Nov 19, 2010

Macam Mana Nak Blocked Spam Comments??

Spam comments yang aku maksudkan tu macam ni...





Nampak tak??  entah hape-hape link dia bagi....

Banyak kali jugak la dapat komen macam ni...rasa semak...dah la pada entry yang sama lak tu...hehh~  ada antu ke kat entry tu...? ngee~   Lepas tu mesti guna anonymous...apa anon tu memang pembawa spam ke?? huhuhu~


Tau tak macam mana nak blocked komen-komen macam ni??


Ke aku kena redha je?? =_=





9 comments:

lionteen said...

lionteen xtau..hehe

Lya Colours said...

aku redha je delete lah sbb xtau cmne nak blocked kan
huhuhu

nabilah_2908 said...

delete je la yana...sbb comment2 tu tk masuk kt dlm kotak komen kt blog ni.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
AIDILADHA 1431H - PART 2

BENA said...

bena x penah pulak masuk komen2 gitu . hmm . pelik2 . so xdapat lah nak membantu sis . heeee~ =)


saba2 . mane tau de yang pakar komen entry sis ni . heeeee~ =)

diana said...

huhu...
akak pun tak berapa tau la benda2 spam ni..
redha je la..

Ciklinn said...

huhuhuhuh kamoo redho jer lah dik....

Fitrah Adnan said...

rsanya ada antu...huhuhu,,spooky...sis yg right click aritu x bleyh la..ada url lain x??

POSH76 said...

block tak reti ...delete jelaaa hehe

POSH76 said...

block tak reti ...delete jelaaa hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015