May 24, 2011

Kebebasan Selepas Berkahwin...weeee~


YES!! YES!! akhirnya berjaya juga ku tonton filem kegemaran sepanjang hayat...pffttt~  aku rasa kali ni punya jalan cerita lebih menarik...lebih banyak action...tak banyak cakap...walaupun hakikatnya aku suka dengar Jack Sparrow membebel sebab dialog dia best!! sengal² ubi...hahaha~  ^_^





Kitorang tengok kat Alamanda...tu je pun port kitorang tengok wayang selain Mines and Jusco Cheras Selatan...tapi aku lebih suka Alamanda...kenapa?? sebab ada bau Famous Amous yang sangat kuat sehingga merogol nafsuku untuk membeli dan membeli dan membeliiiiiiiiiiii...grrr~  =.=




 Johnny Depp bersama Penelope Cruz yang hot  ^_^


Kalau boleh, nak tengok movie ni lagi dan lagi dan lagiiiiii....weeeee~  oh satu tips aku nak bagi kepada yang belum tengok movie ni...bila wayang dah habis, jangan terus balik tau!! tunggu sampai habis iklan nama² tu, sebab ada satu scene pendek lepas tu...kalau korang bangun awal, tak tahu la apa ending sebenar cerita ni...hihi~  ^_^


Lepas ni nak tengok filem Nur Kasih pula...ramai review cakap filem tu best...seronok tau dah kahwin...nak keluar anytime pun boleh...takde orang nak marah...nak balik malam ke, siang ke, tengah malam ke, even tengah pagi pun boleh...muahahahaha~ 


peace! v(^^,)












p/s:: tengah berusaha membeli tiket Air Asia yang seploh sen tu...grr~


37 comments:

Sunah Mohammad said...

scene voodoo doll tu kan? hehehehehhee... (tak tengok lagi)

UyaRayza said...

alaa nk tgkkkkkk hehehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

amboi..kemain lagi...almaklumlah dah dpt lesen bsr keluar sesuka hati...

Aku Ibu Muda said...

kalau tengok nur kasih pon, jangan terus cabut tau...ada scene lagi masa last2 tu :)

zacky ~786~ said...

waaa.. untungla.... hehe

rara pinkmafia said...

hehehheeh nk tgk jugak =( hmm ada ke tiker 10sen k.yana?hehee

YanaMIB said...

@rara pinkmafia:: ada..skrg kn tgh sale..pi la bukak web air asia bli tiket cpt!! =)

zuwaidah said...

aiseymannnnn...kak zu terus bangun lepas habih..tak tengok pun sampai habih iklan. Filem nur kasih tak nak tengok, for sure nanti keluar dlm astro first...rugi pulak kan kalau tengok di wayang. mcm hari tu tgk filem seram SERU...tup2 dah ada dlm astro first, rugi ler pulakkkkk

YanaMIB said...

@zuwaidah:: rasanya nur kasih takkan kuar kt astro first..kn ke dlm iklan dh tulis, di pawagan SAHAJA..perkataan 'sahaja' tu siap besarkan lagi..tp xtau la kn tiba2 kuar jugak kt astro first..hihi =)

Dayana AZ said...

fuyoo bole kua anytime? haha, menariik :D!!

mynameismy said...

giler jelesh... grrr

liyana said...

cite fav kite jugak! entah bile nak tgk.. huhu

Prince Halilintar said...

betul2..kali ni best cite ni..byk action..prince gi tgk cite ni la last week yg jusco blackout tu..slmt dah hbs tgk wayang..hee

wanda arry said...

uwaa bestnya..jeles2..nk g tngok gak

makdara TERdiva said...

tu la kena kawin cepat2..haha!

nabilah_2908 said...

seronoknya..org dah kawin...xde halangan bagai..huhu... ;)

Fai Ayie said...

salam perkenalan ;)

teringin gak nk keluar date tgk movie dgn hubby, tpi masih x berkesempatan lagiii...hubby kena ot mlm...huhu...

EZAN IDMA said...

ni yg nak kawen gak ni. haha

nukilanaffiza... said...

yana: alamak betul ke??aduss..tak tau plak ada scene pendek..

pasal nur kasih...citer dia memang stail...

bagi org yg baru berkahwin dinasihatkan amik couple seat...leh romen2 sambil tolong2 lap airmata sama2..hehehe...saya n wife tgk memang meruntun jiwa citer nih...

Cik Asma BLuppy said...

wah.. bkn main ag dpt lesen besar... hehehe

Eika Arysha said...

bestnye...eika masa mula2 kawin mmg selalu tgok wayang..tapi lps adew anak,susah nk gerak dh...hehehe

HonEyBuNNy said...

bestkan kan kak cerita tu..

suka2...ila pun rasa nak tgk sekali lagi..hehe...

wah2..bestnya bila dah kawin..bebas nak pergi memana siang n malam kan...

nak kawin jugak ah..hehe

Rozuan Ismail said...

tiket wayang ni sape yang belanja?huhu

*Miss Syahnia* said...

kat opismate ni
masing2 gila mncuba
offer 10sen tu..

p/s: rasa tak sbr nak kawen jugak
bebass tanpa sempadan.weee~

Anis Nasri said...

eh eh k.yana jusco cheras selatan tu dekat je ngn uma kite tau.. :)

diana said...

masa berdua ni la nak enjoy puas2 yana..
nak balik subuh2 pun tak dak sapa marah..
nanti dah ada anak,terbatas sudah..

lalink7 said...

mmg best pun..sonok gak dgr johnny deep membebel..hehe

Mama Gee said...

x pernah plak kita terserempak kat alamnda kan...heee

meo said...

meo dpt beli tiket ke bandung rm10 untuk 2 orang :D

HaNa Hani said...

haha..bestnye dah tgk!
nak tgk nak tgk!!!

ieda said...

ahahah suke ayat merogol tuu ekekek :)

mas saari said...

betul tu, jangan terus bangun!

masa akak tengok tu ramai yg dah blah, tinggal akak ngan family je tengok sampai betul2 habis...

Puteri Iqa Izyan said...

ni tak sabar nak kawen jugak ni. nk keluar mlm2 .haha

miss.Addin said...

wahh seronok nya :)

have a nice day :)

shah-kayrul said...

betul tue...dah kahwin nie..taknak balik umah pun, takde saper kisah...memang enjoy la

Siti Suriani said...

Best nyerrr..

cpahniza said...

sonotnyaa...cpahniza xmau tgk wyg dh la...psni berazam nk tgk ngn husband ja nnt...yey! lg best kn...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015