Nov 27, 2010

yoys.net Domain Giveaway









Kali kedua join contest yang hadiahnya merupakan sebuah domain...DOMAIN oke...bukan lagi dot blogspot dot com....tapi cuma dot com...atau dot net...auwwww~ =P


1st contest di entry INI....tak tahu la boleh menang ke tak....join aja...menang-kalah tu belakang kira! yang penting kita tunjukkan kepada pihak penganjur yang kita memang bersungguh-sungguh mahu menang! *wink wink*  \(^_^)/"  


Contest kali ni dianjurkan oleh encik Yoy...terima kasih atas undangan untuk join contest kamu...dah diundang baru reti nak join??  lalala~ =P



Syarat²nya begitu mudah...umpama 'kacang putih! '


1. buat entry pendek bertajuk  ”yoys.net Domain Giveaway”.  Di akhir entry letak ayat ni
domain giveaway dibawakan dengan jayanya oleh Yoy’s Network


2. like page aku, atau kalau taknak, add friend untuk memudahkan tau pengumuman pemenang.

3. komen entry ni berserta link penyertaan.






 3 SAHAJA??! wow memang kacang putih...huhuhu~


mari mari join...yang dah ada domain, tengok sahaja...lebih afdal jika kamu wish gud luck kepada saya...muehehe~  =P



Khidmat pesanan masyarakat.....


domain giveaway dibawakan dengan jayanya oleh Yoy’s Network


\(^_^)/







Peringatan::  Undian untuk blog pilihan malaysia 2010 masih berjalan...sila rujuk di link ini->  http://bpm-undi.blogspot.com/     tengok kat kategori Blog Personal Wanita Pilihan... lepas tu klik pada nama LIFE 101 OKE!! diulangi LIFE 101....rasanya dah cukup besar tulisan tu..lalalala~ =P



10 comments:

HonEyBuNNy said...

good luck dear...

Lya Colours said...

gud luck !

ieda said...

good luck dear .. rajin tul joint .. :)

DuniakuAbstrak said...

gug lak

muehehehehehe<--tiru cara kau ketawa

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka datang
add cempaka juga yaa

BENA said...

tak leh besa kan lagi ke LIFE 101 tu sis ? hahahaha . papepon gud luck tau sis ! heeee~

Fitrihadi said...

ermm saya dah ada domain.. jadi nak wish gudluck je hihihi :)

syirakhalid said...

all the best dear!
kalu menang nnt belanja makan. harharhar

lalink7 said...

smoga kamu menang.... =))

Anna Boleyn said...

good luck!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015