Oct 14, 2013

Wall Sticker Pertama untuk Rumah Baru! yeyy!!

Assalamualaikum....



Ekceli sebelum pindah rumah baru pun memang tak pernah
tepek wall sticker dalam rumah...
mungkin sebelum ni duk menyewa rumah orang...
tak feel gitu nak deko² dinding...hikss~


Wall sticker ni hadiah dari Aty...
masa Gathering Geng Gojes beberapa bulan yang lalu...
dah lama oiii....hahaha~
nasib la wall sticker takde expired date!
nak peram setahun pun tarak hal !  :p


Aku letak dekat dengan pintu sebab area tu je yang sesuai...
yang memang takkan diletak almari or any perabot kat kawasan tu...  :)





saja amek gambar dari pelbagai angle konon² kreatip...kahkah~  :p


Ekceli ni bilik tetamu....kat tingkat atas...
bilik aku dah penuh letak almari...
takde ruang dah nak menepek wall sticker bagai...huhu~
Zafirah takde playroom khas...
aku kan menumpang rumah mak aku jeee....
tapi sebab family aku tak besar,
so aku guna 2 lokasi sebagai 'palyroom/playgorund' Zafirah...
satu dalam bilik, satu lagi area ruang tamu...kahkah~
yang tu aku story later later...
takde kena mengena pun dengan entry ni...  :)




Nak ukur tinggi mama pun lepas tahu!pftt
nampak nau mama pendek...kui kui  :p


ada lagi satu wall sticker yang belum guna...
pun orang bagi masa celebrate birthday Zafirah yang pertama...
tengah pikir² lagi nak menepek kat dinding mana...hihi~


Thank you Aty for this lovely lovely wall sticker! *hugs ketat-ketat!*









p/s: taska cuti hari ni...so aku pun TERpaksa cuti sekali...grrr  nak hangkut anak pi opis macam tak kose je...letih sebab opis aku kena panjat tangga 3 tingkat! hehh  jom lah kita mencuba resipi-resipi hari ni...EH!  :p


 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

7 comments:

aizamia3 said...

duduk rumah cari resepi pastu share kat blog, nanti ai pun buat sama.. ;)

My Little Diary said...

wallpaper yang cantik...

slm aidiladha :)

Cik Eka said...

comelnya Zafirah duduk kat sticker tu,hehehe

Rozuan Ismail said...

jangan si zafirah gi conteng sticker tu dah lah.huhu

Rizziela said...

boleh ukur tinggi kan

sy x sempat lg nak deco2 ni..huhuhu

Cik Puan Tqah said...

baju zafirah tu da sentengg..hoho

diana said...

eee..nampak perut besor..hhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015