Mar 3, 2011

Pre-Wedding Klasik dan Retro~

Weekend lepas adalah minggu berfoto-GEDIK bersama dak encem...kitorang berposing sakan sampai 2 hari kaooo...dengan 3 persalinan...wallaaaa... total gambar yang diambil dalam 1000+ keping... pheww...belum sanding lagi nih...hari nikah, sanding sok tah berapa ribu gambar lah kan...bahaha~ *riak tak ayat tu?? =P *
 

So meh layan gambar² pre weds...  (^^,)







Day 1::







~terasa macam keluarga bahagia..auww~  =P




~klik gambar² untuk zoom yang bergaya~








Day 2::


~sejak bila tah aku reti main guitar...huhuhu~  =P




~sungguh klasik gambar ni (^^,)~



~sesungguhnya dak encem tengah menonggeng time ni...tapi telah di crop...kehkehkeh~ =P






~klik gambar² untuk zoom yang bergaya~



Aku akan rasa bangga dan teruja sampai nak melompat si katak lompat sambil hidung dikembang kempiskan..hinssff hinssfff bila ada yang komen,

"kat mana ni??"


yezzerrrr jadi silalah tanya soalan tu kat kotak komen aku ni taw!! paksa nih! sebab soalan tu membuktikan bahawa photographer ku sangat bijak memilih posisi baek punyaaa untuk snap gambar!! v(^^,)


Muchas gracias to cik Ain Syafiqah atas gambar² yang cantik...mesti mahu print nih...simpan dalam album elok²...boleh tunjuk kat anak cucu....weehuu~  =P     Jika kamu-kamu berminat dengan hasil kerja cik Ain Syafiqah, boleh hubungi beliau sendiri untuk tempahan ye...^_^


oh terima kasih juga kepada sponsor mekap, Fiza dari Persona Fiza Bridal...aku nikah sok dia jugak yang mekapkan...aku sangat berpuas hati dengan mekap yang ditepek kat muka aku nih sebab TIDAK tebal...me ♥ love!  ^_^


Apa lagi?? jum lerr kita kahwin ramai²!!  bwahahahahaha~  =P



36 comments:

AiN5zOL said...

cantik2...
same cantik n same padann...
nti..jgn la lupe jemput kite tau..
:)

Anis Nasri said...

waaa best nye..
tgk bgr2 k.yana buat kite xsaba nk kawen.
huhu..
da la taun ni ramai kwn2 kite yg nk kawen..
bile la time kite nk smpai.
huhuhu..

btw akak jom join contest kite :D

http://pipibelubang.blogspot.com/2011/02/contest-dulu-lain-sekarang-lain-d.html

specky gurlz said...

cantek2 sweet sesangat semoge heppy selalu ye..:)

lea said...

suweeetnya kamu berdua...hehe

apezs shah said...

salam

biar saya ucap dulu haha..
perghhhhhhhhhhhhhhhh de best laaaa pict2 ni.. menarik habis.. cantiklaa, buat hati nak juga mcmni.. hehehe...

Ujang9897 said...

oi..gatal ek nak kawin...

tp bagus kawin ni..tak pelu me...hahahah

Lya Colours said...

aku suka pic2 dia
nampak natural dan tak over edit sgt
cantik2

Isteri Yang Comel said...

tersangat lah cantinyer gambay yana ngan ujang.. sebab 2 sama cantik sama lah padan.. suker tengok....

ct odah said...

uwaaa mngs tgk gmba2 yana..cntik2..gedik2 nk kwin gak..haha..

niesz said...

nak kawen jgk..hahaha..jom2, semua kawen cepat2..kalau kawan free kan best..xyah pk sal duit..ekeke..

nabilah_2908 said...

sy suka Day 2... :)

rasanya kt UPM kan..? hehehe..

cantik la... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
FOLLOWERS APA KATA HATI

Alexandriana Alia said...

cantik walaupun simple.

Dinda Iva said...

masa iva pre wed dulu sempat salin 2 baju je..hehehe...tu pon peluh tak hinggat...kanda siap pakek kot...kehkhekhe...sampai sekarang kalau tgk balik gambar2 tu gelak² chomey...jangan lupa jemput yea kenduri nanti..

makdara TERdiva said...

memang klasik!

MDT pun nak buat shooting pre-wedding tp x tau bila lg..tengah cari cameraman yg bertauliah..ececeh..ye ye aje..

Sunah Mohammad said...

gambar last sekali...muke nak sama..hehehe...moga panjang jodoh akak dengan ujang...ameen...:)

gambar day 2 canteekkk~

lalink7 said...

kite tau salah satunya kat UPM...kat ladang belakang tuee...mmg tmpt tue sesuaii untuk gambo2 camnie..

azureen yazid said...

lawa2x..
zureen ske tgok yang day 2..

AngahSayang2314 said...

wow bestnyer...dapat gak ber pic2 kan??

shah-kayrul said...

aku nak tanya la...kat maner nie yana???..memang tersangat la cantik view dan model tue...

ieda said...

aduhhh cantiknyaaaaaaaa pic2 tuu dik ... memang klasik lahh :)

haaa kat ner nieee .. ( jaga2 kang lompat sampai bocor lak atap nanti ekekek , ngosekkk )

d_tieah said...

Aku pulak tetibe rasa nak kawen..
Best kan gambar berdua..
Photoshoot~
Haish! Gua jeles lu tahu ka yana????????????? Ggggrrrrrrrr
Memang cantik terbaek sangat..
Budak kecik tu sape..
Serius, idea yang walawehhhhhhh tak sangka aku..
Aku plak teruja ni..
Tengoklah komen aku pun meleret panjang derr..


Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

YanaMIB said...

lokasi pergambaran kt lalang² belakang rumah ujang, upm, putrajaya and area bangi je..hehe...

budak kecik tu jiran ujang..cute kn? =P

Finaz Jaafar said...

sangat hebat !!!
cun la !
macam shoot kat broga pown ada..hahaha

sissyira said...

salam

cantik3...

diana said...

sama cantik dan sepadan..:)

Nadia Mashuri said...

wah.. best nyer..
=)

meo said...

nak gamabr lagi... hohoho

Ct Arina said...

yanaaaaa gambar2 kat day 2 tu sumpah cantik! ;D

Tasha said...

kenal sangat dengan lokasi2 gambar ni...... kat area I jer~

Adzriel AB said...

memang comel sangat... tang mata yg nak sama la...

tag utk yana comel..
http://adzriel.blogspot.com/2011/03/new-header-for-your-lovely-blog.html

iqbalhakimi said...

rasa macam nak kawen la bila tgk gambar ni =P

bunga.cinta said...

comel!..muka iras la ngn dak encem tu..org tua2 ckp jodoh kekal..mudah2an..amin~

afsal_8281 said...

salam ziarah...

sila jengah ke sini

http://af-sal.blogspot.com/2011/04/bakal-penghoneymoon.html

nida-razak said...

yana..cantikla pre wed klasik ni...suke!! =)

Myra Jay said...

Semua gambaq cantik especially Day 2 yang last sekali tuh.. Suka la tengok

BlueiceButterfly said...

~sangat3 cantik..wah teruja di situ..hehe :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers