Nov 24, 2010

Lagi Sebab Kenapa Wanita Perlu Mengahwini Seorang Jurutera

Rahmat ialah saksi satu kes jenayah berat, kelihatan gementar dan gugup ketika diminta memberi keterangan oleh seorang peguam. Dengan suara yang lantang, peguam itu bertanya, "adakah anda sudah berkahwin?"


Sudah, Tuan. jawab Rahmat dengan suara yang tersekat-sekat.


Peguam : Sudah berapa kali, kamu berkahwin


Rizal : Sekali sahaja.,


Peguam : Dengan siapa kamu berkahwin?,


Rizal : Seorang perempuan, Tuan!

Kerana panas mendengar jawapan dari Rahmat, dengan marah, peguam berkata, "Tentulah kamu berkahwin dengan perempuan. Kamu pernah dengar ke ada orang yang kahwin dengan lelaki?"



Rahmat : Ada tuan, adik perempuan saya berkahwin dengan lelaki, tuan


Peguam : Erkk..



KAH KAH KAH KAH KAH~


 Dah dua kali rasanya aku buat entry mengutuk ala ala mempersendakan lawyer...baca sini...hihihi~

ops ops...aku bukanlah anti lawyer hokay! ada je sedara mara dan kawan²ku bekerja sebagai lawyer....saja suka-suka share jokes....rasa tak bermakna hidup ni tanpa gurau senda...ecewahhh~

Aku tak jumpa lagi jokes untuk engineer...kau ada?? miahahaha~    well kalau ada meh lerr share dengan aku...nak jugak tengok apa kritikan dan hinaan  gurauan yang diberi kepada para jurutera....lalalalala~  =P









p/s:  Biasa baca komen orang...tapiiiii hari ni aku pulakkkk yang dapat masalah tu...KENAPA TAK BOLEH UPLOAD GAMBAR??!! grrr grrrr~  >_<


22 comments:

Hazzy Ishak said...

HAHAHAHA...
lawak lah sis ni

efa said...

wuwu....lawak sungguh hehehe :)

Lya Colours said...

aku sedang mengalami masalah rotation bila upload pic, pic tuh tiba2 rotate
gilok

diana said...

hehe..
kelakar..

diana said...

hehe..
kelakar..

Fitrah Adnan said...

joke yg klakar..hehehe..

sis saya pun x bleyh nak upload gambr..bengangnya...

POSH76 said...

kan dah kena lawak2 hehe

nabilah_2908 said...

hahaha...kalau kena org yg mcm Rizal ni...leh sakit kepala juga di buatnya.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
COMMENT BOX

zuar said...

terkena peguam tu kn..haha

nursarah puteri biru said...

nak gelak je

KAHKAH!

syirakhalid said...

haha!

lalink7 said...

dapat mana nie yana? rekaan ker? hehehe...kelakar..

HonEyBuNNy said...

hahhahahha..mcm2 lah...lawak2/

meo pun jurutera gak said...

huhuhu... terputus urat kentut meo tergelak

Anonymous said...

hahahah..hampeh tul..

Frodo Baggins said...

seb baik x tanya ...
pnh tgok org kawen
dgn lelaki spesis "baby rina"


>>____<<

BENA said...

haaaaaaaaaaaa zra tau nape sis xleh nk upload gamba . dah banyak sgt pic kot . macam zra dulu . heeeee~

rAy jR...@...Aliff said...

kakakakaka...

nakal...~~..hak3

DuniakuAbstrak said...

ni RizaL yang bengong..bukan Lawyer tu..hahaha

jahat tau awak ni

░♥si lampu neon♥░ said...

HAAH LAA TDI TAKLEH UPLOAD GAMBA SKANG DA LEH KOT

░♥si lampu neon♥░ said...
This comment has been removed by the author.
E.d.Y said...

haha..mau kene saman dgn lawyer ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015