May 23, 2011

Awal Gila Aku Datang Opis Hari ni~


Nampak tak jam pc aku pukul berapa tuuuu??? wallaaaaa...biasanya aku masuk kerja pukul 8.30am...tapi hari ni diawalkan sejam!! semua ni gara-gara rakan gay dak encem ajak tengok KL Gangster pagi ni kat The Curve...korang tau je lah jalan nak ke sana jem gila vavi...tambah² hari kerja...Isnin lagi...huh! tu yang TERpaksa keluar rumah awal! dak encem kena hantar aku pergi kerja kat Puchong, then baru dia pergi The Curve~  =.=


Tapi sebab dak encem cakap dia bakal jumpa artis² hot macam Aaron Aziz...lalalalala~  *pengshannnn!*  so aku tak kisah la nak bangun awal lepas tu masuk kerja awal sejam...hihi...opis aku ni pun fleksibel...kalau aku masuk 7.30am, aku boleh balik awal, pukul 4.30pm...yeayyy!  \(^__^)/


Korang masuk kerja pukul berapa hari ni?? (^^,)


24 comments:

miss.Addin said...

masuk awal balik pun awal kan :D

tu yang best . hehe

have a nice day !

Eza said...

setiap hari masok awai...jam 7.05 dah tpacak kat opis...blk jee lmbt...slagi bos x blk, slagi tulah xleh blk..ngeh3!

rara pinkmafia said...

owh yeke,besh nya.masuk awal leh blk awal eh.kalau lah rtm ni leh cm tu.kan besh.

chenta said...

sy seperti biasa...masuk kerja kul8 sampai kul745.. ^__^

wanda arry said...

masuk terlamvat la plak hrini

redza said...

wahh bestla masuk awal balik awal

pena rozie said...

Bestnyer datang awal boleh balik awal.. Rozie pun nak gak la kalau macam ni.

Prince Halilintar said...

prince masuk keje mcm biaselah kul 8 am..tapi pagi tadi ujan plak..rase mcm malas je nak gi keje..hee

Aku Ibu Muda said...

akak masuk keje kol 9..tapi hari2 dtg kol 8.10...sebab hubby antar kan...sooooo terpaksa la berkorban dtg awal :)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

hei...kalo tak gila mcm mn pulak. kalo mcm tu akak ni hari2 gila lah yer...hehehe... hari2 pun sampai ofis kul 7.30 tau...sbb hntr ank sekolah terus dtg ofis.... masuk tetap kul 8.30...kalo dpt mcm yana kan bagus... hari2 akak leh blk 4.30... gila jeles nih....grrr

kokser kokdam said...

kalo 7.35 tu, awal ambo lg la ari ni.. 7.34.. =D

iN Laa...~ said...

awak nyer...
iN awal2 pn sebab kan lebat giler pagi tadi jadi lambat guks.. kuikukui~

EZAN IDMA said...

ooo, patotla ujang ckp nak melencong. hehe. masok kol lapan la kak. ofis gomen, haha

mellow said...

sis ! selamat pengantin baru . baru sempat terjah hehe http://mellowtypo.blogspot.com/2011/05/ini-list-yang-bakal-buat-yna-jenuh-nak.html

HonEyBuNNy said...

hehe...

ila xdak masuk kerja..g kelas ja pukul 10 tadi..tapi xde kelas pulak..hehe

lalink7 said...

kem salam SETH TAN yee..

liyana said...

bg yana pulak, 730 ni perkara biase, wlupun masuk opis 830 sepatutnye, lalala

*hari ni masuk opis sharp kul 8am

Rozuan Ismail said...

haha.belum kerja lagi.tadi kelas pukul 8.30 tapi masuk 8.35 dah kena bebel dengan lecturer.

Eika Arysha said...

awalnye....eika hari nie dtg lmbt,coz laki eika x kejew hari nie,so eika kenelah naik bas n then kene naik monorel lak....lambat 10 minit...

Ujang9897 said...

lu pecah lubang awal sgt

YanaMIB said...

@ujang9897:: ahaha relek la derr..bkn sume bc entry ai ni ponnn..huhu~

MamaEma said...

akak tak masuk pejabat hari ini... kerja kat luar..tak ada punch card... tp still sampai awal laa...7.30 pagi awal sejam seperti biasa juga...memang jem betul tadi...tp akak speed selaju mungkin...hehehehe

mynameismy said...

my cuti harini..;D

hamzah ian said...

sedih.. aku gay aku bahagia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015