Dec 13, 2011

Menu Seminggu Sekali~


Setiap minggu aku ada meeting kat Gombak...
so balik je meeting mesti singgah lunch kat hentian Awan Besar...
kat KESAS highway tuuuu...
sebelum ni lunch kat Kg. Baru...
kat situ parking leceh...
dengan jem lagi..
so semenjak dua menjak ni saja la tukar selera...
aku makan kat restoren A. Hassan...
specialities dia ayam kampung...
eh glemer kut restoren ni...
asal lunch hour mesti penuh orang...
luckily aku habis meeting selalunya sebelum pukul 12pm...
so tak payah la nak berebut seat dengan orang lain   =)




Sebenarnya yang jadi daya tarikan kat sini dorang punya sambal belacan...
memang mengancam!
harga pun boleh tahan laaa..
total makanan yang aku amek ni RM13.10...
biasa kalau makan kat sini memang lebih RM10...
well aku amek ayam pun sampai 2 ketul...
bayar pun kena la extra ye dak? huhu~
lagipun seminggu sekali je dapat lunch kat sini...
and walaupun kena bayar tol RM2.20...
sanggup!! janji prot kenyang dan gembira...yeyy! ^___^


err korang lunch apa tadi?? (^^,)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

18 comments:

Anum said...

sedapnya

:: Mrs.Eady :: said...

tak lunch lagi..hehehe..

❤ n a n a ❤ said...

mam nasi lalap~!! haha mabeless..

nabilah_2908 said...

tak kisah bayar lebih...janji kepuasan tu ada... ;)

BENA said...

bena lunch makan makanan same jer . BOSAN ! ;'(

e k i n ♥ y u s r i said...

nmpk sedap je

mas saari said...

ayam kampung memang sedap!!

laskar pelangi said...

adessss! terliur plak dah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ayam 2 ketul, mesti ayam tu sedap kan?klu tak takkan yana ambik 2. tp akak tgk sambal belacan tu mmg rasa terliur.

Rtp Farra Arisha said...

makan kenyang, hati senang..:) hehehe.

diana said...

kari ikan..
cendawan..
ayam goreng..
sambal beacan..


dan sekarang ..Aiskrim..:p

Lya Colours said...

aku lunch asam pedas tetel + sambal tempe. meletop !

~@mOi ~~ said...

biasa jd silent reader jer.. tp arini nak komen... 2 ketul ayam??? heee.. makan tuk 2 org kan... lgpon ayam tu mcm kurusss je.. takde isi..

Rinna said...

Kalau sambalnya sedap.. tuh yg jadi pembuka selera.. :)

Liyana said...

dh lame x mkn ayam kampung.. sedapnye... x thn tgk belacan tu..

naziyatul fatihah said...

dapat lazat :)

Rozuan Ismail said...

nasi kerabu.haha

msredcheesecake said...

Ayam 2 ketul? Hheee.... Ni bby lapar ke ibu dia lapar ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015