Nov 18, 2010

Main Gantung-gantung


Memang niatku untuk update entry ni tau hari ni...cuma bila ternampak komen encik editor Remaja, TERpaksa postponed, taip entry lain dulu...ye lah takmo la ada salah² faham ni kan...tak best tau perasaan tu...huhu~


Since encik editor berkenaan cuma bagi link website Remaja, makanya aku send je emel kat editor lain untuk menjelaskan situasi sebenar...aku emelkan ke editor yang mula² jumpa blog aku dan beliau lah yang mempromosikan blog Life 101 dalam Majalah Remaja edisi November...kak Nurul Nisa namanya...niat aku supaya apa yang aku jelaskan sampai ke pihak Remaja sendiri... *wink*  ^_^


Kak Nisa pun dah respon dengan emel yang aku bagi...dia pun faham niat aku dan telah jelaskan semua salah faham ni kat encik editor yang salah faham tu...kak Nisa siap apologize lagi on behalf of that editor yang buatkan aku rasa bersalah....ngehh~  complicated sungguh penjelasanku...  >_<


Apa-apa pun terima kasih kerana memahami....Hari raya ni kita kira 0-0 la eh...hopefully kita boleh keep in touch laghik ye kak! lepas ni publish kisah kahwin saya pulak ke...EHHH?!!
lalalalalalalala~  =P




oke berbalik kepada tajuk entry yang sebenar-benarnya....^_^
Korang ingat tak aku pernah kecoh kat korang yang aku pemenang TERdiva dalam giveaway MDT tempoh hari?? ecehh perkataan 'tempoh hari' macam gaya pembaca berita...hihi~


Sukacita dimaklumkan hadiah dari beliau (sis MDT) sudah kuterima tempoh hari...hahahaha~  tempoh hari di sini bermaksud kelmarin  =P




tuuu dia! besar kaooo...musykil bercampur excited....weehuuu~ ^_^





Ni lah hadiahnya...cantik corak english style gitu...me love ♥ !!  \(^_^)/
yang aku tahu benda ni digunakan untuk menggantung cawan-cawanan lah....tapi aku lebih suka letak segala hadiah yang orang bagi dalam bilik...jadikan hiasan gitu...makanya aku jadikan benda ni which aku tak tahu lah nama dia apa..hehh~    aku jadikan ia tempat menggantung jeweleries...ecehh macam mak datin gayanya! hahahahahaha~  =P






Bukan setakat jeweleries...jam, sepit rambut, ikat rambut...segala benda yang boleh digantung, aku kasi gantung je kat sini...mudah! dan nampak lebih teratur....tak payah dah bersusah-payah selongkar almari cari jam/gelang/etc macam mencari harta karun di waktu pagi...(-_-")




Thank you so much sis! suka sangat hadiah ni...mmuaxx! ♥♥♥  










p/s:  Entah bila aku pulak nak buat contest/giveaway...huhu~

14 comments:

Lya Colours said...

woowww pink gitu yaallssss

diana said...

yana.....
akak pun suka la..
cantik nye..!
tahniah..

Amy Syaquena said...

salam..

wow shantiknya..pink color lagi tue..

Rinna said...

Cantik laa..hadiah tuh..sweet jerk..pink karer gitu.. :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah best dpt hadiah cantik camtu

DuniakuAbstrak said...

hahahahaha

silap tajuk sikit je dah kena tembak..

dunia glemer penuh dengan kontroversi

lepas ni kau kena berlatih cakap 'no komen'

syirakhalid said...

kalu yana buat contest, ira sure nak join...hehe

y@n@ M!B said...

@ayul:: aku prektis kt ko dlu lah..ko kn sukaaaaa nk tembak aku gak..but in a polite way lah..ngee~ =P

*aku ada puji ko ke dlm ayt tu?ngehh~ =_=*

lionteen said...

beshnyee...
cntik...
mau jugak..
hehe

BENA said...

wahhh bagus2 sis . sebab kreatif sebab gunekan lain pade yang lain . kalo zra . dah bantai letak dekat dapur dah jugak tuh . HAHAHA =)

E.d.Y said...

bagus la semuanya dah selesai...

xsuka english style...sbb banyak sngt bunga..hehe

Ogy said...

kreatif..kalo mama pun mama gantung accecories....hehehee

Mr feckry said...

pink kaler

makdara TERdiva said...

yana, akak pun gantung accessories kat situ sbb syg nk letak cawan..haha! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015