Sep 2, 2010

Ayat Cinta Nak Bagi Kat Awek??





ada orang cari ayat² cinta la...ni mesti baru² bercinta atau first time bercinta...??? muahahaha~   Tak pun, dia baru lepas gado dengan awek dia, nak pujuk kunun² nak bagi bunga dengan kad....err kamu jumpa ke ayat² cinta tu kat blog saya ni?? kuang kuang kuanggggg~

Kalau zaman dulu mungkin ramai akan cakap, "lelaki yang pandai berkata² ni romantik"...dan bila romantik lelaki tu pasti hensem...? hakktuihhh~

Usah percaya dengan propaganda tu....William Shakespear pun pandai bermadah...kalau baca puisi² dia perghhh tangkap leleh wa cakap sama looo....tapi, dia TAK hensem pun...kurus kering...botak lagi...muwakakakakakaka~   tak caya cuba search kat Google gambar William Shakespear...lalalala~

Bagi aku lah kan, yang paling penting dalam pemilihan pasangan ialah agama, ilmu dan hartanya....cuma sekali sekala seronok juga dapat dengar ayat² jiwang dari lelaki (pasangan) *wink²*

Jadi pada kamu yang memang tengah mencari ayat² cinta kunun² nak ngayat awek, saya harap kamu bukan copy bulat² ayat² tu....bukanlah saya nak kondem kamu yang bersifat sensitif dengan naluri wanita yang sememangnya sukakan puji²an dan kata² yang halus lagi comel dan romantik, tapi kalau terlalu ikut skrip tak syok jugak wehh...biar kata² yang kamu luahkan spontan datang terus dari hati...baru nampak kamu ikhlas mahukan dia dan kamu serius mahukan dia  *wah dah gaya dokter cinta ni..hinssff~*



:: Sekarang kamu faham maksud saya?? huakakaka~  awek sekarang bijak bai...buang karen je prektis ayat² cinta tapi poket kosong..lalalalala~  peace peace! \/(^_^)::




Ben Ashaari juga ada share tips nak tackle awek...boleh juga digunapakai kaedah beliau itu...yeayy~ \(^_^)/




Selamat bercinta semua!! *apakah*   =P


28 comments:

POSH76 said...

BENCINTA mmg bess...dah kawen lagi bess but more to commitment ler...hehe

makdara TERDIVA said...

ayat jer pandai tapi habuk pun tarak..tak guna gak..kan?kan?kan??

makan cinta tak kenyang dik!

[pesanan khidmat masyarakat dr MDT]

d_tieah said...

Ok la tu kan..
Kat blog Bro Loq dulu, keyword tips pikat gay kalo x silap..
Naya beb..

Lya Colours said...

cinta yang pasti dan agung hanya untuk DIA

lionteen said...

btui2..
klau takat pndy bermadah2 tp habuk tarak,xley jugak.
hehe

ribena.illina said...

poket penuh. jalannnnnnn. bereh jek. ajak kawen. terus terime! haahahaha~



*ampeh

nabilah_2908 said...

ha..setuju...nk mengayat tu ok..tp kena sertakan bukti... ;P


jom ke APA KATA HATI pulak,
BISKUT RAYA - PART 1

y@n@ M!B said...

:POSH76:
dah kawen mmg lg best..hehe..doakn sy cpt kawen ye sis =p

y@n@ M!B said...

:makdara TERDIVA :
hoho btol tu sis..kasih syg lebey penting..kannn~ ^_^

y@n@ M!B said...

:d_tieah:
yg tu mmg cacat..hahaha~ =p

y@n@ M!B said...

:Lya Colours :
pandai lya..ngee~

y@n@ M!B said...

:lionteen:
hehe tau xpe =)

y@n@ M!B said...

:ribena.illina:
wahh..mmg ampeh pon...lalalala~ =p

y@n@ M!B said...

:nabilah_2908:
yezzeerr~~ ^_^

cha said...

jangan mudah terpedaya dgn janji manis lelaki huhu.kdg2 lelaki ni syg kita tp dia tak tunjuk :)

Along Tapa said...

aku cuba memahami keyword tu dari sudut lain.....mungkin mamat tu tgh cuba nak search lagu ayat-ayat cinta ataupun movie dia nak bagi kat awek...atau dia cuba nak menyampaikan ayat-ayat cinta kat ko...ataupun.......dah abis modal~~~~

Gorengbaek - cerita saksi pembunuhan

Amy Syaquena said...

salam...

Nasib baik la husband amy x pandai bermadah..hehehe..kalau x seram di buatnya

y@n@ M!B said...

:cha:
btol btol..kena ada bukti..huhu~

y@n@ M!B said...

:Along Tapa:
tah tah ko yg search keyword tu..muwakaka~ =p

y@n@ M!B said...

:Amy Syaquena:
yg penting dia tjk yg dia mmg syg amy..tu dh cukup kan =)

Amni said...

ayat untuk tackle hati suami tak de ke? =P

Mr Noble said...

zaman skang lelaki yg pandai berkata2 ni la yg paling kuat menipu :p
semoga y@n@ M!B cepat kawin :D

syahira ariff said...

bagi contoh sket ayat cinta sis bagi kat bf sis mcm mana
lalalalala
=D

psssst
sis yana,nak nama penuh dan alamat boleh?
nak hantar kad raya
=]

meo_suke_yana said...

erm... meo ramai xramai peminat...

xramai awek juga...

cedih... tolong sy doktor pakar cinta

y@n@ M!B said...

:Amni :
err yg tu blom blajar lg..hehe~

y@n@ M!B said...

:Mr Noble:
amin..terima kasih ye en noble =)

y@n@ M!B said...

:syahira ariff:
haha sis sempoi je..xguna pun ayt² cinta ni..ngee~

y@n@ M!B said...

:meo_suke_yana:
org pompuan ni xleh paksa meo..lyn je sume org mcm biasa..klu dia dah selesa dgn meo br bg ayt gwang..ngee~

bc je la blog ben ashaari tu..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015