Dec 10, 2011

Lorrr Takde Wiper Belakang ke Kereta ni??? booooo~



aku::  ayang, macam mana nak on wiper belakang kereta yu ni??

hubby::  wiper belakang?? Persona mana ada wiper belakang la...

aku::  HAAAAA???!! takde wiper belakang?? *sambil mata menjeling cermin belakang utk kepastian*

hubby::  haah takde...nape??

aku::  erk, tadi malas nak jirus air..ingat nak guna wiper je hilangkan embun, kabus kat cermin ni...

hubby::  ouh..ermm~

aku::  gila tak best Persona nih...Satria pun ada wiper belakang...patut la yu selalu siram air kat kereta pagi²...hahahahaha~



Dah berapa tahun dak encem pakai Persona,
baru hari tu aku perasan kereta dia takde wiper belakang...hahaha~
selama ni parents aku beli kereta ada je wiper belakang tuh...
tak tahu la Persona yang looser atau
aku yang looser sebab baru tahu pasal wiper belakang ni...kahkahkah~


peace! v(^__^)














p/s::  dak encem balik malam ni woiiii...semoga selamat perjalanan pulang suamiku ya Allah~!! wuhhuuu windu bangat seh~! tak sabar nak makan coklat Langkawi...hohoho~  =P





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

20 comments:

Ann@zanyra said...

erk..baru tau gak ni...
pelik jek xde wiper belakang..klu hjn kabus cmne..hurmmm...

neway...selamat melepas windu...hik3:)

Diana2u said...

Normally kete sedan mmg xde wiper blkng a yana..ahahahaha..apolaaa

Munnafendy said...

lor yeke??? leceh la...huhu

nabilah_2908 said...

takde eh...? kete beso mcm tu boleh takde wiper belakang...huhu...

saya baca kat blog Fire Starting Automobile... tiap2 pagi..memang patut siram air pada kereta...buang air2 embun tu..

sebab air2 embun tu boleh menyebabkan kereta cepat berkarat.. :)

laskar pelangi said...

kakyana...siyusss baru tau jugak..hik3

Rozuan Ismail said...

indahlah malam ni ye.hoho

liyana said...

saga pun xde wiper blkg..

qasehraihan said...

pakai seksi2 taw mlm ni..ahakss..

FariehanIbrahim [LBC] said...

ltak jela wiper sndiri :P

EZAN IDMA said...

hilang rindu akk ek hehe

mas saari said...

akak pun baru tau! heheheheee
ingat semua kereta ada wiper belakang!

wah...happylah dia cik abang dah balik! dah ada bantal peluk malam ni..

Aku Ibu Muda said...

uiks...keta ahkak tkde wiper belakang gak sbb lagi canggih...hahaha

ada button kt dlm, ko tekan then cermin belakang akan kering...persona pun ada rasanya, try check :p

BENA said...

cop ! waja pun tak de jugakkkkkkkkk wiper blakang sis oitt . HAHAHAHAA ;)

Hazman said...

senyum je aku baca status ko kat fb....bila bangun pagi nampak hubby di sini.... ;-p

Finaz Jaafar said...

okay baru tau..haha
xpe, sy tak driving so tak kisah sgt..hoho

mynameismy said...

alaaa baru nak beli persona. takde wiper ke? -.-'

thn dpn kuar persona baru. hrp2nye ado kalau tak kena lah beli inspira haha...

POSH76 said...

proton mmg takdekan...I nyer keta saga pun tarak....kalu hujan jenuh!! picit butang hilangkan kabus tu...nak tanyala Mr Y naper takde wiper yer hehe

Liyana said...

baru tau jgk, huhu

diana said...

rasanya proton memang tak de la..

shakila mubarak said...

kete yg xde bonet blkg jek yg ade wiper :
eg, satria, myvi

kete yg ade bonet besar dan panjang mne de wiper :
eg, persona, honda city

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015