Nov 14, 2010

Majalah Remaja Edisi November...Panas!!!




huishhh...memang panas menggelegak kaoooo edisi Remaja bulan ni...
Walaupun dari segi dalaman aku ni sudah ditahap remaja yang hampir basi, tapi dari segi luaran macam forever young yu! awww~  =P


Korang minat ke baca majalah Remaja?? Aku PERNAH minat...cuma sekarang ni memang tak beli dah segala jenis majalah...sebab semua yang aku nak baca dan nak tahu ada dalam internet..pakcik gugel tolong carikan...jimat duit dan masa...lalalalalala~


Tapi kan......





 HAHHHH?!! serious-shit ke??


wallaawweeyyy...dengan kadar segera walaupun hari ni period pain yang melanda agak melampau, tetap gagahkan diri keluar rumah semata-mata nak cari majalah Remaja...


 **

**

**

**

**

**

**

**

**



Tuuuuu dia!! *kau ada?*
lalalalala~
teruja ai nyahhh!! weeeee~ \(^_^)/



Aku dah siap highlight page lagi so andaikata korang TERbeli, silalah selak mukasurat 116 lepas tu buat-buat TERkejut dan TERuja...
"eh macam kenal la awek yang comel dan ayu ni...wahhh bestnya blog dia masuk majalah...!"

KAH KAH KAH~
*lempanggggg*



Actually aku memang dah tau lama yang blog pinky ni akan dipublish dalam majalah Remaja...sebab aku dapat emel dari salah seorang staff karangkraf  pada bulan lepas, meminta izin untuk letakkan blog Life 101 dalam segmen blog edisi November....Takkan aku nak kecoh-kecoh pasal emel tu kan...haruslah tunggu dah publish baru lah................. SURPRISE!!!  ^_^



Setiap bulan diorang akan pilih 2 bloggers untuk memenuhi segmen blog dalam majalah ni...sorang lagi yang terpilih adalah sahabat aku sendiri....mizz Suhaida....sila-sila terjah blog beliau...lepas tu buat-buat TERuja jugak! lalalalalala~  =P


Ini ghope blog mizz Su ye...banyak gambar-gambar cantik dalam blog beliau...well dia ada dslr...aku ada BB jek...tsk~ *tacing*




Apa-apa pun aku nak ucapkan terima kasih kepada pihak karangkraf sebab memilih blog Life 101 untuk dikongsi bersama pembaca-pembaca majalah Remaja...jasamu dikenang! shayanggg kamu ketat-ketat!  *wink wink*  ^_^




43 comments:

salykin said...

wow! hebat la..i like!

AM SYA said...

wahhhhh~

glamer yuuu!!

mas0k majalah gitu~ >,<

I dh mkn kt Kimtal B~betol la u ckp...sedap gak

tp xsmpt wat n3 lagi..hehe

Mr feckry said...

fuh..dahsyat...

sAya ciTAh kAMu sApE.. said...

whalawweehhh....wewittt!!

Fitrah Adnan said...

congratulaion!!!...\(>o<)/

zuar said...

nk tumpang glemer gak la..kah3

Siti Mashitah Saidin said...

wua... taniah2~

JULYA said...

wow!
*buat2 tekejut je ni
hehehe
congats sis

eiysya zasya's said...

owh..seronoknye! hee~
nway, dulu pernah kumpul Remaja..skang kumpul Dara plak..dah bole buka kedai majalah daa.. =p

Marya Hana . said...

woo. kat rumah belambak gile majalah REMAJA..

bestnye masok ruangan tu ,penah jugak terase nak masok situ.. heee.

nice ;)

DuniakuAbstrak said...

hehe tahniah2

errr...remaja? (--")


kau dah retua kot

Along Tapa said...

giler r...tapi aku tau blog aku mmg tak lepas punya masuk majalah...terlampau dahsyat sgt isi kandungan dalam tu..hee~~

Gorengbaek - Tips-tips untuk tulis blog tanpa gambor

Hangit habis dah - Kawasan-kawasan aku mencarik idea...

E.d.Y said...

perrrhhh..popular la skrg

Puan aiNa Rahman said...

WOAA yana...congrats. makin glamer. hehe. bile laa agaknya die nk pilih blog aina..ghehehehe

BENA said...

WAH WAH WESSSS!! glemes abes sis yana sekarang . malatop! HAHAHA =)

tahniah2 sis. heeee~

ieda said...

waahhhhhhhhhhhh teruja sgt !!!

congrats dikkk :)) senyummmm cikit .. haaa jgn banyakkkk nampak gigi hehehe

akak punnn ada tauu

tapi dlm majalan sendiri

hehehehehehehheh

Lya Colours said...

wah glemer u
nak otograpp

POSH76 said...

wah diam2 berisi yer...TAHNIAH!! glemer ko dik..nak cari la magazine tu walaupun dah lama tak beli hehe

Fida Faizal said...

alam
wahh . chugga yao :)
tahniah kak . nnti pasti semakin ramai peminat <3

syirakhalid said...

wah, i teruja you!!!!hehe
congratulations yana...

hasrul hassan said...

Salam .. tahniah dapat kuar dalam REMAJA .. dan pastinya blog ni akan lebih meletup dengan kehadiran remaja macam saya .. hahahaha .. giler ... 43 tahun kira remaja tak?

http://hasrulhassan.blogspot.com

teringat kisah lama kuar majalah Pa&Ma, saya dengan anak sulong ... :)

liyana said...

fuhhh... tabik spring! toink toink! hehehe :D

nabilah_2908 said...

wah.....bestnya...mcm mana boleh terpilih...teringin gak... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
REUNION

misz_atiey said...

syiokk nyer :) tahniah ye..

y@n@ M!B said...

haha thanks you guys! xde la popular sgt kan..kebetulan kut org tu terjumpa blog ni then mcm berminat nk publish dlm mjlh...rezeki jgn ditolak kan...hehe~ v(^_^)

makdara TERdiva said...

kalau mak remaja boleh masuk x ? hiks!

Anonymous said...

dh promote kt FB lg..jap lg cukup la 300 tue

y@n@ M!B said...

@anon:: haha rajinnya yu promote..fatot aa ramai org view hr ni..hahaha~ =P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

nice sgt2...

Phosphorescent Beetle said...

amboih yana...dahsat!!!
congrats!!!

IZWAASHURA said...

Salam...

Motif tulis JANGAN BELI REMAJA....??





-IZWAASHURA-
EDITOR REMAJA

y@n@ M!B said...

@IZWAASHURA:: itu cuma tajuk yang orang nak baca...takde kena mengena dengan isi kandungan entry pun..takkan lah saya nak kondem majalah remaja kan?? siapalah saya untuk kondem majalah? =)

Anonymous said...

Hey i am suuper boy

cik SYANA'S @ I-cha comel said...

=) gud 4 ur luck......

Fitrihadi.com said...

erkk saya baru tahu ar.. tahniah cik yana :)

Layanzz Community said...

huhu...
taniah kawan..dapat masuk majalah..femes u...fofular2.. ;p
nie yang jeles nie..huh~~ <*_*">

Semarak Api said...

waaa..sonok..thniah!
agk2 staf krangkraf sndri dpt msuk mjlh gk tak?hehe..

Tasha said...

lambat tau ttng bnda ni. btw, congrates yer....
jeles sikit. LOL

btw, apa yang ada dengan 9897?

YanaMIB said...

@Tasha:: 9897 tu nombor CNi..hehe..dak encem la ngajo ^_^

salwaismail said...

yea! jumpa blog life 101 kt sini!
:D

raihana latif said...

hoho...bez nye...!!gud luck dear...mmg asl bangi ker??dl skul kt mne???sme tmpt la kte..juz skrg rai tnggl kt mlaka,umah parents still kt bngi...da follow blog life 101...bez!!

potia casadelarossa said...

uwaaa............ glamour habis... tahniah Yana

Kenari Putih said...

Wah masuk majalah... Tahniah!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers