Dec 2, 2011

Ni Bukan Otak yang Penuh..Tapi Perut yang Penuh..!! bahaha~


Kat seminar tadi setiap 2 jam rehat untuk makan..
Kul 8am tadi ada 'welcome drink'
Ada menu bihun, nasi lemak, homemade cookies..
Air teh tarik, kopi dan teh o...
Since aku antara yang terawal sampai,
idak la segan silu nak makan banyak..ngeee =P


Then pukul 10.15am rehat lagi...coffee break cakap orang Jerman =P
Ada pizza (potong kecik-kecik), ayam goreng (pun potong kecik-kecik),
mihun, nasi lemak and homemade cookies..
Air macam biasa teh tarik, kopi dan teh o...


Pukul 12.15pm pulak lunch...
Menu takyah cakap la...banyakkkkkk!!
Menu utama nasi putih, spaghetti carbonara,
lauk udang sambal, ayam masak apa tah..
Ehhh macam-macam lahhhh..
idak la aku snap gambar...
Segan kut..nak tambah makan banyak-banyak pun segan
sebab orang lain makan ciput je...huhu~


Lepas tu kan...pukul 2.30pm ada coffee break lagi..
Bukan kopi je yang dorang hidang..
Tu gambar atas tu jenis-jenis kuih yang ada petang tadi..
Sedap!! hihi v(^___^)"


Tapi waktu balik takde la makan-makan dah...
Dah puas kut makan 4 kali sehari..huhu
Habis seminar lak lambat sikit..
Dah la hujan..paham-paham la LDP tu time balik kerja macam mana..
Plus hujan + hari jumaat..wallaaaaa
Lenguh kaki aku weiii bawak kereta manual time jem..iskisk
Maghrib baru sampai rumah...
Aku sangat letih!
Nak rehat...
Esok cerita pasal souvenir yang aku dapat time seminar..
bestttttt!! Siap curik yang meja kosong punya souvenir lagi..kahkahkah
Okebai~!! (^^,)


p/s:: tengah bengang dengan adik aku..stupid mistake la beb! dah berjanji dengan orang tapi tak alert!! grrrr~


Sent from my iPad

9 comments:

::CIK LYNN:: said...

ni mmg bg prot tepu ngn sgla mknan...hehe

Cik Azizah said...

tu yang paling suke kalau pergi seminar o kursus! ade je makanan. kenyang dengan makanan jer. hehe pergi banyak kali pon xpe. duk dengar ceramah jer. ekeke :p

FariehanIbrahim [LBC] said...

hamboiii..sume mknn die nk sapu! haha
tp best dpt amek2 mknn cam gitu..hihi :P

qasehraihan said...

uih..yana tgh benganggg..takuttt..hehe

ieda said...

memang best kalau ke seminar ke bengkel ke .. paling best tiba time makan .. kalau di hotel lagilahh .. semua nak rasa .. selagi x cuba semua x sah ekekek

Anati Soki said...

syok kot seminar banyak makanan. hehehehe.. makan sampai lebam hehehe

Rozuan Ismail said...

amboi, ini makan banyak sgt ni.hehe

diana said...

ramai yang suka pi seminar sebab makan best..ekekek

DuniakuAbstrak said...

tolak batu n kayu je kau ni yana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015