May 11, 2011

Kena Rajin Update lah Macam ni !!



Alhamdulillah..syukur sangat...
rasanya baru semalam aku update dapat BE baru...
siap tanya macam mana nak register Advertlets lagi...
tup tup hari ni dapat lagi satu BE *wink wink*
takut lew tew aku bertukar ke Advertlets...MUAHAHAHA~  =P


Petang tadi memang dah lemau gila nak update blog...
bila nampak BE baru senyum tarik sampai ke telinga..kui kui kui...
tak sabar nak cash out lagi dan lagi dan lagiiiiiiiiiiiiiiiii   v(^^,)


Malam ni macam nak masak sup ayam...
mak saya demam...
kesian mak....*gaya anak solehah kan?*  =P
aku TAK PERNAH masak sup ayam sebelum ni...
esok aku update la apa cerita dengan sup ayam aku...haha~
finger's cross!! pfftttt~






p/s::  berminat untuk iklankan blog anda di Life 101...klik SINI oke~  ^_^


23 comments:

Nadia Mashuri said...

nnt nak rasa sikit ya sup ayam tu..
kite pun demam jugak..
hehee..
=)

rara pinkmafia said...

aah yana.dye takut yana lah tu.hehehe trus bg kan =) alololo demam eh.suh cik abe urt kepala eh =)

NURUL AINI NORAZMAN said...

kak yana,. aini teringin jgak nak ade BE ni,.tapi tak roti camno nak gune eh,.churp2 tu jo yg tau,.hahaha

Heidi Shafiq said...

nuffnang aku mcm serupa x wujud.. haish..

Puteri Iqa Izyan said...

haha. nmpk sgt nuff tak bg akak tukar adverlets. kui3..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

alahai sian pn yana demam lagi.. sup ayam tu mudah sgt nak buat. apapun tahniah dpt BE blog melekit masih di pulaukan oleh nuffnang.. dorang dah taknak bg BE kot pasal jari melekit makin puaka taip entri.. kekekekeke

pearl jade said...

tahniah yana..hehe
yana,smlm smp esok kite ade kursus cikgu kt IPIS bangi tue
td kt trafic light,nmpk tanda arah nak g rumah pengantin yana dgn ujang
nk benti td tp byk keta lak..hehe

nureenina said...

toink toink~ nak sup ayam cket boleyh x k.yana?? :)

Lya Colours said...

good luck sup ayam !

Bigdaddyz said...

peh! kayo2...hehe

Corat-coret said...

haha...gudluck 4 sup ayam

Anati Soki said...

kahahaha.. baru smlm kutuk nuffnang kedekut bg BE.. wakkakaka

Prince Halilintar said...

bertuah betul yana ni...

sup ayam... sedapnnyee...

❤ C!K MAZ's❤ said...

bestnye yana asyik dapat be...akak juga xdpt2...huhu..

camne nak tau kita dpt be atau tak...klik kat mane ye...

tolong akak yang masih belajar...hehe

mynameismy said...

my dah lame tukar advertlets. tak penah lgsung dpt BE hoke. demmm

mynameismy said...

my dah lame tukar advertlets. tak penah lgsung dpt BE hoke. demmm

Miz Novexx said...

yeay, camtu boleh la blanja saya soping kan? kan? heheheh

vampire's lovex said...

alang alang masak sup ayam tu,hantar la sini sikit ha....

barang dua tiga mangkuk..afdal kan..hehe

wanda arry said...

masak jgn xmask..wanda pun nk kena blaja masak pasni

mOoN said...

dah tukar advertlets... kekeke... berpaling tadah sudah...

lalink7 said...

woww tahniahh dpt lagii..wahh rezeki orang berumah tangga la nie..hehe

Eika Arysha said...

bestnye...kat akaun nuffnang eika
ada 15 sen jew..xnaik2 pon smpai skrg....huhuhu..ada tips x?

sheeraYAAKOB said...

macam mane nak ade earning dalam nuffnang ni kak yana ? tak reti langsung . asyik 0.00 sen je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015