May 19, 2011

RM1 Untuk 3 Minit...Tak Puas!!


1st time mencuba kerusi urut Gintell...haha....letih kut round-round satu bangunan...kejap turun, kejap naik...kejap guna escalator, kejap guna lift, kejap guna tangga...isk~  Viva Mall ni agak besar jugak lah ye...lagi besar dari Mines...letih urat-urat badan ai  T__T






Nasib baik mall ni baru dibuka, so tak ramai orang ada kat sini...idak la malu sangat nak berurut kat kerusi ni kan...hihihi~   kitorang bayar RM1 je...dapat la massage untuk 3 minit...malas la pulak nak duduk lama-lama kat kerusi ni...kang tertidur macam mana?? =P





wajah tatkala merasa puas diurut oleh mesin  (^__^)"



Dak encem!!!!!  u tak kasi ai pergi spa kat luar, apa kata u beli je sebijik kerusi Gintell ni untuk aiiii!!!  u kan suami yang romantikkkk...!! tak mahal pun kerusi ni...RM6 RIBU jeww~   kahkahkah~  ^_^


"suruh je la dak encem tu urutkan..."


eeeiiiii aku tak suka la dia urut badan aku...tangan lelaki kasar u know...rasa nak patah tulang aku bila dia picit² tu...isk isk...erm ai kan isteri yang materialisitik...ai nak kerusi Gintell jugakkkk!!! bahahaha~ v(^^,)


36 comments:

bersama kak Es said...

dia urut with No cost..kasi je hahaha

Rozuan Ismail said...

laki urut lah jimat duit.baru romantik.huhu

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

lelaki urut ada makna... kang ke lain jadinya...hahaha...

Axie04 said...

huhu
klu asben urut kene bagi upah lain lak
hahahaha
kerui gintell x mintak upah

Prince Halilintar said...

yg tgn kasar2 tu la bila urut cpt baik yana..hihihi

mas saari said...

akak pun suka kerusi urut ni memang best tapi best lagi kalau husband yang urut...hehehehe

Cik Tqah said...

hoho.. slalu g urut kt c2.. sedapp

Ujang9897 said...

woi apa urut2 ni...

mynameismy said...

ngeh3... tak puas la urut kat kusi tuh hehe..

ieda said...

aah bagus lah dik kan .. kat ktn nie pun ada .. akak pernah cube sekali .. memang useful .. mana yg sakit2 badan tuu molek sgt gune kerusi nie :)

dikk nampak kurus lahh .. penat ya :) mintak abang urutkan tau .. :))

Finaz Jaafar said...

wewiitttt~
pernah gak la duduk kat kerusi urut tapi tumpang duduk jeh..heheheh

d_tieah said...

1st time jugak aku cuba last month kat merdeka mall.. Sebab tak ramai orang aku pun mengetest.. Kalau kat airport memang malu lah.. Ramai orang lalu lalang kot.. Hehehe.. Memang tak puas rm1 untuk 3 minit tu kan??? Tapi boleh lah.. Merasa kejap dok kerusi mahal..


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

wanda arry said...

sokonng2..suh je ujang belikan..

pena rozie said...

Budak encem tu urut byknyer maknernyer. kwang3.....

Papa Mifz said...

mmg best kalo urut kat kerusi macam tuh...after urut rasa badan ringan jer....

nukilanaffiza... said...

hehehe miss yana...kerusi urut satu kawasan gerakan yang sama jer...tapi kalau abang husband yg urut seluruh bahagian boleh urut...mintak jer...hehehehe....tapi selalu kalau saya nak urut kat nyonya Gintell ni letak RM5 baru ada rasa puas sikit...

Cik Eka said...

geli tak kak?? eka tak tahan geli

YanaMIB said...

@eka:: x geli pun..sedap je..klu bdn x lenguh mmg rasa geli kut =)

HonEyBuNNy said...

adeehhh..

dak encem jawap...dia tengah kumpul2 duit latu nak beli kerusi tu..hehe...

semakin happy puan yana selepas berkhwin...;-)

liyana said...

yana, suami urut la best, hikss

miss.Addin said...

haha best kan dapat urut kat kerusi tu :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Suruh je Ujang beli untuk kak Yana.. Dia mesti beli punya :)

EZAN IDMA said...

hahaha, akak mintak je kat bro ujang tu, kalo dy sayang dy sanggup. haha

lalink7 said...

wowww..interesting ek..nak g jugak la nanti..heheheh..cepat la kedai bukak..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

salam..first time smpi sini..btw belum terlambat nk wish selamat pengantin baru kan..

kerusi urut tu i pon suka..i salu amik yg rm5 punyer..

zuwaidah said...

kerusi urut ni best kalau dapat buat selalu....

bantalbucuk said...

haha..nak juga kerusi gintel tu ye..btw..selamat pengantin baru.. ^_^

GamUHU said...

HAHA! jang tak beli suroh tido luar. :P

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

wahhh . . bahagiany muka . . heee

iLa VaNiLLa said...

kak yana, besh kn?? gegar3.. har.. segala2 gegar.. kah3

Lya Colours said...

aku slalu je lalu lalang depan kerusi ni. tp nak duduk situ segan ok. mcm semua org mesti pndg. maluu nokkk

eyjalukman said...

haha klakar laa kak yana nihh .
tp bgus jugak kn buat cmtu . klu bole sediakan kerusi urut kt stiap shopping mall,brulah mood nk shopping tuhh hebat . hahaha

Scya Lollita said...

haaaa , ni mmg best .
kalo penat shopping lama sgt singgah dluuuu sini haha

daddyzkool said...

murah jer kan...bertuah badan kalau di belikan ....hehe

CinoiLavigne said...

Best skrg akt shopping malla da benda alah tu kan. I slalu lepak sampai 3 4 ringgit hahahaha

Eika Arysha said...

murah jew kan...hehehe..
tapi eika nie jenis x suka di urut,sbb eika nie jenis pengeli org nye...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015