Jan 3, 2012

Segalanya BERBAYAR Sekarang ni..hehh~


Perasan tak sejak dua hari lepas kot...
widget shoutmix jadi macam ni...??
aku ingatkan dia tengah bengong ke hape...
so abaikan je lah...
tapi bila dah dua hari macam gitu je ghopenye...
aku cuba la klik blog-blog orang lain...
owh semuanya mengalami masalah yang sama...
then bukak pulak akaun shoutmix aku...





cehh...dah takde free service ghopenye...=.=
fine! tak kose aku nak keluar duit semata-mata guna shoutmix je kan...
membazir...membazir...ish ish ish~
so aku pun delete je lah widget tu...


agak-agak lepas ni ada tak orang nak blogwalking macam dulu?
yelah setengah orang tak suka nak baca pun entry orang tu...
dia blogwalking then terus cari shoutmix / chatbox je...
tinggal jejak gitu...hihi~
tak pun peniaga-peniaga online ni...
kesian dorang kan...
mesti leceh nak promote website dorang lepas ni...
aku cukup tak suka orang promote-promote website kat komen box...
kalau dia baca entry aku, komen pasal entry,
then letak "p/s" oke la nak promote cara gitu...
ermm ke ada shoutmix lain yang FREE??
kalau korang tau shoutmix lain tolong bagi link kat komen eh...
kalau aku ghase shoutmix tu best aku tepek la kat blog...
kalau tak best harap korang ikhlas la jadi silent reader atau visitors blog ni ye..hihi  
peace! v(^^,)




















p/s::  hari ni besday mak aku...nak celebrate kat.....erm...tak boleh cakap...nanti mak aku baca kantoi laa..hahaha...well mak aku memang silent reader blog ni...hinssff~  =)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

29 comments:

Mila Ahmad said...

aah kak 2-3 hari nie memg xde shoutmix tu dah dilupuskan..
trylah ishoutbox.com
xpasti oke ke x belum cuba lagi.

Anum said...

ye la semua pun duit

mynameismy said...

demm btol la..-.-'

penat buat shoutmix tu lawa2 dlu tau.. grrr...

terpaksa la buang. membazirrrr

My Little Diary said...

dah lama sy tak pakai shoutmix
:D

wanda arry said...

kak yana-wanda pkai cbox je...p kat blog wanda tngok belah kiri..boleh guna sna

nabilah_2908 said...

kebetulan..sy pun baru lepas godek2 shoutbox baru...

banyak juga yg masih free..

yg terbaru ni..sy guna MyShoutbox.com

tak cantik sngt la...nak try cbox lak.. :)

Mizfantagiro said...

cer guna shoutbox plak. sblm ni sy guna shoutmix jgk. tp bila dh kene bayar, delete terus, guna shoutbox .ni link dia
http://free-shoutbox.net/

Farhan Hanif said...

baru pasang yg baru smlm... http://farhanhanif.blogspot.com/2012/01/daftar-chatbox-yang-baru.html

Lya Colours said...

aku baru tau lepas baca entry ko ni. kalau x selamanya aku ingat ada problem.hahahaha

POSH76 said...

tula pandai depa kan...i pun terkena...tak tau nak guna apa...gunala cbox....

mas saari said...

akak dah lama tak letak shoutmix kat blog... akak datang blog orang lebih suka komen!

yana_popeye said...

gunala fibox , best jugakk

Mr feckry said...

wa dah tukar yang lain

Rozuan Ismail said...

banyak je shoutbox lain.yg free

Shasha Azmar said...
This comment has been removed by the author.
Shasha Azmar said...

sy pon tgh cari shoutbox yg best gak..susah gak kekdg xde shoutbox..

Eera Shera said...

sy pki cbox..ok je.. cer tgk cni http://cbox.ws/?r=2-2069717

tp skg ni rmi plak pki fibox..mcm best gak..bleh pki akaun fb

diana said...

akak guna fibox.comel dan ada keluar ganbar kita.>:p

myracupcake said...

hihi kak yana guna cbox :) cbox pun dah ohsem mcm shoutmix hihi

batu baiduri said...

0o...ptut la....hampes btoi....huhu

ciksuen said...

tu la..da berbayar skg ni..i pon terus meremovekan gadget tersebut dr blog i.

Cik Pulau said...

pakat ea ngan ujang buat entri pasal ni.. hahaha

J.M.R said...

dh lama delete shoutbox tu..hehee

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ok td dh komen kat ujang psl benda alah ni...mmg dermmmmm

DeQWa said...

sama gak ngan sy,jadi camtu gak..pastu tukar kpd cbox la,free gak...hihihi...
dah pakai pun...

Finaz Jaafar said...

okay fine baru nak usha blog kite tu shoutboxnye pe jadi pulokk

Hazman said...

sesungguhnya aku dah lama tinggalkan shoutbox nie...huhuhu

iizla said...

I folo u..hehhe

http://buatgapo.blogspot.com

Cik Azizah said...

akak letak la shoutbox jenis fibox..jijah suke baca komen entry akak n tinggal jejak jugak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015