May 8, 2011

Terima Kasih Nuffnang!!

Kali ni bukan nak ucap terima kasih sebab dapat tiket wayang free...tapi aku dapat yang lebih best dari tiket wayang!! yeayy~  \(^__^)/





Cek pertama yang aku terima dari Nuffnang...weeeee~   baru cek pertama??? bahahaha...ye ye aku bermula dengan agak perlahan...."sikit-sikit, lama-lama jadi bukit!"  tak gitu??  ^_^


erm, hari ni hari ibu kan?? aku tengok semua orang update pasal hari ibu...hehe...aku ada dua ibu sekarang...mak kandung dan mak mertua...kao ado?? bwahahaha~   malam ni dah planning dengan dak encem nak belanja mak-mak kitorang makan sate kat Restoren Urat Ketin, Seksyen 7, Bangi....ada sesiapa nak join??? tapi korang bayar sendiri lah...kehkehkeh  =P


Apa plan korang hari ni?? meh share meh~  ^_^








p/s::  berminat untuk iklankan blog anda di Life 101...klik SINI oke~  ^_^


25 comments:

qyqa said...

akak!!!
tahniah dah jadi isteri org.... =)
sorry lambat wish yek sbb baru on9 ni..
ngeh ngeh...

mak k.yana n mertua nak hadiah baby kot untuk ary ibu.. x men la makan2 jer..lalalala ~~~~~

=p

athirah said...

wahhh... murah rezeki.... dpt washing machine... cek lg... hehehehe

aDisH.sHidA said...

rezeki pengantin baru

diana said...

plan??
beli kain nak buat langsir..
hehhe

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

yuhuu..samelah..su pun baru je cashoutkan 100 mggu lepas..yg pertama jugak..hih..skang dh tak ngn nuff..huhu

mynameismy said...

wahhh beshnye dah ade dua mak..;D

FariehanIbrahim [LBC] said...

arghhh! jeles2.. >.<

blanje mak2 ngn duit nuff ke?? heee =D

zacky ~786~ said...

rezeki :D

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

murah rezeki tu ..hehe..alamak..xde mak mertua lagi lor..bakal mak mertua ada la =P

Qaseh chenta said...

wah,tahniah...cek pertama ek...
eh,best ke??restoran urat ketin tue...ramai org ckp sedap...tpi xpenah pg lagi...hihihi

JIJI YU said...

plannye malam ni nak bawak umi pergi candle light dinner..

MR. MIND said...

bermakna gitu wat blanja mak!!

sissyira said...

salam

hadiah pengantin baru dari nuffnang la tu =)

qasehraihan said...

tahniah..
selamat pengntin baru ag skali..
samat ada dua ibu..
samat blanja kedua2 ibu..
samat makan satey..hehe

awak kena cepat2 jd ibu, ckp kat dak encem..kerap2kn ckit..hakhak

KEJUJURAN DI SEBALIK PEMBOHONGAN LELAKI...!!!


Salam...
Ramai perempuan yang menganggap lelaki zaman sekarang susah nak di percayai.... katanya lelaki zaman sekarang suka menipu...susah nak jumpa yang jujur.....
tahukah korang sang lelaki ada sebab untuk menipu??
percaya x korang yang lelaki menipu tapi sebenarnya dia jujur.....
aku gelarkan "KEJUJURAN DALAM PENIPUAN"
akaka..x caya baca cerita di bawah ni...
aku seorang lelaki yang jujur dan baik~tangan di dada,mata ke atas~


Untuk orang Perempuan...

jangan terburu-buru berburuk sangka jika boypren atau suami korang berbohong

Begini Ceritanya :

Suatu hari, ketika sedang menebang pohon, seorang penebang kayu kehilangan kapaknya sebab jatuh ke sungai. Lalu dia menangis.. x semena-mena muncul jin yang amat besar dan bertanya kepada si penebang kayu..

"Mengapa kamu menangis?"

Si penebang kayu sambil teresak menceritakan bahawa kapak sebagai satu-satunya sumber pendapatan telah jatuh kesungai. Lalu Jin itu menghilang dan muncul kembali membawa kapak emas.

"Apakah ini kapakmu?" "Bukan, Jin "

Lalu Jin muncul kembali membawa kapak perak.

"Apakah ini kapakmu?" "Bukan, Jin "

Lalu Jin mengeluarkan sebuah kapak yang buruk dengan pegangan kayu dan mata besi

"Apakah ini kapakmu?" "Ya, jin, benar ini kapak saya" "Kamu orang jujur, oleh
itu Aku akan memberikan ketiga kapak ini untukmu sebagai upah kejujuranmu"

Lelaki itu sangat bersyukur dan pulang dengan gembira. Beberapa hari kemudian ketika sedang menyeberang sungai, isterinya terjatuh dan hanyut. Lagi, si penebang kayu menangis . Kemudian jin muncul sekali lagi.

"Mengapa kamu menangis?" "Isteri saya satu-satunya yang sangat saya cintai terjatuh ke sungai, jin"

Lalu jin menghilang kedalam sungai dan muncul kembali dengan membawa Jennifer Lopez

"Apakah ini isterimu?" "Ya, jin"

Lalu jin marah dan berkata

"Kamu berbohong, kemana perginya kejujuranmu?"

Lelaki itu dengan takut dan gementar berkata,

"jin, seandainya saya menjawab tidak, jin akan kembali dengan membawa Britney Spears, dan jika saat itu saya juga menjawab tidak, jin akan kembali membawa isteri saya yang asli, dan jika ketika itu saya menjawab ya, jin akan memberikan ketiganya untuk menjadi isteri saya. Saya ini orang miskin jin, tidak mungkin saya boleh membahagiakan tiga orang isteri..."


nampak x?nampak x?
akakaka.....

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/kasih-ibu.html

Prince Halilintar said...

murahnye rezeki pegantin baru ni..hehe

GamUHU said...

double congrate kak yana.
1st, dah jadi bini orang.
2nd, tu haa dapat dari nuffnang lagik

semoga berkekalan dengan bro ujang.

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/aiskrim-malaysia.html

kAmi dAn mEreKa said...

akak kan dah dapat duit tu,
alang2 tu, belanje je lah, hihi ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pun tgh tunggu cek nuff..

eyjalukman said...

wahh ,
bestnye da dpt cash out ekk . haha
slmt hari bakal ibu kak ;)

Aku Ibu Muda said...

yana..sedap ek sate kat restoran UK tu?

lalink7 said...

wahh...manyakkk nyeeeeeeee..tahniah2 yanaa..rezeki pengantin niee...hehehe..nuffnang pun kasi duit..hehehe

ieda said...

wah2 dah kembali !!!

lalalallalalal selamat menempuh alam baru dik ! .. :))))

alooor jeles akak huhuhu

Ct Arina said...

ai jeles ai jelesssssss tah bile nak dapat cash nuffnang ni.. sob sob T_T

aida4eva said...

waaaaa~

rejeki2 :)

sup urat ketin??mabeles..sgt sdp urat tu..dah g mkn kat sn dah ari tu :)

tp jgn mkn byk2 kak..darah tinggi t~


wwwuuuu :)

YanaMIB said...

@aida4eva:: mkn satay boleh kena darah tinggi ke?? xpernah dgr lg statement tu..haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015