May 10, 2011

Beliau Kata Saya Peramah *wink wink*

~ credit ~


Terbaca satu entry dari Neo...dia kata aku peramah...wahhh...[baca SINI]   aku yang pendiam dan pemalu ni orang kata peramah memang sesuatu yang luar biasa....sebab biasanya aku dapat gelaran 'sombong' je...hikhikhik...=P


Aku pun seronok berkawan dengan beliau...tapi aku agak segan sebab dia macam agak otai lah dalam dunia blogging nih...haha aci tak aku cakap macam tu weh??  =P


Dah lama aku follow blog Neo...tapi mula rapat time bila tah...tak ingat...haha...tahun lepas kut...banyak kali jugak rasanya percubaan nak jumpa dengan minah ni...tapi ada je aral melintang...hehhh... (-_-")


Ko tak datang kan wedding aku hari tu?? nak paw hadiah kaw kaw la kat ko...denda!! muahahaha~  =P


err korang rasa aku peramah kew?? tetttttttttttt~  v(^____^)"


31 comments:

mizzkechique said...

dari blog ni mmg peramah..tp xtaula face to face, sebab tak pernah jumpa.. hikhik

bunga.cinta said...

muka nmpak cam peramah jew..hehehe

blogger baru visit here :))

http://k3hidupanlif3.blogspot.com/

mas saari said...

tak tau nak cakaplah...

sbb masa akak dtg kenduri hari tu sempat salam je, tak sempat nak borak2 dan berkenalan dgn lebih mesra pun...hehehehe

Ujang9897 said...

buweeekkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

Aku Ibu Muda said...

kena jumpa byk kali dulu...baru leh nilai peramah ke tak...hihiiii

bersama kak Es said...

ha ah sanggatt peramah :D

bersama kak Es said...

ha ah sanggatt peramah :D

diana said...

nampak macam peramah..kalu jumpa depan mata tak tau la..
entah2 pandang muka akak pun tak mau..
maklum la..akak comot..
kamu cantik..
hehehheh

Prince Halilintar said...

kalau dlm blog pon dah peramah kat luar lagi la peramah prince rase..kan yana..kan..kan..heehee

RaraPuing said...

sis peramah kot tgk muka cam peramah jer hehehehe

sis lawa laa u ni suka tgk :))

FariehanIbrahim [LBC] said...

sombonkkkk! kehkehkeh XP

GamUHU said...

peramah kot. tak kenal rapat. :P

http://keleboqmaneh.blogspot.com

Papa Mifz said...

dari senyuman rasa nye peramah kot...tp terselit malu2 kucing...hehe

salam kenal dr papa mifz yer..:)

shah-kayrul said...

rasa yana peramah bila baca entri yana....realiti tak pernah jumpa lagi la.....

mynameismy said...

belum kenal mmg la nmpk pendiam..
dah kenal... hamikkk...

dlm blog pun very talkative yuuuu..;D

Finaz Jaafar said...

ritu jmpe akak rasa akak oke jeh..cm malu2 sket la..hee~

"Che Ain" said...

nak request..bila nak publish gambar kawen.. nak tgok sgt..bnyk2..

lalink7 said...

agak peramah laah..hehehe..happy go lucky kot..kan? hehehe

DuniakuAbstrak said...

peraaammaaahhhh

sesuai keje kat bahagian customer service

YanaMIB said...

@"Che Ain":: photographer x bg lg aa softcopy nyer gbr..nnt dah ada kita upload eh =)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tak pegi gak kawen hari tu..jangan tuntut hadiah =P

err..peramah lah kot..kena tanya ujang..keh3

Puteri Iqa Izyan said...

biase lah kalau depan malu2. heee ^_^

kalau kat blog mmg redah je. kui3.

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

dalam blog mcm peramah giler2 jer...hehhe..

miss.Addin said...

cantik :D tak nampak sombong pun.

bunga.cinta said...

entry khas buat ujang si laki yana

http://k3hidupanlif3.blogspot.com/2011/05/ujang-folow-akuwehuuu.html

eyjalukman said...

mestilahh peramah ! haha

rara pinkmafia said...

peramah kot.sbb rara baru je follow blog yana.but yana sudi singgah n komen blog rara.rasa terharu sgt2.so yana lah contong blogger wanita yg popular & tak sombong. =)

Ct Arina said...

x kenal maka x cinta. kene kenal dulu baru bole judge ni. tp based on yana x lokek utk BW, rina rase yana x sombong n mayb peramah! ^_^

░♥si lampu neon♥░ said...

ayaamaak ! otai ka..takde otai lehh..alalala mmg la nak jumpe ko, tapi tu laa aral melintang la plakk..takpe ahh..nnt kalau ade gathering2 ke sure ko ade punye kan..hihi leh jumpe husband ko sekali lalalaa...agak agak time tu ko dah ade anak da! uUUuu rugi pulak tak dtg wedding ko ritu..T__T peramah la kot ! hahaha...weh weh best ke kawen? aku nak kawen gak laaa tapi takde calon huhuh

Anis Nasri said...

emmm dlm blog peramah sbb suka tegur sane sini..
klo depan2 xtau la pulokkk..
huhuhu

ieda said...

ok ape ... diri sendiri kadang tu x leh nak nilai dik .. biasanya org yg akan menilai kite :)

ps : dikk mana pic kawin .. letaklah banyak sikittt x puehhh lahh huhuhu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015