May 21, 2011

Kenapa lah Kau Comel Sangat Wahai Budakkkk!! urghh~


Pernah dengar tak lagu ni?? Apple of My Eye...tak silap aku soundtrack untuk cerita strawberry shortcake..alaaa cerita kartun tuuuu...hahaha...lagu ni femes 3-4 tahun lepas...ringtone mesej takpun personal ringtone untuk kekasih mesti nak buat lagu ni...suwit ai tell u!! *aku and dak encem pun buat gitu jugak...bahaha~*  ^_^









ni video penyanyi asal dan original Cuppycake video by Amy Castle semasa beliau berusia 3 tahun...siapa sangka nyanyi lagu yang tak sampai seminit ni pun boleh jadi glemer dan disukai ramai...pffttt~  tapi aku baru 1st time tengok video ni...haha kesian aku~  =.=









lepas tu di miming oleh budak gemok yang comel gila vavi...aku tengok pipi dia macam nak meletop dah!! hei kalau jumpa budak ni memang lunyai la pipi dia aku gomol²...eeiiiii~  gerammmm! =P










ni pula gabungan rakaman budak gemox dan Amy...tapi time ni budak gemok tu macam dah kurus sikit aa...hakss! apa-apa pun mereka tetap comel...gerrrraaammmmm!!




So macam mana?? geram tak tengok video budak gemox tu?? haha  ^_^


28 comments:

+_Miss.Jannah_+ said...

sangat sangat comel!! grr~ pipi dorang memang selayaknya dicubit cubit ;p

miss.Addin said...

sweet ! :D
lagi ni comel gi-la. ngaga !

Puteri Iqa Izyan said...

comel gilesss

EZAN IDMA said...

comel gile! ala kak, nt dpt ank sendiri msti lagi comel!

Rozuan Ismail said...

comel n sweet =)

POSH76 said...

alala kiutnyer

missdora said...

comel sangat, heheh..

Cik Yatt said...

hihihi..shomell gile..gile..gile..dah gumuk tu..lgi2 die maen ngan kening die..memg nk kne cubit.hee

jeely jelly said...

arrgghh ! pipi die .. memang sangat2 gebu.. memang patot lah digerami.. haha

dulu kecik2 suke tgk strawberry shortcake.. sbb byk kaler pink ! smpy skng pun suke.. haha

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

budak lelaki tu gemuknyaaa...kesian akak tgk dia... mesti susah nak bergerak n bernafas...

lagu tu sememangnya lagu feveret anak2 akak.....ulang berapa puluh kali pun diorang takkan jemu...

ieda said...

ya tuhannnn
akak pun 1st time tgk nie ekekkeke
dah mcm belonnn pipi dieerrrr eiiii
ehh amy tuu dah besar ye .. maknanya budak tuu dah remaja lah kan :)

zarazueyin said...

comel2..sukerrr
first time jugak tgk ni..hehe
salam kenal yana ;)

meo said...

scary...

Mr feckry said...

lu belum tengok wa kecik2 dulu

.m y z. said...

tombamnya pipi diaaaaaaaaaaaa !!

kekunang said...

aku dah agak dah dak laki ni mesti ade sakit..pipi dia kembung pelik sgt...

Liey Yatiey said...

kiutnyer budak gemok tu
rasa nak cubit je pipi die ;)
hihi ^.^

diana said...

budak2 kalau pipi bulat memang comel..
kalau dah tua jangan la pipi bulat lagi..
hehehhe

Lya Colours said...

geram rasa nak gigit2.haha

Prince Halilintar said...

terase geram spt yg yana ckpkan tu bila prince tgk video tu..xtahan nak cubit2..hahaha

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Zyash said...

Hahahaha...sangat comel, teringat dulu2 abg cyg tgh merajuk, pas nyanyikan lagu ne terus cenyum tergelak2...hahahaha.
Earning Dengan BerBLOG!!
Bosan

Hanim Mahali said...

amy masa kecik tu sangat chumel...cute sesangat....pipi budak laki tu sangat tembam n gebu...rasa nak cubit-cubit ja....

wanda arry said...

sangat comel n tembam..meh nk picit pipi tuh

lalink7 said...

so shomell dan sangat gerammmmmmmmmmm..grrrrrrrrr...obesiti dah bebudak nie..hmm

liyana said...

aaa.... x dpt tgk vid kat opis.. :(

mynameismy said...

erk.... comel.. haha

Mila Ahmad said...

2-2 cumel gilak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015