May 11, 2011

Tekak Western Pulak!


Kalau pagi tadi makan nasi lemak dengan sambal yang pedas, untuk lunch, aku ubah selera ke western food pulak....err idak la western mana pun...tapi lebih kepada fast food...ish ish ish...tak sihat sungguh meal aku hari ni  (-__-)


Macam takde selera sangat nak makan sebenarnya...tapi aku kena makan...kalau prot kosong nanti penyakit lain pula datang...isk isk...tu yang layan je makan kat Wendy's... =)






Actually kalau pergi sini better order burger la...tempat ni lebih kurang macam Burger King...tapi aku macam muak nak telan roti...so aku order ayam goreng...elok sangat lah tu, siang malam makan ayam...kompem la lemak-lemak tepu bakal terhasil dalam masa sebulan nih~  O__o'


Aku takde mood nak update blog sebenarnya...tu publish cerita pasal makan je hari ni...kehkehkeh...badan lemau la...rasa nak baring je...hurm...


Korang lunch apa tadi?? (^^,)



26 comments:

RaraPuing said...

wah sis sedap tu ,haaaip makan x ajak kite pon hhuhuhuhu

nabilah_2908 said...

erm....mcm tk tertarik sngt tgk ayam wendys ni...huhuhu...

mcm mana rasanya..sedap tak...? boleh lawan McD of KFC..? :)

la...nape lemau2 ni....tak puas cuti lagi eh...? hehe...

pinky said...

sedapnya....tak penah try wendys...huhuhu kita lunch kfc jer....set lunch..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xder wendys kat IPoh ni..so,x pnh rase..

sy tdluch bihunla kak..lebihan pg td =)

YanaMIB said...

@nabilah:: mmg kureng sdp pn rs aym ni..klu burger kt cni sedap la..ayam ayam ni better pi kfc je lah..hehe =)

Cik Tqah said...

msti mam kt ioi td kan.. mam ngn sape? sdp x? :P

DuniakuAbstrak said...

banyak kau makan yana..nanti buncit org ramai hepi dan gembira sebab ingatkan ada baby, rupa-rupanya buncit sebab lemak

Eza Ridzwan said...

hurmmm..kuat mkn skang yee...nak kata berisi, awal lagi nie..hehehe...apapon, pray for both of u, Yana & Ujang, dpt timang baby cpt²...yeah!!

Aku Ibu Muda said...

wendys bukan fast food, tp kononnya fresh food made fast...hihihiiii

suka dia punya chilli ngan baked potatoes...memang wallahhhhh

Puteri Iqa Izyan said...

ayam. ayam. ayam.
kesian ayam tuh. kekekeke...

baru lps mkn jugak. mkn nasik lauk ayam. hee ^_^

Anis Nasri said...

xpenah pun mkn kt wendy lg...
huhuhu...
oke ke bege n ayam die k.yana?

Prince Halilintar said...

tu ar asyik cite psl mkn je..jag2 juga cara pemakanan tu ye..amik makanan yg berkhasiat jugak..=)

Isteri Encek Bard said...

WAH DAH TAKDER SELERA, CAM TANDA-TANDA JER.. HIHIHI GURAU JER YANA... WARNA AYAM TU TAK MNARIK JER YANA...

bersama kak Es said...

pagi tadi tekak melayu
ni mat saleh..

boleh dapat anak mix blood ( eh! ada kena mengena ke ? hehehe )

lalink7 said...

husz lunch mee goreng basah lepas anto adiah kt ujang..hehehe

♥sophie♥ said...

wahh.. tak pe tak pe.. carik mood ! :) hihi

mOoN said...

macam dah berisi jak yana...dah cek ke? wink~wink

GamUHU said...

aisehh ayam goreng!! hakhak!
makan sambal tumis ikan tadik. xD

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

ehemmmm...lemau yer

diana said...

bunting pelamin la tu..:p

EZAN IDMA said...

ehem. lain mcm je sis. haha :P

r3bL said...

hehe.. lunch tadi sy mkn oat+ikan+ sayur 2 jenis. :)

Lya Colours said...

ala lemak ko blom sama mcm lemak aku lagi, so xpe ko kumpul. sket2 lama2 jadi bukit. nanti kita lwn lemak sape paling tepu. ahaks!

izzy said...

hye
do follow mine back
oke
=)

mynameismy said...

tadi ade training so dpt makan free yg superb!!!:D

Miz Novexx said...

kak yana lepas kawen makin bertambah selera, ni sure2 bahagia...
kalo camtu nak kawen jugak laa, heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015