May 16, 2011

Korang Memang Kawan Yang Best!!! ^_^

Sebelum ni kan, aku pernah buat satu entry senarai hadiah-hadiah yang aku mahukan masa kahwin...bila baca balik senarai tu aku rasa nak terjun sungai Kelang =P  [klik SINI]  Jangan la malas nak tekan...tak payah right klik pun takpe   =)


oke dah baca??? hehe...Actually aku saja la nak menunjuk, ada beberapa hadiah dari senarai tu yang aku betul-betul dapat! kehkehkeh...walaupun bukan semua tapi ai tetap terharu nyah!! hadiah apa?? let's cekidaut!!




Set perfume!!

bukan satu, tapi DUA!! 
Giorgio Amani untuk dak encem dan Miracle untuk aku...weehuuu!!  \(^_^)/


Hadiah ni pemberian kawan kolej aku, Morijay...terima kasih bro!! ko memang kawan yang terbaik!! satu-satunya kawan yang tak kedekut langsung dan tak pernah berkira dengan aku...huhuhu~  *tabik spring!*






Lesung batu!!! yeehaaaaa!!

Hadiah from my BFF...you are the best lah yam!! aku sangat nantikan hadiah lesung batu sebenarnya...aku pun tak tahu nak cari kat mana lesung batu nih...hahaha...tenkiu tenkiu sebab telah merealisasikan impianku untuk memasak guna lesung batu....ecehhh  =P







Washing Machine sponsored by my Aunt's family!!^_^






Last but not least ialah hadiah pakej honeymoon!! sponsored by Kakchik *wink wink~*  tapi kitorang belum claim lagi...hehe...honeymoon kat mana?? oh itu akan kami cerita lepas kami claim hadiah ye...aku peot laa sekarang...macam mana nak honeymoon...bahahaha...tunggu lepas peot kami claim ye Kakchik?  ^_^


muchas gracias kepada semua yang memberi hadiah!! "tangan yang memberi adalah lebih baik dari yang menerima"....aku bersyukur diketemukan dengan rakan-rakan seperti kalian...semoga rezeki kalian akan terus melimpah ruah....dan semoga jodoh persahabatan kita akan kekal terjalin hingga ke syurga...amin~  *ustazah tak ayat aku?? *  =P 




















p/s::  by the time korang baca entry ni, aku tengah lena dibuai mimpi berhijrah ke New York...huhuhu...pagi tadi makan ubat selsema...haruslah pengsan sampai petang nih...hehhh...jumpa korang lepas aku bangun tidur ye...papai!  ^_^


38 comments:

"Che Ain" said...

hihi sy nak request oven dr kak yana..:)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

emm..su nak hadiah set perfume cam di atas boleh??? hihi

✿....rossa alina....✿ said...

bestnye kawen..dpt hadiah banyak2..hehehehe.. ;p

Anis Nasri said...

agak2 klo time kite kawen nnt xde kwn nk bg lesung batu, lesung batu yg kt pipi ni bole jd ganti tak?
ahahahahahahhaha

Cik Eka said...

oh demam yer kak..aiii dua kali
demam ni kak..hehehehe..
semoga cepat sembuh yaaaa

Budak Botak said...

He3, mcm2 hadiah ye dapat. Best2...

Entry terbaru -> Pedro Martin Ureta Membuat Gitar Gergasi Daripada 7000 Pokok... (",)

rara pinkmafia said...

besh nya dpt set pepium.kwn2 yana mmg tak berkira.mahal tuuuu set tu.

dpt washing mashine ag eh.wahhh terbaik.kena rajin membasuh & memasak taw.

Isteri Encek Bard said...

wah akhirnya dapat gak mesin basuh

Rozuan Ismail said...

wah!lesung batu tuh.huhu.pakej honey moon?meletup!huhu

Mek Norfa said...

bestnya dapat hadiah dari kawan2 kan..hehe yg wm tu paling best..jimat duit xyah beli..

mOoN said...

tgh berangan nak buat wishlist hadiah mahal2...hahahah

nabilah_2908 said...

wehuuu...tertarik dgn hadiah lesung batu tu...ada juga eh yg di jual dalam kotak...

jakun jap..hehehehe..

kesian Yana...get well soon.... :)

diana said...

wah..
kakchik bagi pakej haneymoon..??
seronok tu..
nak pi bodek2 kakchik la..
mana tau kot2 dapat pakej honeymoon jugak..
heheh

Mr feckry said...

rezeki pengantin

Ct Arina said...

gile ah kc sponsor pakej oneymoon! jelesssssss >_<

zuwaidah said...

beruntungnya dapat hadiah2 tuuuuu
pakej honeymoon yg best tuuuu

EZAN IDMA said...

bestnye dpt hadiah :)

kakchik@ella said...

hadiah otw .. suh ujang sms nama penuh dia kat kakchik eh. ooo .. sama-sama. lupa lak. hihi

Jangan Kalot said...

haha! lesung batu. :D

Segmen Hari Guru Cikgu: Perdana Menteri Turut Membintangi Video Klip JanganKalot (video)

*luv Syahnia* said...

hai camne lah sblm ni
tak tpkir lngsung nak
adihkn kwn lwsung batu kan
nmpk unik..gud idea! ;)
hihi

miss.Addin said...

wah best best dapat hadiah banyak ! :)

pinggan mangkuk mesti ada dapt juga kan . hadiah wajib ada . haha

Cik Yatt said...

wah best gile...nnti nk kawen wat list adiah gak la..hehehehe

qasehraihan said...

waaaaa....best best..paling best lesung batu...kamu nak guna ke tu yana???simbolik betul lesung dgn batu tuh..hahahaha

wanda arry said...

bestnya...dpt adiah yg di idam2kan

MamaEma said...

wah kc memang baik hati...

eyjalukman said...

hahaha
kak yana bole pulak ckp peot .
lama tk dgr org ckp peot tuhh . *ceh padahal bru bapa bulan je tk dgr . haha;D
bestnyee dpt hadiah,t nk buat jugaklah . ekekeke .

░♥si lampu neon♥░ said...

ko pergi new york tak ajak aku..tu lah masalahnye skang ni hhuhuhu...

Ujang9897 said...

Kepada sesiapa nak kasi hadiah lagi masih terbuka...hihi

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

syoknyaa...dpt hadiah best2...^^ lagi hadiah...lagi...

liyana said...

wow, byk nye hadiah menarik... :)

qasehraihan said...

dtg lagi jenguk Yana pagi ni..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/dah-meminjam-tu-reti-retila-nak-bayar.html

Prince Halilintar said...

bestnye yana ni dpt byk hadiah tu..

meo peminat setia cerita sedih said...

erm, sedihnye tak dpt bg adiah kat blogger fren... :(

mynameismy said...

hye yana!!
i'm back! hehe

bape byk entry yu dah ai terlepas nih?-.-'

nsb bek xbg lesung batu hrtu. berat seh nk bawak!

Pink Frogy said...

lesung batu???? waaaaa... jenuh dia nak ngangkut kut.. msti kotak bapak berat...

lionteen said...

beshnyee... nk kawen la, ley dpt byk hadiah. hehe

aizamia3 said...

lesung batu tu kalau nak guna tapi rasa masih berpasir part bhgn dalamnya.. amik kelapa parut @ hampas kelapa.. tumbuk kat dalam lesung tu.. buat sampai rasa pasir dia takdak..

itu petua yg aku dapat masa beli lesung tu dulu..

Faizal Fredley said...

aku hadiah honda civic ko x mention pun...sedih...merajuk mak kejap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015