May 23, 2011

Full House 2?? OMG!!!


Drama Korea Full House...satu-satunya drama Korea yang aku layan dari mula sampai habis episod...wheww...oh lagi satu drama yang aku layan is My Boss My Hero...pelakon untuk watak hero adalah sangat hensem dan gila dan sengal dan macho dan...dann...dannnn...muahahaha~







Tadi Hus publish link pasal Full House 2 kat FB beliau...yey yey! suka! suka! WAJIB tonton nihhh...hahaha~  kalau full house yang pertama ada lagu beruang, Full House 2 ni lagu apa lah agaknya dia nak nyanyi...hihi~  dak encem pernah tau nyanyikan lagu beruang kat aku masa aku merajuk...dalam KTM lagi...lepas tu akak yang duduk depan kitorang sengih² tengok dak encem pujuk aku sambil nyanyi²...muahahahaha~  *vangga!*


Sangat suka watak Rain yang sengal ubi dalam drama nih...tapi dalam sengal² pun ada juga sifat romantik...suka tengok usaha dia pujuk wife dia merajuk...huwawawawawa  tiba² mengharapkan dak encem juga mampu menjadi romantik macam beliau... v(^___^)"





 Alahaiii jambunya muka kaoooo!! aku tak suka lelaki muka jambu...tapi si Rain nih kira exceptions lah...senyuman beliau menusuk jiwa raga...argh! *heart melting~*  ^^,   ~credit~




dorang ni macam pasangan yang sangat romantis dan chomel bagai pinang di belah-belah-belah-belah...hohoho~   ~credit~




Aku tak tahu bila drama ni akan bersiaran kat Malaysia...so kita tunggu je lah si Hus duk kecoh-kecoh kat facebook and blog...hahaha  macam Hus kerja dengan Full House pulak kan  =P


Korang layan tak drama Korea??  (^^,)


32 comments:

mayra aish♥ said...

suka sangat-sangat ngan cerita nie jugak!
nak tengookkkkk!!! :D

Eza said...

Full House terbaek!..yeahh!!...layan My Lovely Sam Soon, My Girl <- lagu bes giler!..hahahaa..

lalink7 said...

ahakss..siap wat entry lg..tuee la..td terkejut jugak dan xsangka ada sambungan..hehehehe..

agaknya kalau apply keje ngan full house nie mst dapat..tp tukang mop lantai je kot..heheheh

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! de episod 2 er??

dlu lyn gak citer korea..
skrg da xamek port lgsg. :p

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wow!.. xsabaq nk tgk..!.. full house y pertama siap bli vcd g.. xksah mhal or murah.. *wink*

HonEyBuNNy said...

mesti layannnzzzzz..

best sesangat cerita neh...shuker3...hehe

liyana said...

suke cite ni jugak! byk kali tgk kut, hehehe

*yana - cite MY GIRL lagi best taw! sengal2 ubi mcm full house gak cite nye.. hehe

mizzkechique said...

sgt suke citer ni...ntah brape ratus kali dh layannn

Prince Halilintar said...

owh..full house 2..prince yg 1 dah tgk yg dua ni blum lagi..nak tgk ni..

redza said...

xminat langsung citer korea huhuh

Rozuan Ismail said...

wan layan sampai habis kot cerita full house.syok ar kalau ada full house 2.huhu

Cik Yatt said...

wah..ni la crite 1st yg kite lyan..n sjak tu trus mnat korea..

ni yg tak sabar nk tngok yg ke 2 ni..

wah..xcited gileee...

pearl jade said...

betul ke ni?
ok nnt sye usha website dload korea k..

Rahmad said...

kalau full house pertama ada lagu beruang..mesti full house kedua ada lagu harimau..

pearl jade said...

ooo kt korea x main lagi ek?
macam tak jumpa je link dia.hehe

nabilah_2908 said...

ala...terasa blank la pulak..sbb sy tk ikuti cite ni..huhuh...

tp tindakan En Ujang kt KTM tu pun...sngt sweet.... ;)

wanda arry said...

sangat layan cite korea ok..Yana try tngok cite my girl..best taw..sengal gak

Eika Arysha said...

eika suka sgt2 tgok citer korea,
eika masih ingat 1 citer nie tajuknye sassy girl chun hyang...
kak yana pernah tgok x?

Lagenda Teragung said...

kenapa orang skrang suka tgok citer korea ek, lagu korea...

citer hidustan dh x laku ke...hehehe

*Miss Syahnia* said...

tak brapa nak layan korea
skang suka tgk cite sintron indon
hihi

mOoN said...

x penah habis tgk citer ni...huhuhu...

diana said...

pelakon2 korea ni akak tak berapa kenal namanya..
selalu jugak layan kbs tapi nama pelakon tu sorang pun akak tak ingat.
hehehe

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

perrgggh!..serius dah nak keluar full house dua??..


wajib tgk!

Ujang9897 said...

satu2nya filem korea yg gua tgk smpai habis

Axieana Yumi Life said...

FULLHOUSE...huhuu suke tgk citer korean...
sume citer korean azie lyn
hehehe..
but fullhouse is veru best movies

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

cerita korea ni feveret muda mudi zaman sekarang agaknya... akak pun dah terpengaruh dgn adik ipar yg sgt giler dgn cerita korea.. apa sj tentang korea dia suka tak kira facial care atau mknn atau baju2, kasut atau hbag korea...sgt giler....

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

akak2...nk gtau ni,sy ade guna nama akk untuk cerita rekaan abg ben..

mohon maaf guna ea..



http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html

mynameismy said...

seyes ke ni?????
ni filem ke drama ni yana???
nak tgk!!! besh giler hoke citer ni!!!

Syukri Mohtar said...

dari dulu cakap nak ade full house 2,,tapi smpai skang still tak kuar2 lagi..pelik..

Syukri Mohtar said...

dari dulu cakap nak ade full house 2,,tapi smpai skang still tak kuar2 lagi..pelik..

Amalina Jo said...

huhu baru nak keluar ke? lama dah ckp nk tayang aiseymenn

bunga.cinta said...

yana...dh nengok boys over flower? bestt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015