Dec 12, 2011

Cek Terakhir Dari Nuffnang~



Kenapa last cek??
sebab aku dah tak letak iklan Nuffnang kat blog...muahahaha~
sekarang tunggu cek dari Advertlets je..yeyy!
eh tu je nak cerita...
bye!












p/s::  Hari ni Selangor cuti weiii..sebab semalam besday Sultan Selangor...weeee~ dak encem dengan baik hati ajak tengok Ombak Rindu..wohooaaaa!! mintak-mintak la ada tiket lagi..tengok kat tenet semua fully booked je..adehh~





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

22 comments:

NURUL ASHIKIN said...

yana kenapa tukar pengiklan... advert punya rate ok x?

Rtp Farra Arisha said...

yihuuu :D it should be the good news of yours! happy to hear :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

OOO..DAH TUKAR...

bestnya dia boleh tngk OR

Cinoi Lavigne said...

I dah lama tak cek nuffnang.

advert never try. ok ka lebih laju ka

POSH76 said...

yang tu mesti lumayan cayalah!!!

aliesha kirana said...

wow! wow! wow! xpenah cash out lg. heehehe.

Mr feckry said...

apesal dah taknak letak

mas saari said...

oklah tu...
akak tak pernah cashout pun! huhuhuu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh boleh belanja akak makan hehehe

nFx said...

adverts lagi masyuk kot..hehehe..

Cik Eka said...

eka belum cash out lg..hehehe

Finaz Jaafar said...

ADVERT NI UNTUK TRAFIK TINGGI JE KAN??TAK DAPEK LA DEN NI HAH

nabilah_2908 said...

kenapa tukar...Advertlets lagi banyak ke earning nya..?

Liyana said...

advertlets lg masyuk ke cik puan yana? huhu

Rinna said...

Yang terakhir pun lumayan jugak.. tapi advert sure lebih lumayan iye tak..??

░♥si lampu neon♥░ said...

HEHEHE YEKE ??? hehehe...dulu try gak advertlet nii tp lambat kot...same je...alltthe best !!

FariehanIbrahim [LBC] said...

bru dpt cek pertama dri nuff :p

farra8979 said...

x sampai lagi jumlah tu... so, x mo amik lg...

Hazman said...

yana : setakat nie earning ngan advertlets nie okey kee....ujang dah penah cash out tak ?

Anati Soki said...

waaaa... anat tak tgk lg ombak rindu

BENA said...

eh ehe eh ! letak advertlest pulek ? ari tu zra letak dua2. last2 nuffnang jugak la zra letak . nak letak advertles pulek laaaaaaaaaaaaaaaaaaa . hehhe

diana said...

dengan advertlets kompem la lagi banyak..kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015