Jan 31, 2012

Nasi Goreng Hentam Sajalah~!


Breakfast pagi ni...
well aku bukanlah seorang wanita yang terer memasak...
setakat mencampak segala ingredients dalam kuali,
lepas tu kacau² lalu terhasil sejenis makanan yang BOLEH dimakan,
tanpa ada kesan sampingan seperti cirit birit atau food poisoning,
memang aku mampu buat...haha~


Seronok pulak bawak bekal nasi goreng datang opis...
dah dua hari berturut² bawak bekal nasi goreng...
semalam nasi goreng cili api...
hari ni nasi goreng 'hentam saja lah!'
ye kalau aku masak memang akan jadi unik sangat makanan tu...
kalah masterchef!  v(^___^)"
sedap jugak nasi goreng yang aku buat...
cuma kalau lebih prektis mungkin akan jadi lebih sedap...hihi~


dak encem tak suka nasi goreng...
aku tak pernah masak nasi goreng untuk beliau...serius!
dia lebih suka breakfast roti tampal kat kedai mamak...
atau makan nasi lemak  (-_-")
tak pelah...janji perut masing² bahagia...
korang breakfast apa pagi ni???  (^^,)


















p/s::  Alhamdulillah...ada lagi orang order Nutrimoist CNi...aku review berdasarkan testimoni diri sendiri...bukan hentam kromo atau copy paste dari website...semua yang ku luahkan adalah ikhlas dan dari pengalaman sendiri...no tipu tipu ye...jadi terima kasih kerana mempercayai testimoni saya..cayang kamu ketat²!  \(^___^)/






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

18 comments:

Rozuan Ismail said...

aiyok,dak encem x makan nasi goreng? so western.haha

Huda said...

tak makan nasi goreng? hmmm

Izan Ishak said...

sedap plak tgk nasi grg yana siap ngan telur mata tu... lapar2...

eima said...

aku suka nasi goreng... sedap....
mkn puas2 pe nk mkn ..pas ni nk pantang lama ni ... bkn takat 45 hari je tau ... byk mende yg kena pantang sesetangah tu sampai setahun ...sila balun kaw2 ek.....

Yana Libra said...

untuk makan sendiri je pun kan~

hehe :)

Lea Isnawi said...

rajin masak pagi2 ye

diana said...

AKAK PUN KURANG SUKA NASIK GORENG.TAPI MAKAN JUGAK LA..KALAU DAH TERPAKSA,..:P

Anum said...

rajinya masak pagi2

Liyana said...

dak encem x mkn nasi goreng? hihi unik betul :D

nasi goreng yg hentam sajalah tu la yg sodap kot

Kathy Tuah said...

sy pun suka masa main campak2 je ^^

pha is said...

janji kenyang...

nabilah_2908 said...

tak makan nasi goreng la pulak... :)

telur goreng tu nampak sangat sedap...makan dgn nasi goreng...lagi2 la sedap..!! :)

Mr feckry said...

macam bentuknya nasi goreng tu, wa tetap minat

laskar pelangi said...

resepi campak2 tu yang lg best.hihi :))

PUAN SUE said...

isshh rugi betul xmkn ns greng...hihi,,

Puteri Biru said...

hari ni pun den sarapan nasi goreng. tapi bukan masak sendiri. org belanja. hehe

Hazman said...

whooaa.... TELUR MATA tu menarik...pembuka selera tue

mas saari said...

macam husband akak, suka sangat nasi goreng..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015