Dec 4, 2011

Macam-macam Souvenir Dari Seminar..yeyy!

oke sambung entry seminar lagi...haha~
semalam tak sempat nak online..
sibukkkkkkkk shopping barang-barang baby..eh!
yang tu aku story esok..lalalalala~  v(^__^)




Aku ni sebenarnya first time attend seminar since dah bekerja selama setahun lebih kat company nih...mula-mula memang malas nak pergi sebab takut mengantuk, bosan segala...sekali bila dapat goodies bag dari company penganjur rasa teruja gila! banyakkkkkkk benda dorang campak dalam beg tuh...berat beg ada la dalam sekilo lebih kot...haha serius! sebab ada file (hard cover), buku mengenai systemair (hard cover) and macam-macam lagi lah dorang letak dalam tuh...aku tak amek gambar pulak kan..segan oke! =P





Setiap meja dorang sediakan gula-gula dalam mangkuk kecik nih...oke la memang dorang dah faham akan ada yang mengantuk nanti..ngee~  aku tak suka gula-gula ni sebab dia rasa peanut butter ke apa tah..aishh banyak demand pulak orang dah bagi free tu kan..huhu  (-_-")




Salah satu benda penting dan selalu dapat bila attend seminar is pen...=)





Lagi satu benda yang aku rasa amat berguna dan menarik ialah pad kecik nih...orang panggil apa ye menatang ni?? adeyy~  notepad dengan pen atas tu dorang letak sekali dalam goodies bag  =)





souvenir yang palinggggggggggggggg aku suka!!! PENSEL BOX!! miahahaha~  patutnya sorang dapat satu je...tapi sebab banyak jugak meja kosong masa tu...time balik tu aku kebas la tempat yang takde orang duduk...hehe boleh bagi dak encem satu...tak payah berebut...kannnnnn?? v(^___^)"


Pensel box ni bukan dari syarikat penganjur...tapi compliment dari pihak hotel kut sebab ada logo hotel kat pensel box tu...ada pen, pembaris, stapler and klip kertas dalam tu...lengkap! ai loike! ada jugak yang aku tengok rompak kertas A4 banyak-banyak...kertas A4 tu ada cop dan logo One World Hotel...tapi bagi aku better amek pensel box dari kertas...ngee~  ^___^


Korang kalau attend seminar souvenir apa yang korang suka?? selain makan yang sedap dan banyak lah..huhu~  =)





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

Rozuan Ismail said...

wah,wan nanti akan pergi seminar isnin depan.harap2 best jugak lah.

J.M.R said...

aku suka card holder..mcm2 spesis dh aku collect..hehehe

mas saari said...

memang syok pergi seminar ni, macam2 dapat!

Rtp Farra Arisha said...

semua benda di atas adalah merupakan keperluan..hehe.

diana said...

ambik banyak ye??
meh satu..:p

Fida Husain said...

nak satu. nak satu. comel sgt :)

nabilah_2908 said...

bestnya souvenir yg Yana dapat..kalau yg attend ni ada anak yg bersekolah..boleh je bagi pencilbox tu kat anak dia kan...hehe.. :)

sy pernah dapat highlighter unik...comel je..kt situ ada 5 warna..

notebook...kat dalam tu siap ada sticky notes yg colorful...

pernah gak dapat mug..

ada lagi sy simpan..syg nak guna.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015