Jan 4, 2012

Happy Birthday Mak!!


Birthday mak aku semalam...kitorang celebrate malam tadi...
Restoren pilihan at D'Tasik, Uniten, Bangi
kenapa pilih restoren ni?? sila teruskan membaca  =)




my beloved parents! loving couple...haha ai loike!   =)




lagu happy birthday diiringi dengan live band! wewwiitttt~  ni lah sebabnya kitorang pilih restoren ni...sebab ada live band! dorang akan perform setiap hari kecuali hari Isnin...takde pentas pun kat sini...dorang akan pergi ke setiap meja dan kita boleh pilih lagu apa yang kita suka untuk dorang nyanyi...nice kan?  =)




dorang memang entertainer lah...setiap meja sepatutnya boleh pilih 2 lagu je...tapi kitorang ni macam special kes pulak semalam...banyak jugak lagu dorang nyanyi untuk kitorang...dah la parents aku mintak lagu yang takde dalam list dorang..semua lagu rock lama-lama...lagu inggeris lah...aku pun tak pernah dengar lagu-lagu tu...haha~  cuma satu je komen aku...kalau dorang boleh harmonikan lagi suara dorang mesti lagi best! peace! v(^__^)



makan macam mana?? haha~
kitorang order lauk-lauk...
macam ikan siakap 3 rasa, kangkung belacan, ayam goreng lemon etc etc..
tak snap sangat lah gambar makanan...so tak dapat nak cerita...
sedap jugak food kat sini...harga pun berpatutan...=)


HAPPY 52ND BIRHTDAY TO YOU MAK!!

muda lagi mak aku ni kan...dah nak dapat cucu pun...ngahaha  =P
semoga mak terus cun dan awet muda! eh!
ahad ni birthday aku pulak...lalalalala~  *buat-buat tak nampak je lah ayat tu*  v(^__^)"

















p/s:: mc hari ni....demam! iskisk~  petang kang baru nak pi klinik...nak mintak mc untuk 2 hari terus! T___T






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

28 comments:

Anum said...

hapy b'day to ur mom

Mila Ahmad said...

eppy besday antie..kak yana kerap xsihat ye...hope get well soOn.

nur aisyah said...

happy birthday to ur mom
btw, nice entry thanz for sharing

mas saari said...

happy birthday to mak yana!

nurkaloi said...

perghhh bestnye ade live band g

POSH76 said...

Happy Birthday to ur mum...moga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yg baek...bess restoran tu ada live band

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday mak :)

NUR AMINA said...

Happy Birthday to ur mum. Muda lagi...akak pun berharap bila sampai umur 50an ni dah ada cucu. Mudah-mudahan panjang umur sempat bela cucu sendiri.

::CIK LYNN:: said...

hepi brthday mak kak yana...=) sblh je brthday mak akak ngn sy...ngeee =p

pena rozie said...

Cakap gan mak Eppy Birthday...

mOoN said...

happy bestday jugak mak... semoga panjang umur,, murah rezeki dan diberkati selalu... InsyaALLAH.. Amin.. :)

Liyana said...

happy birthday auntie, huhu
mak kita birthday dia 1/1 hari tu... x smbut pun sbb x pnh sambut pun ..hihi
mak kita sebaya la 52 yer :D

Cikpuan rara said...

kami pon sllu sambut birthday kat sini.but now dh x dh sbb tempat ni mst mengenangkan arwah abah.

Semut Senyum said...

waaa.... boleh tahan jugak tempat ni ye.. mcm best je.. relax2 je... comey mak kamu... =)

amal said...

happy birthday to ur mom :)

Finaz Jaafar said...

mak akak nampak muda je..tak macam 52 pun..!!
all the best wishes =D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hapy besday makcik...
kakD pun buat2 tak baca ayat yg last tu..hehehhehe...

Rtp Farra Arisha said...

happy birthday. semoga dikurniakan kesihatan baik berpanjangan and live happily ever after with the beloved family...:)

abah khalisha said...

Hepi Besday to you..

NUNU EERA said...

hepi bezday utk mak u.. mmg nmpk mude, u.. ;)

iizla said...

hapy b'day to ur mom!!
Ur mom muda lagi and masih cun ;)

Rozuan Ismail said...

HB to your mom.eyh,birthday sape mggu depan.x baca2.haha

aimie amalina said...

hepy besday mama kak yana :)
sebaya ayah saya ni
ehheheh

Mr feckry said...

kat situ memang ade kugiran ek

Cik Azizah said...

selamat ulangtahun mak kak yana..semoga cepat2 dapat cucu eh..ehehe

Lya Colours said...

mana gambaq makanannn

nabilah_2908 said...

happy birthday tuk mak Yana... :)

hari ni MC la yer..? get well soon.. :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

HAPPY BIRTHDAY MAKCIKKKK =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015