Jan 17, 2012

Almari Baby


Terima kasih mak lanje almari untuk cucu mak...kekeke~
almari jenama IKEA...
adik aku tolong pasangkan...
mekasehhhh lil' sis! 
jasamu yana balas bila awak dah anak sendiri sok...wakakakaka   v(^__^)"
macam besar pulak aku tengok almari ni...
laci nombor satu untuk anak nombor satu...
laci nombor dua untuk anak nombor dua...
dan seterusnya....bila terlebih anak, beli lagi almari lain...ehh!! *pemsannn!*
next week dah masuk bulan ke 9 pregnancy...phewww~
baju-baju baby tak basuh lagi nih...haha~
nebessss! nebesss!
doakan semoga urusanku dipermudahkan...amin~  (^^,)

















p/s::  bila makin sarat ni makin rancak pulak bos hantar aku pi meeting sana sini...bos saja nak bagi saya senang bersalin ye?? baik sungguh hati bos...hihi~   =P





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

37 comments:

Liyana said...

wow putih nye almari.. sesuci kasih mama, hee.. best nye la ramai sponsor

pinky said...

baik betul mak..huhu...belanja macam2....

CikNaa said...

fuhh.. sume M2B beli lemari ikea ni utk beby.. sy tak tau la beli lemari cane.. silap2 pakai plastic drawer je kot :P

Miss Nadya said...

xsabar nak tengok baby..akak,nanti nadiah nk lawat akak boleh??

ciksuen said...

cantik la lemari itu! :D

joijoi80 said...

ni nanti mesti x muat nih..lebih2 lg baby girl..percayalah

joijoi80 said...

hrm...berapa rm rega dia..cam berminat lak tp utk sendiri la

YanaMIB said...

xtau la harga brape..mak yg blikan =)

joijoi80 said...

xperlacheck kat web ikea la.kekkekeke

Un Phat Lee said...

lu kena start save duit mulai sekarang.nanti nak beli byk almari lagi.heheh

mOoN said...

weee... x lama dah... semoga dipermudahkan segalanya.. Amin.. :)

aTy _faRed~ said...

saye pon beli almari ni untuk baju baby..:) tapi siyes..tak muat gak ar..

Iela Fazielah said...

berkenan la akak kat alamari tu

PUAN SUE said...

SU XBELI ALMARI PUN LAGI..ASYIK BERTANGGUH JE...HEHEHE..

Lya Colours said...

nasib baik almari ko berlaci 3
kalau 9? hehehehe

Cik Sara said...

besau almari..
semoga dipermudahkan segala urusan ya!
InsyaALLAH...

mas saari said...

mak sayang cucu dia tu! tak sabar nak tunggu cucu dia lahir..hehehee

nabilah_2908 said...

ala..la...

rasa mcm comel je entri ni bila baca... :)

phewww,,,dah 9 bulan...menunggu hari je la ni...moga semuanya ok la yupp.. :)

Hazman said...

untuk cucu....atok nenek memang murah hati untuk keluarkan belanja....

POSH76 said...

I pun minat 3 drawer ni...kiut!!

BENA said...

wahhhh nak dekat dah la tuh sis nak bersalin . hee :)

alaaaa nanti mesti penuh jer semua almari tuh sis . sebab ramai kasi adiah bena . hahahaha :)

BENA said...

eh silap2. ramai kasi adiah dekat sis la . ape pulak dekat zra . KAH KAH KAH .

mEiZ SHA said...

KEJAP JE DA 9 WEEKS..TAMAU LSAK2 SGT K..:)

joijoi80 said...

almari tu okla harganya ..blehla bli...

iizla said...

dah lama berkenan nak beli almari ni simpan barang bby. tapi bby dah nak masuk 4 bulan, almari x beli pon lagi.letak dalam bakul je.
terukla mama ni kan???

diana said...

nak dekat dah yana..
maknanya lagi 2,3 minggu je la nak bersalin kan??semoga semuanya mudah untuk yana nanti ye..:)

NUR AMINA said...

banyakkan baca ayat seribu dinar, InsyaAllah mudah bersalin nanti.

Rozuan Ismail said...

kena dera nan bos ke? haha..

Cik Azizah said...

wah kak lagi 2,3 minggu kak..mungkin akan di awalkan..hehe semoga di permudahkan bersalin yer kak :)

cik.mila said...

yana...gojes almari tuh..like putih..hehe

Ujang9897 said...

mesti baby comel mcm ayah dia..

ayah dia mesti hensem

J.M.R said...

dah tak lama le nih..

aizamia3 said...

moga dipermudahkanNYA.. amin..

LoVEaQshA said...

hye slm perkenalan,

eh nie almri yg mcm sy nak tp da hbs mgu lps cr kt IKEA..sedey btul~
best kn bla dpt apa yg diidamkan..
sy br berangan ms kt IKEA nk bli almri tue skli smp kt bwh da hbs,nak nages time tue jgk..~

kayrul-shah said...

cantiknya almari baby..nie yang rasa nak rembat satu untuk hadif nie

eliyaezlinalias said...

ehhhh..aneboda ikea neh..akk pon pkai ni utk anak3..sorg 1 tue pon xmuat...

Nadya Zahid said...

i pon cari almari nih...untungnye u dapat almari nih...sdeh dah xde kat ikea :(