Nov 16, 2010

Korang Tengah Cari Bahan Untuk Update Pasal Raya Haji ke??



Esok raya...yey yeyy!

Jalan pun dah agak lengang sejak semalam...mungkin ramai dah balik kampung...maklong lah raya haji tahun ni jatuh hari Rabu daaaa...terpaksa minta² cuti kat bos...kalau cuti tinggal sehari je macam aku ni tak payah la berangan nak cuti lama²...hahahaha~  =P


Sejak semalam aku tengok macam ramai yang view blog pinky gojes nih...ghopenye dorang search pasal aidiladha daaa...entry yang ku publish pada tahun lepas (2009)...hehe~  
err uols uols jumpa ke apa yang dicari?? ^_^



 Tolonglah abaikan keywords selain yang berada dalam petak merah tu...aku pun tak faham apehal dorang pergi search keywords macam tu...grrr~








Jadi, sebelum terlambat, aku nak ucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
buat semua umat Islam di dunia especially my readers!
Maaf zahir dan batin....






Kepada yang balik kampung, sila berhati-hati di jalan raya...sekarang musim hujan...
Jadi, TOLONGLAH pasang lampu kereta ketika hujan!! jangan jadi selfish oke!


Yang takde kampung macam aku ni, duduk je la rumah diam-diam...tolong mak masak ke, kemas² rumah ke...lebih afdal lah jika ke masjid dan bertakbir beramai²...^_^


Kalau yang familinya menunaikan haji di Mekah, jangan jadikan itu sebagai peluang untuk kamu bebas bersosial dengan kawan²...duduk je rumah, doakan keselamatan mereka di sana..semoga selamat semuanya...
InsyaAllah....*ecece dah macam kakak tiri menasihati adik-adik yang nakal! muehehe~*









p/s:  Macam biasa aku kena attend meeting kat UE3 petang ni...hopefully ramai dah balik kampung sekarang...malas nak redah jem.. =__=


10 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

salam aidiladha..

nabilah_2908 said...

2nd key word tu tak tahan...hehehe... :P

Salam Aidiladha... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
MISS RED HILANG

diana said...

yana..
akak balik kampung petang ni..
tapi petang esok nak kena balik penang semula..
suami cuti sehari ja..
apa pun sekamat hari raya..
maaf zahir batin..
hati2 memandu jap lagi ye..

DuniakuAbstrak said...

slamat raya aji

bila aku nak gi haji ni..grrr

makdara TERdiva said...

akak punya cuti pun dah tinggal sehari jer..seb baek cuti khamis ni bos bagi pree..manyak shiokk oh!

tp kannn..apsal lembu tu laen pesen jer rupenye eh!

slmt hari raya yana..meh ikot MDT blik perak.. :)

syirakhalid said...

selamat hari raya aidiladha yana....

sAya ciTAh kAMu sApE.. said...

yeay!!sy bakal pulang ke kampung halaman malam ni!! doakan kte tak tertiDur sambil driVe taw! keke.

SELAMAT ARI RAYA YANA!! MAAP ZAHIR BATIN~

lionteen said...

slmat hr ry aidiladha..
:)

Un Phat Lee said...

solamat hari rayoo. XD

HonEyBuNNy said...

salam aidil adha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015