Dec 14, 2011

Ombak Rindu Filem Untuk Perempuan jew~


yeehaaa feeling so good sebab dapat tengok Ombak Rindu..huhuhu~
ikutkan dak encem taknak pun tengok wayang...
nak download je katanya..
tapi sebab skill memujuk dan menghasut aku adalah sangat tinggi,
maka beliau terpengaruh juga akhirnya..muahaha~


hubby::  apa ni yana takde orang laki pun tengok cerita ni..semua perempuan jee...bosan aa..

aku::  apa lak takde laki...abeh sebelah ai ni bukan ke pasangan kapel...ish³

hubby::  alahh semua laki² kena paksa tengok..macam ai jugak...haha~

aku::  cis cis...u tengok je la Lisa....ai nak tengok Aaron...oke?

hubby::  hurmm Lisa je lah pengubat dalam cerita ni...biasa je pun cerita dia...




laki aku letak gambar dia dengan Lisa, aku letak gambar dengan Aaron...fair lah kan?? hahaha~ oh serius jatuh cinta tengok abang Aaron menangis dalam filem ni *abang Aaron??err err~*  =P



Overall aku rasa cerita ni best!
tapi idak la sedih sampai nak menangis...
tengok orang jugak kut...
sebab time aku tengok cerita ni reaksi aku cuma,
"wahh sweet nyaaaa...."
"wahhhh tacingnyaaa..."
"wahhhh Aaron menangis!! machonyaaaa!!!"


oke seriously motif utama tengok filem ni sebab nak tengok Aaron jew...kehkehkeh~
aku tak pernah baca pun novel Ombak Rindu...
tapi macam filem Harry Potter jugak..
dah tentu lah baca novel lebih detail...
lebih feel...ye dak??  =)


Apa-apa pun aku tetap berpuas hati sebab
tergolong dalam pembeli tiket yang 9 juta tu...ngee~
dan Aaron Aziz memang pelaris filem...haha~  (^^,)














p/s::  redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah  v(^___^)"






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

29 comments:

Isteri Encek Bard said...

aduhaiii biler lah IEB nak dapat tengok nie

mynameismy said...

kalau bace novel die mesti lagi tacing giler!!!

citer ni best tp novel die lg best!!! byk yg die xmasukkn dlm filem :)

POSH76 said...

Mr Y pun takmo tengok huhu

mas saari said...

memang biasa je cerita dia, tapi sedihlah jugak..

Anum said...

memang terbaik

pinky said...

hahahha...samalh yana...akak pun g tgk aaron jer...

Noraim said...

maybe kalau akak baca novel lagi bet kot darimovie neh.

aTy _faRed~ said...

tah biler ar merase nak tengok cerite nih...:(

Mila Ahmad said...

aaron aziz memg tip tOp

Finaz Jaafar said...

adoiiii kak oiii knp mesti aaron aziz??hahaha
kte tak minat sangat pun aaron ni..kalau faizal tahir akan teruja**apekah??

errr tak baca pun novel dia..tengok ceritanya apetah lagi kan

Puteri Biru said...

baca novel dia masa zaman skola.

belum tengok lagi. tunggu download je. heh

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

besttttt kan citer ni... akak tengok di hari pertama tu hehehe

Hazman said...

perghh.... tahan nanges yea....tapi kiranya berbaloi kan tengok citer DUA JAM kan

alfi kasran said...

waaa..kite jugak yang tak tengok tengok citer ni T.T

DeQWa said...

sape yg penah baca novel tue rase tak best filem ombak rindu nie...
tapi kalau sape yg tak penah baca,mesti cakap best,sweet,tacing...
masing2 pendapat la kan....
yang bestnye ade aaron aziz yg hensem..hu3

Lya Colours said...

aku nk tunggu keluar kat astro first plak. hehe

Rozuan Ismail said...

dah tengok,biasa2 je

J.M.R said...

best ke OR nih? i x tgk filem2 ni sumer..:-p

diana said...

betul la..
filem utk orang perempuan..
terutama golongan ibu2..
hehehe

Liyana said...

perghh mmg jiwa kental la yana... kita tgk nangis, haha

nabilah_2908 said...

gambar je dah hansem...kalau jumpa depan2....haih...... (^_^)

♥ MS ♥ said...

baca novel lagi best kot, ^^ sebab ada certain part dalam novel, mcm tadek dalam ni :|

Rtp Farra Arisha said...

hehe, the excitement of yours watching this is very high! :D film ini pantas mendapat pujian..:)

♥ Elin ♥ said...

hi slm perkenalan...

:) atleast hati sudah puas tgk OR kan,..kalau x mesti asik tertanye2 jer kan.

PUAN SUE said...

emm..sejak kawen xpi tgok wayang pun lg...teringin jugak ni

Mr feckry said...

ayok, due2 ade skandal

Wan85 said...

http://wanwidget.com/
apsal semua org tgk ni, aku x tgk lagi

ieda said...

wah2 dikk .. akak baca apa yg ko cakap nie kannn dah bikin akak panassss nak tgk huhuh

hubby akak pun x suke huhuh

eyjalukman said...

tp kan kak yana , time tengok tu geram betul . org nk hayati tgk cite tuh,bole plak org lain gelak2 kt blkang . grr!

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers