Dec 30, 2011

Tugas Hakiki Suami Bila Isteri Memboyot #1




Apa lagi kalau bukan KETIP KUKU KAKI ISTERI!! muahahaha~
bila prot semakin membesar adalah sangat susah untuk tunduk ke depan...
even nak solat pun kena duduk...
tak boleh nak sujud...
kalau paksa jugak sujud macam biasa mesti pening kepala..
lepas tu prot jadi cramp T__T


so macam tu jugak bila ketip kuku kaki...
mana sampai weiiii tangan ni nak mencapai kuku kaki tuh...iskisk~
ada seseorang yang berbadan agak GEMOK pernah bangkang alasan aku nih...
dia kata prot dia buncit takde masalah pun nak ketip kuku kaki...
hurmm hanya orang yang TAK PERNAH mengandung je takkan faham situasi ni...


perut yang mengandungi LEMAK adalah lembik!!
prot yang mengandungi ANAK, keras!!
beza hokay!!
sebab tu kalau tengok orang gemok pakai baju ketat-ketat
bila berjalan lemak dia tu macam bergoyang-goyang ikut gerak badan dia...
macam badan tu penuh dengan air je...ewww~  O___o'
kalau orang peknen pakai baju ketat-ketat
nampak macam sarung nangka...kahkahkah~  =P


oke point di sini ialah...
apa guna ada suami kalau tolong ketip kuku kaki pun tak boleh..ye dak?? hihi~
lagipun bila lagi si suami nak berkhidmat untuk isteri tercinta...ecewahh~!
tenkiu cayang! 
Allah sahaja dapat membalas segala jasa-jasa suami  (^^,)














p/s::  apahal indon yang buat tembok ni dah dua hari tak datang kerja..bila nak siap tembok rumah aku macam ni??! grrr~






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

20 comments:

MamaEma said...

suami mithali gitu...

Aida Effarina said...

wahh best nye dapat suami gitu. jadi sila la ambik kesempatan sebaiknya. muahaha *keji taakk :P

Liyana said...

auww!! bestnye.. nk jugak lah, hehe

Cik Azizah said...

wah bestnya..nak pregnant cepat2 lah..hehe tp asben duk jauhhhh..sebulan sekali balik..huuuu

CIK MAY said...

comelnye..;)

Miss Nadya said...

romantik..:)

semoga akak sihat selalu..:)

mOoN said...

bestnya kan duk dekat2 dengan husband.. blh tlg itu ini.. moon yg PJJ ni terpaksa la menahan hati.. tapi malam ni fly balik semenanjung after 3 months tak jumpa husband... segannya... hehehe...

ni jugak 1st time husband jumpa ngan baby dalam womb ni.. :)

Rozuan Ismail said...

ujang suami mithali le tuh

BeloG MTT said...

Alahai shuweetnya Encik Ujang.

eliyaezlinalias said...

akak neh x pegnen pon mmg en.suami yg potong kuku kaki & tangan...SEBAB kalo diri sendiri potong, konpom ada kejadian luka parah..hahahah FAIL!

Finaz Jaafar said...

mak aih..knp ujang sweet sangat ni?harharhar

gigiAriEma said...

untung larrr.. hehe.. suami soleh tu. :)

Daddylicious said...

teruskan dan jgn berhenti2...mengetip...hehe

mas saari said...

siapa lagi nak buat kalau bukan suami kan?

NUR AMINA said...

Cayalah Ujang

Ainn Rahman said...

Sweet ah abg ujang :DD

Cik Yatt said...

auww...bestnye asben caring.gitu :)

MISS BRUTAL said...

ala, indon tu tak mau kacau kak yana dengan abg ujang lar tu.. ^^

semoga sihat selalu.. ^^

BENA said...

wahhhhhhhhhh suami sis . dah boleh kira cam kisah cte seth tan daaaa . hi hihihihi

ecadwinkyasha said...

wow..romantiknya ujang tu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015