Nov 13, 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.COM

*klik gambarajah untuk ke blog penganjur*



Tag yang diberi oleh Lalink...

Mudah je contest ni...cuma tag kawan²...

Kemudian pergi lah berjumpa bomoh, mandi bunga supaya mendapat kebertuahan yang maksima...maksud saya supaya tuah itu milik anda!






oppps~

tidak tidak....itu cuma gurauan....apa kau dah kemaruk sangat nak jadi bertuah sampai kena jumpa bomoh?? ish ish ish~  *geleng kepala* (-_-)


Inilah kawan-kawan saya yang bertuah kerana ditag oleh saya...cepat rasa bertuah sekarang!! =P




GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
1.  Mizz Su
3.  Citah
4.  Lya
5.  Julya
MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM





Pemenang yang bertuah akan menggondol sebuah domain *sebuah ke??errrrr~*

Pergi la join...Mel tengah kaya tu nak sedekah domain kat kawan² blogger...huhuhu~

Wish me luck!!

oh dan semoga kamu-kamu juga bakal menjadi 'tuah'...^_^










p/s:  Hari ni pi bengkel solekan...yeayy~  ^_^


16 comments:

E.d.Y said...

good luck k..;)

nabilah_2908 said...

good luck yana...!! :)

wah best nya pergi bengkel solekkan...nnti story2 kt sini eh.. ;)

syirakhalid said...

wah, pegi bengkel solekan! :P
nanti yana pulak boleh bukak kelas eh..

ieda said...

semoga berjaya dikk .. :)

Pencacai Alim said...

smoga ko kalah..hehehehe

Along Tapa said...

ko pegi bengkel ke pegi belajor solekan ni??terkompius lak aku~~

Gorengbaek - Tips-tips untuk tulis blog tanpa gambor

Hangit habis dah - Kawasan-kawasan aku mencarik idea...

Lya Colours said...

sebab tag ni senang, nanti ai buat
kuikuiki

BENA said...

ohoooooooo. tag ni . bena penah dpt . tapi x buat2. malas ! HAHAHAHA =)


wow! g bengkel solekan tu. nanti selalu make upppp VOK VOK gtuuu. haahahahaha


=)

DuniakuAbstrak said...

bomoh ckp ada harapan

Anna Boleyn said...

wahh..ramai gila yang join GA ni.

Sharinginfoz said...

kalau dapat free sedap ni

JULYA said...
This comment has been removed by the author.
JULYA said...

e'eh kena tag la
hehe
yana g bengkel solek?
nnt time wedding solek diri sendiri la eh
hehe

hamzah ian said...

wah... gua dah ada domain.. tak aci.. haha

Rashid said...

Moga berjaya yana ..

Melromeo? wah!!

Sumijelly said...

Jom joint GA dari Sumijelly dan Sekilass lak..
Nanti baca T&C nya yek...

Give Away dari Sumijelly & Sekilass

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015