Nov 7, 2010

Nak Kena Rogol Amoi ni Agaknya

Modd sekarang ni adalah di tahap tidak baik...tak tahu kenapa setiap kali nak taip perkataan MOOD yang mempunyai 2 huruf 'O' tapi selalu tertaip sebagai MODD...hehh~  (-_-")

oke bukan itu yang menjadikan mood kurang baik masa ni...

Tadi beli card reader baru...sebab yang lama tertinggal kat opis, lepas tu macam dah tak cantik sangat...padahal belum rosak lagi...saja nak membazir duit beli yang lebih rupawan dan nampak cool...ngee~ =P

Ikutkan plan hari ni nak update entry khas sempena birthday dak encem..dah siap amek gambar dalam henpon...excited sangat lepas beli card reader nak balik rumah cepat², dah tak heran nak dating dengan dak encem sebab dalam otak sibuk fikir nak update entry baekkkk punya untuk beliau...huhuhu~

Sekali bila cucuk memory card dalam card reader yang kemudiannya dicucuk pula pada pc untuk connection......hasilnya...........


HAMPA!


punah segala harapan untuk mencipta sejarah cinta kami dengan menulis entry jiwang mengutuk beliau kaw-kaw seperti ini,
"dulu aku tergoda dengannya kerana beliau memang sungguh kacak dan hensem...sungguh layak dengan gelaran 'dak encem' yang telah kuberikan...tapi kini, beliau makin boroi dan gemok...aku cuma mampu redha dengan ketentuanNya......"

KAH KAH KAH~  nasib lah beliau dapat tunang sengal macam saya...lalalalalalala~  =P


hehh serius weh tensi gilerr babeng sebab tak dapat nak update entry birthday dak encem!! grr grrr~
Dah la amoi tu tak bagi resit..aku pun lupa nak mintak...mana nak tahu tak boleh pakai...tsk~   nak pergi balik kedai tu macam malas sebab kat Metro Kajang daaa...leceh nak masuk dalam tu, cari parking bagai...dak encem pulak letih sebab dia kerja hari ni...buat OT...



Dah banyak kali try masukkan kad tapi still pc takleh detect...try masukkan memory card henpon mak aku pun macam tu jugak hasilnya...haish geramnya! tak tahu apa masalahnya  T_T

Nasib lah aku beli RM10 je...tapi aku memang akan pergi balik lah kedai tu mintak tukar...gilo apa nak sedekah RM10 free free je kat amoi tu...*haktuih*    oh don't worry my dear friends, aku takkan jadi gilo pergi serang amoi tu...haruslah bertindak cool and steady ala ala mat Bond!! miahahahahaha~  ^_^





Tapi kan, tak tahu la kalau aku yang sengal..
tak reti nak guna card reader tu...
atau tersalah masuk card dalam lobang tu...
kekekeke~  =P








p/s:  Apa² pun, nak wish selamat hari tua to my beloved beloved dak encem...I really hate that I love you so much!! but I do wants to be with you for the rest of my life....walaupun kadang² yu ni memang suka menyakitkan hati...hahahaha~  v(^_^)


12 comments:

DuniakuAbstrak said...

tukar weh...rugi je beli

kalau amoi tu tak bagi kau gigit je tengkuk belah kiri dia kuat2

zuar said...

ingatkan nk tunjuk gmbr amoi tu td..haha

░♥si lampu neon♥░ said...

SABAU JE LA..AHLAAAA METRO KAJANG KE PONN TAK JAUH HAHAHAHA

Fitrah Adnan said...

ambulansssssssssss...call cpt!!!..hahaha...relax2

BENA said...

ishhh bahaye2. sampai nk rogol2. reti ke sis nk rogol? HAHAHAHAHA


papepon selamat hari lahir tuk dak encem sis ekk..


cop2!! nk pinjam kad reader zra tak? HAHAHAHA~

Along Tapa said...

selamat ari tua buat budak encem ko...

kalo card reader tu takleh detect jugak, ko pegi kedai tu cakap dengan amoi tu..."haiya amoi...ini barang aaa.wa cucuk2 tak mau keluar juga....barangkali kena ED la....ada obat kuat kah??"

heee~~~

Gorengbaek - Adakah korang masih remaja??

Hangit habis dah - Fakta tentang kentut

Pencacai Alim said...

ko jentik kening amoi tu..

POSH76 said...

happy belated birthday to dak encem yer...camtulah sis kekadang dok excited sgt jadi lagu tu...I pernah kena tapi bukan SD baru dah pakai lama bila kena format meroyan jab huhu

fndrocka said...

Lepas rrogol jgn lupa cakap thank you k

Lya Colours said...

epi besday dak encem2

E.d.Y said...

hehe..kesian..xde rezeki la tu

Asyraf Hamasaki said...

lol ~~" tajuk takder kene mengena dengan entry haha bikin panas je

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers