Jan 9, 2012

Jantung ku Normal, Sihat Wal'afiat!!


syukur Alhamdulillah..
takde apa-apa masalah pada jantung aku... =)
berkat penantian selama 3 jam hokay!!! grrr~
nasiblah layanan yang diberi sangat memuaskan...
staff-staff yang ada semua buat muka manis-manis belaka..
ada juga yang terlebih ramah siap borak-borak pasal rumah...kekeke~


Disebabkan habis check up dah pukul 12pm
dak encem suruh mintak mc je kat doktor...
doktor kata, "no problem...cakap je kat nurse nanti saya sign je..."
wahhhh!! sporting doktor ni auww~
well doktor muda + lelaki boleh la nak kawteam...
lagipun memang tak larat nak pi opis kat Puchong nunnnn...
jauh tahu?? panas lagi...tak pasal-pasal dapat demam kali kedua kang camno? (-_-")


oh tenkiu so much cayang sebab dari awal mengandung
sampai lah sekarang dak encem sangat setia jadi peneman aku pergi check up...
walaupun mulut tu duk bebel-bebel, mengeluh sebab kena tunggu lama...
tapi beliau tetap setia lah teman aku...aishhh *hug ketat-ketat~*  (^^,)







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Rozuan Ismail said...

boleh dapat anugerah suami mithali nih.huhu

Cik Azizah said...

Alhamdulilah takde ape2...tahniah juga abg ujang setia menemani kak yana..yelah risau tu dgn kak yana dan baby. tu la anugerah tak ternilai bagi die..ekeke :)

Zabid9897 said...

bersabar dengar dan hayati bebelan suami... boleh dapat pahala tu..hehehe

diana said...

lagi sebuan lebih nak besalin..berdebor tak??heheh

Lya Colours said...

oi nak hug ketat2 p jauh2 sket.haha

Liyana said...

alhamdulillah semuanya sihat

hasben kita xpnh lg teman check up, slalu pegi sendirian berhad je, so far xpnh rase kecik ht lg, xtau la dh boyot nt cemane, huhu

mOoN said...

bestnya ada teman pegi check up.. moon dari 1st sampai skang ni still sorang2.. :(

p/s : senangnya minta mc =.=

nabilah_2908 said...

ala..ala....so sweet... :)

alhamdulillah...Yana sihat2 je... :)

mieoney said...

alhamdulilah takder apa2...
sama mcm saya dulu masa pregnant..doc suspek ada masalah jantung juga smpi kuku dah biru mcm pesakit jantung...doc siap refer kat doc pakar IJN lai...alhamdulilah takder apa2 selepas 3 kali buat ECG..
mungkin pembawakan kan..hehe :)

sarah said...

bila ngandung ni memang camtu, kencing manis, darah tinggi la..tapi takper dugaan..bersabr yee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015