Jan 11, 2012

Terbaik Dari My Chibi Box

~klik banner~


Comel je nama my chibi box kan?? hihi~
macam bunyi 'baby" + "chubby" = "chibi... =P
tapi pemilik blog MYCHIBIBOX bukan lah seorang baby...err  >_<
sesiapa yang tengah memboyot macam aku nih
atau mereka mereka yang baru lepas bersalin...
atau sudah lama bersalin...
sudah tentu memerlukan set-set asas macam list kat bawah ni bukan??

1) set asas breastfeeding
- pakej eksklusif untuk ibu menyusu meningkatkan produktiviti susu badan.

2) set confinement
- selamat diambil daripada hari pertama bersalin samada secara normal atau c-sec. atau bayi jaundice. Boleh diambil bersama jamu.

3) set skin care
- mencerahkan kulit serta menghilangkan bekas jerawat serta jeragat.

4) set pregnancy
- membantu preggy lady atasi masalah letih, cramp, HB low dan juga sembelit


dan banyakkkkk lagi..


Menarik bukan??
untuk maklumat lanjut boleh terjah MYCHIBIBOX.COM


^___^








Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

Anum said...

berbaloi-baloi

mynameismy said...

bolehlah refer kalau termengandung nanti...:D

diana said...

bagus ni,.yana pakai ni ke??

POSH76 said...

info yg bagus ni

POSH76 said...

info yg bagus ni

Rtp Farra Arisha said...

sounds good and it would be effective...

mas saari said...

menarik ni... memang berbaloi!

Un Phat Lee said...

gua dah mengandung dah nih. *hahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

tu diaaa..tak sbr nk mengndung jgak. ahahaa *ttibe* :P

Finaz Jaafar said...

chibi mksdnye kecik kalau tak silap..memang cute namenye..

ermm panduan ni brguna ps sy lg 10thn..hahaha =P