May 16, 2011

Akibat Kejutan Budaya~ =__=




pheww 1st time weii aku demam sampai dua kali sebulan...!! pehhh...lepas kahwin demam...dua minggu lepas kahwin demam lagi...apa kes?? grrr~  (-_-")


Aku rasa demam kali ni sebab aku pergi site kat Danau Kota Khamis lepas...sebelum ni aku pergi site, bangunan tu dah siap...kali ni bangunan tu TAK siap sepenuhnya...debu simen, pasir and segala macam debu memang sangat tebal ai tell yu!! kalau amek gambar guna flash kan, boleh nampak debu-debu berterbangan dalam gambar...macam tu sekali...pffttt~  (-_-)


Aku suka pergi site..best! tak bosan macam duduk opis...tapi kalau dah sakit nak buat macam mana kan...rehat je la diam-diam kat rumah...err masalahnya aku rehat ke?? kahkahkah~  =P    kira oke la dapat MC hari ni...sambung cuti sampai esok!! weeee~   \(^__^)/


Korang sihat ke hari ni?? cuaca sekarang panas...dengan jerebu lagi...minum air mineral banyak-banyak tau!! ^_^


25 comments:

Eza said...

take care dear...jgn culas mkn ubat...minum ayq byk²...cuaca x menentu skang...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kita pun sama la masa baru2 kawen dulu. pun demam.. berganti2 dgn hubby lak.. tp sebab demam tu mcm mistik sikit sebab 1 ofis demam masa tu. Masa baru kawen ofis pun masa tu baru berpindah kat tempat baru. memang tempat tu baru je buka. Menurut ustaz kat darul syifa tu ada sikit gangguan, then dorang suggest buat bacaan yasin kat tempat tu. alhamdulillah cuma mengalami demam tp suhu badan cecah 39 jugak la..

cik hani said...

jaga kesihatan baik2..
cuaca pun tak menentu skrg..

bykkan minum air ..

bykkn rehat, isyallah cpt sembuh ye awk

^^nu[dd]yra^^ said...
This comment has been removed by the author.
^^nu[dd]yra^^ said...

cik dd pon demam on off sejak ari rabu lepas....now nih dah x demam sgt..tapi batuk....skrg nih musim la...cuaca pon x mnntu...panas, panas sgt...hujan, hujan lebat sgt...

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

yana..jg kesihatan tu ok!

wanda arry said...

Yana-take care taw..mmg cuaca xmenentu skunk ni..wanda pun dok rsa cam nk demam ja ni

Aku Ibu Muda said...

ahkak dh berderet amik MC minggu kenduri korang tu... cuaca panas sgt la skang ni...

Isteri Encek Bard said...

cian dier demam jer.. semoga cepat sembuh yer yana

mas saari said...

semoga cepat sihat! rehat cukup2..

zuwaidah said...

yana, kalau udah kawin tu..memang ler asyik demam je especially pengantin pompuan ler hehehehehehe...(ehem ehem faham faham), so jaga diri yeeeeee. lain kali gi site, pakai mask tutup hidung, pencemaran di mana2

liyana said...

jaga kesihatan tu yana... smg cepat baik :)

Pink Frogy said...

kira anti bodi aku kuat lagi lar.. dulu dok site 6 bulan tak demam pun.. tp msuk ofis terus dmm seminggu.. waaaaa...

FariehanIbrahim [LBC] said...

nk dpt baby ke?? keh3x ;p


get well soon! ^_^v

Ct Arina said...

esok saye OT! yahuuuuu $_$

Mr feckry said...

percampuran hormon tu

Anis Nasri said...

antibodi k.yana lemah la tu..
xpun ujang buli suh akak msk dkt die byk2..
tu psl entry die ckp perot die da boncet.
ahahahaha..

psssttt akak ujang da bg hint xsaba nk jadi ayah..
ape lagiiii..
go go chaiyok !!!!

Ujang da xsabar nak jadi ayah !

Ujang9897 said...

owh.....!!!!!!!!1

demam ker.....

EZAN IDMA said...

moge cept sehat kak yana :)

"Che Ain" said...

mg cepat sembuh.. banyakkan mim=num air kosong,juz epal or oren ek..
Saya Suka Ciuman

Rinna said...

Demam yer..akak pun tak sihat sgt nie.. sama2 ler jaga kesihatan yer..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

demam best...dpt manja2...tul tak pengantin baru...^^

akak pun cuti dari ni...ank tak sihat...

miss.Addin said...

hope u're okay :)

eyjalukman said...

haah , skrg mmg nga musim2 nk demam .
jaga diri baik2 ye kak yana ;)

sugar2 kapas strawberry said...

jaga diri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015