Jan 28, 2012

Garlic Bread di Tengah Malam..nyam nyam~


Tiba-tiba mulut ni macam nak mengunyah...
bukan lapar pun...
rasanya petang tadi aku dah bantai 3 pinggan nasi goreng mak aku masak...ishishish~
nasib ada garlic spread dalam peti ais...yeyy!




aku sapu atas roti Gardenia biasa je...
rumah aku takde pulak roti arab or roti yang Pizza Hut guna untuk buat garlic bread tuh  (-_-")
then bakar dalam oven lebih kurang 5 minit gitu...
atau agak-agak dah kekuningan tu boleh la nak angkat *haishh tu pun nak ajar ke?huhuhu*




taraaaa!! sedap weiiii~
tambah-tambah bila dibakar garing-garing..
bila gigit macam crunchy crunchy gitu...pehhh  *lap lap air liur*
lebih sedap kalau dicicah dengan sup Campbell....
tapi tak kuasa pulak aku nak menjerang sup tengah-tengah malam ni...hehh~


ekceli aku makan seketul je...
sebab tiba-tiba dak encem bau sedap dia pun nak jugakkkkk!
malas nak buat banyak-banyak...
takut kenyang sangat...
dah la 'garlic' mau terkentut je sampai pagi  =.=
sekadar alas perut dan memuaskan nafsu tekak nak mengunyah tengah-tengah malam ni...
so seketul pun cukuppppp lahhhh  (^^,)
korang makan apa tengah malam ni?? hekhek~  v(^____^)"






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

18 comments:

NUR AMINA said...

Suami akak buat burger ayam utk dia dan anak2 je, akak dia suruh diet...huhuhu

liyana said...

kenyang ke makan roti satu keping je..hehe..makanan petang tu mesti dah abis proses kot..

FarhanahAdzlan said...

tengah makan cekodok..hahaha~

eyjalukman said...

wahh kak yana tgh tggu hari eh ?
hati2 tau bergerak tuh . adoi lapar pulak . haha

Si BuDaK KaChAk said...

makan hati....tak dapat tengok bola td...huhuhu

Rozuan Ismail said...

pergh sedapnya,esok kena cari stok benda ni

Aeen said...

saye pulak mkn apam balik coklat malam2 buta ni...hehe....sedapppp....=D

Cik Eka said...

kite makan perero rocer...hehehe

sedapnyaaaaaaaaa garlic bread..teringin lak

Izan Ishak said...

alahai yana... pagi2 buta ni nmpak garlic bread ni terus aje lapar!

Lya Colours said...

AKU SELALU BUAT GARLIC SPREAD SECARA TRADISIONAL JE. HUEHUEHUE

REBUS GARLIC SAMPAI EMPUK, PASTU LECEK DALAM PLANTA/BUTTER SKET. NYAM NYAM JUGAK

pha is said...

garlic spread..? rasanya tak penah makan lagi kot...

POSH76 said...

shedap ni kalu makan dgn mushroom soup

POSH76 said...

shedap ni kalu makan dgn mushroom soup

POSH76 said...

shedap ni kalu makan dgn mushroom soup

Cik Yatt said...

wah2....sdap2..kite mkn roti king je..hee

laskar pelangi said...

bestnyeeee!

nabilah_2908 said...

hahaha...sebelum entri ni...share ice cream sama-sama....kali ni roti pulak... :)

aDisH.sHidA said...

erm akak dah lama x makan garlic bread nie....eh eh kenapa ye org yang makin dekat hari nak bersalin makan nya berselera