Nov 28, 2010

Lebih Baik Update Blog Di Office =_=

Sebab??

1)  kat rumah cuma guna berukband...lembab ya ampunnnnn~ grrr~ =_=

2)  bila dah lembab macam mana nak hasilkan entry yang menarik?? nak upload gambar pun TAK DAPAT oke!! grr grr~ >_<


3)  erm erm...oh ada dua je sebab yang aku dapat fikirkan buat masa ni...kui³~





Daku letih gilerrrr sekarang! pagi-pagi buta dah keluar dengan skandal-skandal pergi taman botani, Putrajaya...berjalan satu round sampai lenguh kaki, lepas tu sewa basikal.....disebabkan dah lama gilaaaaaa aku tak ber-exercise, haruslah terkezut segala urat sarap aku nih! montot pun sakit..seat basikal tu keras sangat kut...adeh la~ *salahkan basikal!*  sok pagi pergi kerja kompem jalan kengkang-kengkang....solat pun kena duduk je...dah macam orang tua!! tsk~ T__T



Takde mood nak update entry...apa lagi blogwalking...sob sob...harap maaf...akan ku langsaikan segala hutang blogwalking kamu-kamu itu esok ye...cerita pasal taman botani pun aku update esok....kat opis tenet lajuuuuuu....keh keh keh~  =P



Jumpa esok ye...ku mahu tidur! zzzzZZzzZZzzzZzzzzz~







psst::  Jangan lupa vote blog LIFE 101 k...klik SINI    ^_^


17 comments:

mizz sue said...

WAH..SU PUN XPENAH NAIK BESKAL KAT BOTANI..HIHI

ieda said...

janji dpt update dikk mana2 punn ok .. janji x sakit ati hehehhe

miss u dikk :)

farhana said...

Apa lagi, beralih lah ke Wimax...
laju wooo =D

♥CIK SHA♥ said...

ooo..salah gune tenet opis eh..hehe..saye pun slalu wat cenggitu juge..ki3..

meo_beruk said...

beruk skrg dah buat band sendiri.

the berukface dan meet uncle beruk

sugar2 kapas strawberry said...

guna bb mmg lembap nk mampos.haihh

HonEyBuNNy said...

betul2...berukband sgt lah lembab.....tu ila suka on9 d umah...stremyx laju...xpa..nanti hupdate kami tunggu...hehehhe

Fitrah Adnan said...

walaupun broadband laju saya masih tak dpt nak upload gmbr..nape ye??..huhuhu..

kak ina kl (1) said...

ooo kamu pun tercalun gak ek

Nur Misnan said...

salam.. aku guna DG
laju tapi tak giler sangat.. hu3
better dari broadband lain..

kat kampung pun dapat walaupun laju sikit dari siputtt

Lya Colours said...

gunalah strimik !!!!

JULYA said...

sy tak ada pejabat
tetap harus update di rumah dgn beruk yg ada
hehe

dotblogspotdotkom said...

pakcik guna YES... 4G gitu......

Mr feckry said...

stuju, brokben lembap

Anna Boleyn said...

pakai streamyx la.. konpem laju and tak putus2.huhu

Phosphorescent Beetle said...

bos aku sedikit kejam...sape nak guna internet kna masuk bilik lain...di mana ade boss no 2 dok situ...mmg lah kami berdedikasi di tpt kerja...muahaha....

niesz said...

hehe..xpe2..sekali sekala cycling ni mmg elok..gud nite kak..ehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015