Jan 13, 2012

Sekali Sekala Busy Macam ni Seronok Jugak...hehe~

Agenda:: 
1) Ambil dokumen kat Bomba, Cyberjaya
2) Meeting kat Carrefour, Subang


Catatan::
- 7.30am keluar rumah, hantar mak pergi kerja kat Putrajaya...
- singgah Precint 14 beli breakfast...
- 8am gerak ke Cyberjaya





- 8.15am ::  tiba di balai bomba, Cyberjaya...berjumpa dengan yang berkenaan...discuss discuss...
- 8.35am ::  selesai urusan  *cepat gila!*  masuk kereta, termenung fikir tentatif seterusnya...





- perut lapar, so makan lah dulu...nyum nyum~
- makan dalam kereta je...parking dalam kawasan balai bomba tadi...hehu~
- 9.05am ::  habis makan...erm still awal lagi nih...meeting seterusnya pukul 11am kat Subang Parade...ermm ligat otak ni fikir apa nak buat...siap sms dak encem mintak pendapat...haha~
- dak encem tak reply...so aku nekad teruskan je perjalanan pergi Subang...
- bawak kereta macam orang baru amek lesen...lembab gila! =.=
- siap mengharap jalan kat LDP jem...so boleh buang masa banyak sikit  (-_-")





- Jalan memang jem...tapi light light je...tak heavy pun...
- sampai Subang nak dekat pukul 10am jugak lah...
- oke la tu...pukul 10am kedai pun dah bukak...
- so kita shopping dulu!! weeeee~
- macam mana lah aku tak rasa enjoy pi meeting kalau macam ni keadaannya...bahaha~  =P
- habis meeting pukul 1pm...
- sekarang aku sibuk dengan kerja kat opis pulak...iskisk~


Korang suka pi meeting tak?? heee~  (^^,)




















p/s::   dak encem takde sampai esok...dia pergi Melaka dengan abang Ben...nak tahu dorang buat apa kat Melaka? tunggu je lah entry dari dorang nanti...hihi  ^__^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

14 comments:

nabilah_2908 said...

banyak tak hasil shoppingan hari ni..? ;)

liyana said...

seronokla g meeting kalau dapat shopping..hehe..

Finaz Jaafar said...

kite tak perlu gi meeting so xtau pe prasaan..hahaha

Rozuan Ismail said...

wah,diiorg g makan angin ke

deqnoor said...

sgt suka smpai xtido dibuatnye.. hee..

p/s : bila lh kita dpt meeting sama kn... :)

diana said...

yana punye nasik kalau tak de sambal tak sah..heheh

Liyana said...

jrg sesangat la masuk meeting, maklumla kuli je kot, hehe

mOoN said...

tak suka meeting.. terutama meeting vendor.. =.=

FariehanIbrahim [LBC] said...

hari2 meeting pom takpe kalu camnie..haha

mas saari said...

kalau busy ni memang syok, cepat je masa berlalu..

budak kacamata said...

kesibukan shari2 ajar kite erti sabar..nanti msti baby akak nanti ikut jadik penyabar..cm mama die..hukhuk

Lya Colours said...

nak dekat raya cina ni meeting tak banyak. tapi claim contractor bersepah masuk! pening pale mak memikiornya yop ! semua nak kene clear before cny. mintak napassss

Hazman said...

Best betul si UJANG dapat test drive HONDA HYBRID ....huhuhu

BENA said...

zra xde nye meeting2 luar ni . selalu kena panggil lam bilik bos suh terangkan akaun je . errrr . tapi zra suka kalau bos keluar makannnnnn . HAHAHAHA :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015