Dec 5, 2011

MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY

~klik banner~


Sempena 10th anniversary kak Mak Dara, beliau anjurkan satu GA yang sangat meletops ai tell yu!! rasa nak bunoh diri kat sungai Kelang je kalau tak join tahu?? hahahaha~  umur blog akak ni baru 10 bulan tapi dah sangat sangat glam gitu...aku ni tunggu bertahun jugak la nak sampai tahap macam sekarang ni..haha~  *usaha tangga kejayaan!*  v(^__^)


Giveaway kak Mak Dara sangat simple..tak perlu pening² fikir nak buat ayat apa...cuma fikir untuk beri tajuk filem sahaja! TAJUK FILEM...tahu??


Setelah memerah otak tapi masih tiada idea untuk bagi tajuk filem yang menarik, lalu saya sms mr Hubby untuk meminjam idea beliau..haha dan inilah tajuk filem yang dikatakan bakal memecah panggung sehingga 10 juta kutipan..pffttt~  confident level tinggi tak hengatttt! hahaha~  =P


Tajuk filem ciptaan Yanamib dan Ujang9897"BENIH DENDAM"

merupakan cerita aksi tentang pembalasan pembunuhan..phewww~  menarik tak?? menarik tak?? agak² layak tak dapat hadiah² lumayan dari akak Mak Dara?? hohoho~  ^__^



Saya telah mematuhi semua syarat² Mak Dara...yeyy!

1. Buat satu entry bertajuk MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY dan masukkan banner di atas ke dalam entry tersebut
2.Follow Blog Bicara Mak Dara
3. BERIKAN "SATU" TAJUK FILEM
4. Setelah Siap , Tinggalkan URL Entry Anda Itu Di Ruangan Komen Di Bawah Entry Ini.


Hadiah-hadiah yang ditawarkan memang akan membuatkan korang rasa looser tahap dewa kalau tak join GA ni tahu?? ngeh ngeh ngeh~


klik - <senarai hadiah>


Tarikh tutup 7 Disember 2011...cepatan joinnn!!! good luck kepada semua peserta!! dan good luck kepada diri sendiri!! weeeee~  \(^___^)/






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

POSH76 said...

menarik terasa nak menjoinlak..hadiah pun bess!!!!!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck yana..mana tau blh menang kan?rezeki baby lah tu

Anum said...

good luck

diana said...

semoga berjaya yana..:)

nabilah_2908 said...

pergh..!! tajuk tak tahan..Benih Dendam...

good luck Yana..!! :)

Rtp Farra Arisha said...

all the best to you sis. tajuk filem bukan main spesial lagi! hehe. may you get a chance to win! :)

mas saari said...

hehehee...tajuk memang kelasss gitu!
good luck yana..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Waduhhh mengancamnya tajuk.. Terharu akak Yana sudi join GA picisan akak ni hehehe tks sis.. really appreciate it.. =)

mynameismy said...

wah3... lame da xjoin GA!!!

dulu kemain ligat..-.-'

Hazman said...

whoaaa.....tajuk yang penuh emosi tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015