Jan 8, 2012

Hadiah Berkonsepkan Sentimental Dari Hubby~ =)

Birthday kali ni celebrate berdua je dengan dak encem...
dia ada ajak pergi jalan-jalan...
cakap je nak pergi mana, dia boleh bawakkan *wewwiitt*
tapi aku takde idea pulak nak pergi mana...
lagipun badan ni dah tak larat daaaa nak berjalan sangat...iskisk~
so kitorang just round-round area Cheras Selatan usha-usha perabot...
lepas tu pergi Alamanda, shopping barang dapur...kehkehkeh   =P
jadi laaaaa...keluar rumah dalam 3 jam je pun tapi aku dah mengah gilerrrr!   =.=


Maghrib kitorang balik...
solat + dinner kat rumah je...
dak encem masak...
seksi yu orang laki memasak...rawwrrr~
menunya::



ayam panggang tapi digoreng...beli yang segera je kat cold storage tadi...bahaha~   =P




hash brown dan meatball...



and the DESSERT OF THE DAY ialah.........::








ICE CREAM!!! yeyyyyy!!
harga eskrim ni sama dengan harga handbag kat uptown  (-_-")
saja nak merasa sebenarnya...
sekali sekala beli oke la kan...hihi~


plan asal memang nak mintak hadiah handbag...
tapi takde yang berkenan pulak tadi....
entah la...mungkin sebab tengah memboyot,
semua yang aku cuba pakai nampak bughokkkkk je! hehhh~
tunggu anniversary lah paw hadiah handbag...kikiki~  =P




oh tenkiu beri beri much cayang...
makan tengah hari tadi pun dak encem  tolong masakkan...wewiitttt~
biasa kan kalau dia masak mesti bersepah dapur...
tapi hari ni lepas masak dia kemas bersih-bersih dapur tu...
clean and clear tahu?? *hug ketat-ketat*


Terima kasih juga kepada yang sudi buat entry di blog untuk wish happy birthday::

- my beloved hubby

- cik Pulau

- Pak Cek Biola aka Rozuan Ismail

- Nabilah (Apa Kata Hati)


Akan ku kenang jasamu sampai bila-bila...(^^,)
happy birthday juga kepada rakan blogger yang lahir sama tarikh dengan aku,
abang PCM...err ada resipi kek birthday tak?? ngeee~  =P
may our friendship last forever! *wah ayat ku juga sentimental*  (^___^)





















p/s::  tahun ni tak buat giveaway lah...tak larat nak bagi komitmen..hihi next time lah nak buat giveaway atau contest..macam seronok je anjurkan contest kat blog   =)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

Eera Shera said...

suwitnye ujang..untung kak yana ;)

Aiya Hassan said...

wahh
best betul kawen ekk
happy bornday kak yana

Cik Eka said...

dah setahun rupanya bersahabat ngn kak yana...

happy bday kak yana.....

Rtp Farra Arisha said...

you both are very sweet :') wish you happy always. mesti sedap juga masakan dari air tangan husband sendiri...:)

Rozuan Ismail said...

eyh,ada link blog kat sini.hoho. untunglah dak encem masak.huhu

J.M.R said...

romantik la ujang..khikhi

mas saari said...

wah..bestnya!

msredcheesecake said...

Happy birthday yana... May all ur wishes come true.... Hubby dia mmg sweet...

Cik Azizah said...

happy besday sis..ni tah ke berapa kali tah..hehe so sweet abg ujang..moga berkekalan hingga akhir hayat dan sis selamat lahirkan baby nanti ok..:) nak hug ketat2 jugak!

Cik tikah said...

olololo.. sweet je :)

nia marlissa said...

sweet kak yana and ujang,6t anak korg pom mesti cuwitt

POSH76 said...

yang penting dapat celebrate bersama yg tersayang..happy birthday dear...semoga murah rezeki & dipermudahkan utk segala2nya amin

mEiZ SHA said...

heapy birthday yana..:)

Liyana said...

hadiah plg bermakna bila hubby masak utk kita kan, auwww! hehe

nabilah_2908 said...

ala..la..so sweet..!! :)

mesti Yana rasa bahagia je kan..hehe..

apa pun..

HAPPY BIRTHDAY YANA..!!! (^_^)

Finaz Jaafar said...

happy belated birthday kak yana !!
all the best wishes..untung akak

Aku Ibu Muda said...

happy beday yana....esok giliran beday gegirl akak pulak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015