama x makan pizza nie huhuh kena gi nampak gaye nyeee huhuh

Rtp Farra Arisha said...

happy birthday sis. eh eh, you're actually at the same age of my sister! ;) hehe, semoga dikurniakan kesihatan yang membaik sentiasa.

whitecappuccino said...

happy birthday to mum-to-be!

nini said...

hepy besday...=D Semoga ceria selalu...=D

diana said...

suami akak selalu cakap gitu bila ajak pi pizza hut...
"makan nasik lagi kenyang!!"
yang peliknya anak dia sokong pulak tu...

sudahnya kalau nak makan pizza akak beli untuk akak je .makan ka umah.


selamat ulang tahun yana..
semoga sehat kedua2nya...
jaga diri baik2..

Mr feckry said...

lame pulak tak makan piza

amal said...

happy birthday :)

Liyana said...

happy belated birthday puan yana, eh mcm ucap kt diri sendiri lak, hehe

kita x suke mkn piza, maklumla tekak melayu.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015