Jan 25, 2012

Hasrat Nak Makan Nando's Tercapai Juga...yippiieeee~!

Bila dah hujung² pregnancy ni memang asyik teringin nak telan segala benda..haha~
yelah time pantang sok banyak benda yang TAK BOLEH dimakan ye dak?
so baru² ni aku TERmengidam Nando's gitu...nyum nyum~




Malam tadi dak encem dah merealisasikan impian tekak aku untuk melantak Nando's...yeyy!
tenkiu cayang!! i lap yu ketat²! muahaha~
walaupun beliau kureng minat makan Nando's
sebab dia lebih prefer Kenny Roger's...
aku pulak tak suka Kenny Roger's...aishhh~
tapi dak encem layan lah jugak kehendak bini dia yang mengidam ngada² nih...kuang³  =P
pergi dengan abang ipar and biras aku...
aku order 1/4 chicken with 2 sidelines...
amek potato salad and old style chips...
perisa untuk ayam amek HOT...terbaekkk!




cicah pulak dengan sos peri peri yang HOT...
berair je hidung ni masa makan....
air pulak order ice lemon tea sebab boleh refill...
tah berapa banyak kali asyik refill air je...
pedas kot!! hahaha~
tapi memang layan lah dinner malam tadi...
aku makan dengan penuh rasa gembira tahu??!! ^___^
lepas ni nak makan apa pulak ehh?? hurmmm~
macam teringin apam balik lah...hikss~



















p/s::  ramai yang cuti seminggu...terasa looser je datang kerja hari ni...jalan lengang!! sampai opis pun sangat awal!! grrr~






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

17 comments:

mas saari said...

makan je apa yang diidamkan tu! dah bersalin nanti memang kena pantang betul2...heheheeeee

:: Mrs.Eady :: said...

perrgghh...tak mengandung pun terus mengidam gak nih!hahahahaa...

liyana said...

nampak sedap ~

saya cuti sampai khamis..hehe..

eliyaezlinalias said...

tengok nandos teringat 1st date..ekekkekeke
btw, dlm bbrp hari yg belen ni yana smpat lg ngidam 2 -3 menu...sila lah ngidam yea...nnt kena pantang ketat2..akk ni kalo pantang 100 hari tau, pastu certain menu pantang smpai setahun...huuuu.....

Lya Colours said...

aku pon lagi prefer nandos dari
kenny's

weh office aku lengang gila sebab si amoi2 ni cuti seminggu
yg datang keje cuma melayu je
bagus leh mengulaq silang kaki makan kuih sepit. kehkehkeh

Nor Suhaiza said...

tiba2 baby yang dalam perut ni pon kata nk mkn nandos.... :P

diana said...

makan je...
nanti dah pantang tak vboleh itu ini...tapiayam boleh je..:p

nabilah_2908 said...

sedap eh nandos ni..?

tak pernh masuk...selalu tgk dari luar je.. :)

sy dah start kerja hari ni...tp betul la kata Yana...jalan kat sini pun lengang je..area offic ni pun sunyi..takde lori yg beso gedabak tu keluar masuk.... :)

POSH76 said...

apa tingin nak makan better makan...kang meleleh baby...sedap gak nandos..lama tak pekena ni

POSH76 said...

apa tingin nak makan better makan...kang meleleh baby...sedap gak nandos..lama tak pekena ni

naziyatul fatihah said...

nyummmm nyummmy :)

Mama Ema said...

best juga dtg kerja jalan tak jem...makan selagi belum keluar baby tu..

PUAN SUE said...

su nak makan sate arnab tak dpt2 lagi ni...huaaaa

Hazman said...

aku pun suka minum lemon tea...sbb refill tu boleh diminum sampai kembung perut....hahahaha

Ujang9897 said...

tak sedap..mahal jer lebih

aizamia3 said...

best je kan bila cite pasal makan2.. time ni lah nak gasak bagai.. nanti tak dapat dah.. hahaha..

Finaz Jaafar said...

sangat berselera tengok ayam tuuuu!