Jan 20, 2012

Doktor Cakap Hidung Saya Mancung =P



Hasil scan semalam...
dengan baik hatinya doktor print gambar 3D...
olololo tomey tomey anak mama!! 
eeeiiiii gerammmm je tengok dia tido kat dalam tuh...
dah keluar sok mama nak geget geget telinga kecilmu...kahkahkah~  v(^__^)"
doktor cakap hidung anak aku mancung ikut hidung mak ayah??
huwawawa sejak bila tah hidung kitorang mancung...
oke la hidung aku mungkin sedikit comel...
tapi hidung dak encem kembangggggg je aku nengok...lalalalala~  =P


**********************************


doktor::  kepala dah engaged...uri kat atas..air ketuban oke...sekarang dah 34 weeks kan?? so far memang takde masalah awak ni...sepanjang pregnant ada masalah apa² tak??

aku::  so far takde masalah apa²...cuma sakit pinggang lah sekarang ni...

doktor::  ouh tu biasa...kira oke awak sakit pinggang dah last² peknen...ada setengah orang dari awal mengandung dah sakit pinggang...lagipun nanti baby dah keluar hilang lah sakit tu...

aku::  erm lepas tu perut selalu mengeras² sekarang...

doktor::  erm takpe tu...tak sakit kan?? kalau tak sakit takde masalah...

aku::  owh...oke...biasa dalam minggu ke berapa eh baby keluar??

doktor::  minggu ke 38...tapi depends lah...benda ni bukan boleh jangka kan...erm so far semua normal...berat baby dah 2.7 kilo...



WOW!! 2.7 kilo bhaii!! mak aku cerita aku lahir dulu pun 2.7 kilo...memang anak aku ikut genetik papa dia lah beratttttttt semacam! hohoho~  Alhamdulillah semuanya selamat, normal, terpelihara...sekarang jum kita countdown sampai tarikh baby keluar...weeee~  \(^___^)/

















p/s::  bos bagi naik gaji lah...rawwrrr! terima kasih bos!! rajin² naikkan gaji saya ye...setahun naik 2-3 kali pun takpe...muehehehe~  (^^,)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

26 comments:

umie naziera said...

tngok baby dlm perut pon dh geram ,nnti kalau dh keluar lagi la geraam nk cubit2 pipi tu

Huda said...

Alhamdulillah moga-moga semuanya baik-baik belaka..

Lya Colours said...

ish aku plak berdebar-debar ko dah sarat ni. hahaha
mesti gembira je hati nak tunggu si kecil lahir ke dunia
eh anak ko laki ke pempuan?

mas saari said...

anak sulung ada orang bersalin awal 2 minggu dan ada jugak yang lambat! bila dah masuk 36 minggu nanti kena lebih bersedia...

miasyarah said...

x sbar nk tggu baaby kak yana..moga dipermudahkan segalanya

.........cP~ said...

Mesti seronok kan perasaan nak jadi ibu? Semoga semuanya selamat dan berjalan lancar.

IntaNBerliaN said...

suka tgk gambar scan tu.. mesti nanti comel cam yana gak :-)

diana said...

akak la orang yang awal2 mengandung dah sakit pinggang tu..heheheh..

dah pilih nama ke yana??

Rinna said...

Alala cutenyaa dlm baby dlm pewut..tuh. Moga semuanyaa selamat.. yer.. :)

POSH76 said...

confirm mesti cumilla cam mummy & daddy dia

nabilah_2908 said...

rezeki baby..alhamdulillah... :)

bila start cuti..? :)

aTy _faRed~ said...

waaahhh..memang nampak mancungnyer...:)

pinky said...

bestnya...kebahagian berganda....

Liyana said...

tomey nye, x sbr ni, bby lahir tahun naga, hehe

Mama Ema said...

gayanya macam baby girl jer..

Amy Syaquena said...

comelnya baby kat dalam perut mummy ye...dik semoga selamat semuanya ye..

PUAN SUE said...

memang terserlah hidung mancung baby,,,rase nk gigit jugak..hihi..gender pe??

Cikpuan rara said...

Alhamdulillah k.yana.moga baby sihat sampai ke besar.tak sabr nk tunggu baby lahir.nk tgk banyak muka sape.hehe

Hazman said...

Gambar 3D pun nampak menarik gak....hehehehe...dah ujung2x ko request la nak makan aper2 yang patut... ;-p

Aini Azman said...

tk reti nk tgk gmbr 3d tuh,.hahaha
anyway moga sume selamay ye kak =)

Rozuan Ismail said...

kenapa gambar 3D nampak lain je.mana kepalanya x npmk.huhu

wah!!naik gaji!! rezeki anak

kayrul-shah said...

seronoknya dapat tengok gambar 3D baby..tak sabar plak nak tunggu yana bersalin

Ms Fai said...

memang nmpk mancung la hidung baby... msti comel!! hihi... semoga segalanya selamat ye kak ;)

Ujang9897 said...

papa dia hensem mesti la comel babynya yer dak?

eima said...

comey cucu datin ... mesti tak sabo nenek die ....

pha is said...

dah tak lama lagi la... semoga semuanya berjalan lancar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015