Mar 10, 2011

Oh Badanku Juga Mahu Dimanjakan



Perasan tak iklan MilkADeal ada promosi baru?? hekhek...aku suka jugak usha iklan-iklan MilkADeal ni tau...sebab dari situ juga lah aku kenal dengan Red Velvet cupcakes..yummieee~  ^_^


Iklan terbaru ni pasal Spa...wallaaa...nak dekat² tarikh bahagia ni memang gila mencari tempat spa, facial segala...well nak bagi muka nampak berseri lagi flawless di hari bahagia nanti...ecewahh...wuiiii tak tahan kaooo senyum lebar² bila teringat tarikh bahagia....lagi sebulan lebih je niiiiii!!! O_o'





Lokasi meramaskan diri dengan segala aromatherapy, batu-batu panas, massage dan segala benda yang digunakan untuk SPA adalah di Eve de Beaute, Kota Damansara...





Biasa kalau cakap nak pergi spa mesti dalam otak fikir, "anak orang kaya mampu la..."  sebab kebiasaannya harga untuk pergi spa mesti dalam RM150 ke atas....betul??


Well aku pun tak pernah lagi pergi spa kat tempat yang mahal²...pernah sekali je aku jejakkan kaki ke Thai Odyssey...tu pun untuk massage kaki...tak tahan sangat sakit kaki masa tu...hahaha~   Tapi kali ni sangat berbeza oke!!





MilkADeal menawarkan pakej ::

Jacuzzi Spa + Full Body Scrub + Hot Stone Back Massage + Aromatherapy Full Body Massage 


selama 90 minit....



harga???



RM36 sahaja!!!


WOW!!  hebat bukan??  siapa tak gila tengok harga macam tu dengan pakej yang ditawarkan...pehh pehhh pehhhhhhh  *pitammmmm!!*


Setakat ni dah 500++ orang yang dah beli voucher spa ni oke!!! perghhh...ada lagi 3 hari untuk beli voucher RM36 tu...apa lagi wehhhh...jum la kita memanjakan diri!!  bukan senang ada offer macam ni....


AKU PUN DAH BELI !!  weehuuuu~  ^_^







37 comments:

liyana said...

skrg jugak beli! hahaha

apezs shah said...

YANA biar betul tu?
murahnya..

Isteri Yang Comel said...

eh murahnyer cik yana

Mr feckry said...

pehhh!murah beb

My Aisy said...

murah2...adoai...klu leh skang gak nak gi sepa nih...best2...

yatie's EPISODE said...

perhhh~ murah tu harganyaa!!

MIZZ SUE said...

kena bukak2 tak..hehe..malu la..hehe..xpernah pi spa bagai ni

lalink7 said...

wahhh...sesuaii untuk yang nak bergelar raja sehari/isteri 2-3 ari/bulan niee..

mcm kitee niee yana,manjakan diri sndiri je kat umah..hehehe

Amy Syaquena said...

biar betul murah gile...

diana said...

36??
ya ampun murahnye..
akak nak...
tapi jauh nye..
hheheh

d_tieah said...

Wahhhhhhhhhhhhh..
Murah ek.. Lagi murah dari tiket konsert Aznil.. Kejam woo.. Aku nak pegiiiiiiiiii.. Gggrrrrr..



Entry Terbaru : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

::p0t pEt iLa:: said...

murah gile kowt..kalo la duk sana da lm beli..jelesh.jelesh!

efa said...

FUY00 akak biar betul murah kot huhu

akak menang segmen dari efa hari tu sila ke blog efa huhu

iManAzRaf said...
This comment has been removed by the author.
n@jwamz said...

i likeeeeee:)

makdara TERdiva said...

dah beli dan dah book pun :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

harus la pergi sebab murah sangat.. org nak kawen elok ler manjakan diri. tp kita dulu x sempat semua tu.. dah la masa suntuk, mcm2 kejadian lak berlaku sebelum kawen. terus spoil mood.. tapi takpe dah kawen pun boleh manjakan diri lagi. kan??

NAK TAU MACAM MANA NAK DAPAT VISITOR YANG BANYAK KE BLOG?

kakchik@ella said...

kakchik selalu pegi spa. kalau yg 5 star kurang2 pun RM300. yg ni memang la teramat murah. rugi u ols tak grab peluang ni.

lionteen said...

pehh..murah. best giler. tp xde ms free nk g. adoi..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

waaaahhh....harga dia memang berbaloi2..^^

sissyira said...

salam

skrg juga beli.

two_dots said...

perghh mmg murah . bgus utk akak g spa .

Anis Nasri said...

utk org yg nak kawen mcm akak bagus pg spa ni..
segarkan bdn..
:D

kite ade tag akak..
dtg la singgah

http://pipibelubang.blogspot.com/2011/03/giveaway-pertama-peony-pinky.html

HonEyBuNNy said...

wah...nak jugak....murah tu...serbuuu..heheh

mynameismy said...

betol ke ni yana??!

mynameismy said...

yana.. is there any hidden charges?? 36 is for all yg u state kat atas tu ke? dah beli then nak kena amik voucher tu ke? ke kite print jek? then voucher tu boleh redeem anytime within date yg die bgtaw tu eh? need info pls. hehe tenks

YanaMIB said...

@mynameismy:: so far yg yana tau mmg xde hidden charge..kita just print je kupon yg dorg bg tu...and yes, redeem wihtin the stated date yg dorg dh bg tu..smpi bln june..x ingt brape hb =)

tgh hr nnt nk call org tu ty cane nk buat appointment...any news yana inform yu k =)

mynameismy said...

alrite! tenkiu!
nnti ad info lagi update oke!^_^

Anati Soki said...

anat suka part die scrib.. tiba2 lepas scrub perasan bdn jadik ptih ..wakakak.. maybe dah tertanggal daki lepas scrub kot. wakakaka

Rinna said...

Bestnyaa dpt ber SPA..gini..pas nie sure.. cun melecun.. :)

Lya Colours said...

jauh beno spa nya
aku x pernah p spa ni
tunggu nak kawen baru pegi
warghh kawen? bilakahhh

lalink7 said...

Lya, mungkin esokkah? hahha

Aku Ibu Muda said...

dah beliiii...hihi

Ct Arina said...

alahai yanaaaa rina jauh nun d jb ni ha. klu dekat da join skali da. boleh g sesame! ahaks ;D

Ogy said...

pengantin lama pun boleh gak pi spa kan...ngeh2

putribongsu said...

hi yana, 1st time tggl jejak disini.
cam menarik voucher ni. nnt kalau yana dah pegi jgn lupa share cite kat sini ye :)

eyjalukman said...

wahh , bestnyee !
kak yana , kt area JB takde ke ?
haha

murah gilee kott RM36 tu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015