May 29, 2011

Majlis Kahwin Suhaida & Azman


Semalam aku attend wedding Su...





Su ni anak polis...so kenduri dia pun buat kat dalam markas polis...err betul eh orang sebut markas?? hihi..unik sungguh dewan serbaguna kat sini...tapi best...fresh air gitu  =)






 Sampai-sampai je haruslah lapar kan..lagipun masa kitorang sampai Su tengah busy posing-posing dengan famili...so kitorang pun makan lah dulu...sedap weii ayam berempah dia...hahahaha~  Su tak amek katering rasanya...aku kagum tengok rukun tetangga kat markas polis ni...hubungan antara jiran nampak sangat rapat...love it!






Su pandai deco-deco...banyak deco yang best-best kat dewan ni...aku pun tak reti nak deco macam ni...haha...kitorang duduk kat meja 'blogger'....tapi tak tahu la blogger mana lagi yang Su ajak....aku tak kenal sesiapa pun masa sampai situ  =(






"Signature board"...masa kitorang sampai papan ni dah penuh dengan sign orang...tapi dak encem dapat la menyelit letak sign kat sini...huhu~






Mantap hokay kek beliau!! kek coklat...sedap! *eh aku ada makan ke kek ni??* hahaha~






Pelamin yang simple...tapi cantik...ada 4 kerusi sebab Su sanding sekali dengan adik dia...muka Su dengan muka adik dia sejibik wooo...macam fotostat jek...hohoho~





Pengantin hampir basi *aku ler tu* bersama pengantin baru *wink wink*



Selamat pengantin baru Su!! semoga berbahagia dan semoga hubungan kalian berkekalan hingga ke syurga! ^_^









p/s::  nak pergi Putrajaya la...macam best je nak habiskan duit kat sana...hikhik  =P

24 comments:

HonEyBuNNy said...

selamat pengantin baru SU...

cantik la pelamin n kek diorg...5 tingkat gitu...

yeahh...cepat2 g PJ...ila dah g semalam..heheh

Admiral Hafiz said...

comey jugak klu wat kaler tema kawen purple pink...

Entry Terkini:
Jangkaan aku tentang filem Nur Kasih The Movie meleset sama sekali!

Cik Asma BLuppy said...

cantik nye pelamin tue...

xbasi ag pangantin tu. still gojes gittue..hihi

aDisH.sHidA said...

TERPEGUN MELIHAT MAJLIS INI WALAU HANYA DR ENTRY YANA....MCM BEST....YANA JUMAAT NIE FREE X...SHIDA ADA KAT PUTRAJAYA...SEPUPU AKAD NIKAH N KENDURI KAT BUKIT MAHKOTA...EGT NAK JUPE YANA....NANTI INBOX ERK

Mfs said...

dah lama tak makan lauk kenduri..tetiba pulak rasa teringin..adeh!! huhu

farasakura said...

woahh pelamin die sangat gojes ^______^

Cik Azizah said...

suka tengok pelamin dia..simple tapi cantik woo! kek pon dah sama kaler dgn pelamin..ekeke :P

selamat pengantin baru kak su :)

Hanim Mahali said...

waaaaa....tergugat ai nengok...ni yang tak sabar nak kawen ni....-_-

FariehanIbrahim [LBC] said...

syiokk r tgk kenduri kendara niee..
nk kawen gak! kehkeh XP

Nadia Mashuri said...

comel lag pelamin nya..
hehee..
=)

mynameismy said...

jelesnye. bile la den nk thawen..-.-'

MiLanGurLz said...

selamat pengantin baru t0 kak su! and kepada pengantin lame. bile na ade ahli baru dalam family anda? hik2x! =)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

alamak!!! tenkiu yana..sebab datang..aduhhh malunya..hihi

liyana said...

bestnye dpt pegi...huhu
slmt pengantin baru sue.. nmpk sweet sgt.. :)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2011/05/blogger-datang-kenduri-aku-wey.html

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ehh..lupa nak bgtau su curik gamabr..hehe..halal yer

Cik Puan Izan❤ said...

yana...kamu sangat kecik di sampin kek itu...

msredcheesecake said...

waa...siap ada meja tuk blogger lagi...best best....

Ct Arina said...

baju pengantin dorang sgt cantik! >_< kreatifnye ade signboard camtu. nak kene tiru ni. ehe

Hajar Yumi said...

nape laki kak yana (abg ujang) cam berisi...kak yana kecik molek jerk...eheheheh....pandai kak yana jaga suami....huhuhu..semoga bahagia n cepat2 dapat baby!!!!

EZAN IDMA said...

cantiknyeeee pelamin kaksue

miss.Addin said...

wahh !

tinggi nya kek ! :D

hamzah ian said...

yana cun ah...

Mama Gee said...

sukenyaa dgn kaler baju pengantin tu..so sweet.....

pengantin yg hampir basi tu pun sweet juga..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015