Dec 23, 2011

Tazkirah Hari Ini (Part 25)




Wahai isteri::

Selitkan doa setiap masa,
moga Allah SWT mencampakkan hidayah-Nya ke dalam hati suami kita.
Moga lebih cinta dia kepada iman, takwa dan ihsan.
Moga dia terus gigih mencontohi suami teragung, Muhammad SAW.
Mudah-mudahan jua, bersama kita meniti kehidupan dalam redha
dan kasih sayang Allah setiap masa dan ketika!

sumber::  Facebook



Setiap kali lepas solat, amalkan berdoa untuk suami..insyaAllah hubungan kita diberkati..^_^














p/s::  pagi ni appointment scan kat KK...tak sabar nak tau perkembangan baby...jantina?? err tolak tepi dulu...scan kat KK kompem tak nampak...muahaha~  =P






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

8 comments:

najwa's said...

semoga menjadi isteri solehah yana. (^_^)

Nik Imana said...

semoga berbahagia. :)

baca entry santau paku kt sini:

http://www.under5live.blogspot.com/2011/12/santau-paku.html

mas saari said...

semoga hubungan suami isteri berkekalan..

Lya Colours said...

amin..

Mr feckry said...

jom terus berdoa

mOoN said...

tiba2 nangis bca.. heran kut student yg lalu lalang...

diana said...

terima kasih..:)

MamaEma said...

KK tu Kota Kinabalu ke?..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015