May 10, 2011

Hari Pertama Bekerja...zZZzzzZzzzz~

oyeahh oyeahh!! hari pertama kerja setelah bercuti selama seminggu!! pftttt~ gila lemau hokay badan ni nak datang opis...ngehh...>__<


Tapi sebab sekarang ni bukan ada projek baru pun, so datang opis hanya untuk main internet dan blogwalking...weehuuu~  time cuti mana sempat nak blogwalking...ai busy layan somi...ecehhh...ni lah contoh isteri mithali yeh...lalalalala~  v(^^,)





Selain blogwalking, ni lah kerja aku kat opis ye...harap maklong!! makin lama makin hebat pulak aku main game ni...hihihi...bos marah?? eh bos memahami...dia tahu aku still dalam mood bercuti lagi nih...berani dia nak kacau?? muahahahaha~  =P


err korang busy ke hari ni?? nak join main game dengan ai?? hikss~


36 comments:

Mak Jemah said...

nielah contoh pekerja yg sgt berdedikasi dgn tugasnya...akak men game cari hiding things...lagi mencabaq okeh!...

^^nu[dd]yra^^ said...

selamat bkerja yana...hepp2 jangan men game jerr...report boss sat lg....hehe

Cik Puan Izan❤ said...

report boss...:P

haish! dik yana tak boring ker main game tu...kalau akak confirm tuk...

SUHAIDA said...

BIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....ZZZZZ

Cik Puan Tqah said...

hohoho..rini blk awal msk kt suami yerr

Nazatul Anuar said...

aik xkn da msuk keje k.yana.. smbung la cuti honeymoon lagik..
huhuhuhu

Unknown said...

sambung la cuti lg sebulan..;D

Han Hanni said...

amboi...sempat je nk main game cik kak ni..

hikhik

Akmal Izzah Alias said...

heheh lemau habis...hehe

mrs kayrul said...

cari mood dlu...biasa la baru lepas honeymoon...mood keja mesti kelaut lagi nie...hehehhe

Unknown said...

bessnyer cuti panjang...main game mmg bessss

No name said...

mmg berlemau lar cuti seminggu.. tp klu dah sampai layan game tue..klu boss aku dh main lawan jeling dah.. hahahaha..

aDisH.sHidA said...

hehehe...selamat kembali bertugas dengan title PUAN.....shida pun dah lama x main game tu hahahaaa

Unknown said...

ahahha..untung laa dapat bos memahami..kte pn lebih kurg akk gk

Misz-ella said...

waaaaa .. syoknya. nak join men gem boleh?? hihi.

Fariehan Ibrahim said...

cehhh! xremaja lgsg r maen game tuu..
keh3x :p

Prince Halilintar said...

dah lame prince xmain game tu..prince juara taw main game tu..kekehkeh

safurara said...

huaaaaaaa beshnya.rara kena buat 5S.
pn ujang keje mana?

Cinoi said...

Lucky you! I banyak gila kerja harini. Where's encik suami?? Woerking juga harini?

Isteri Encek Bard said...

hihihihi sabo jer lah.. IEB still lagi bizy hari ni.. dok memusnahkan folder mesy sekitar tahun 2005... huhuhuuhu sempat bw sikit jer..

yanamib said...

@Cinoi:: kitorang sama2 start keje hr ni =)

Duniakuabstrak said...

bangkrap company yana....bangkrap

Unknown said...

haha.dtg keje main game ye

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

canggih nye game ko... mesti susah gile nak sampai mission game ni kan :)

nabilah_2908 said...

hahaha....mmg lemau habis ni...

lama dah xmain mende alah ni...akan mula main bila internt bermasalah..xboleh on9..hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PLAYGIRL

Ujang9897 said...

mcm compny bapak sendiri pulak ek nak ngula2

Diana Rashid said...

o..
datang kerja buat syarat je ye??
hahahah

Diana Rashid said...

o..
datang kerja buat syarat je ye??
hahahah

lalink7 said...

wah sonotnyeee...main gamee jee..hehehe..kite BW dr tadi lom abes2 niee..

eyjalukman said...

kak yana ,
buat keje laa . haha

Ct Arina said...

pehhhh paling tak pandai maen terup ni. main terup tepuk2 gune tangan tu hebat x payah cakap la. hakhak

silampuneon said...

dulu masa takde tenet ni la game yang mainnye...ish ish ish..berjam jam leh main ni je pun adui T__T

Hanim Mahali said...

bukan setakat isteri mithali ni...tapi pekerja contoh jugak...bos pulak takut dengan dia...kihkihkih

Lulu Caldina said...

hoho, psst....tgk kat belakang..ada bos!!..

Mama Gee said...

alaa men le game lain...zuma ke..cityville ke..

gambar cameron skit je yana?

.: anys :. ツ said...

HAHA :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015