Oct 5, 2013

Giveaway: Bento Untuk Zafirah!

Assalamualaikum....


Sticky post...for new entry please scroll down....


~klik banner untuk ke blog penganjur~


Syarat Penyertaan :- 

1. Pastikan anda² semua telah mem'follow blog baru penganjur  [DONE!]
2. Pastikan ade banner giveaway [DONE!]
3. Make sure korang buat sticky entry sampai tarikh tutup. senang aku nak baca. (malas nak scroll jejauh. hehe) [DONE!]
4.Sila tinggalkan Blog Link Korang kat ruangan komen [DONE!]




Dan ni lah bento pertama yang aku buat untuk Zafirah....




oke la kan? kira lulus la nih...ngeh³  :p



hadiah giveaway ni ialah Rabbit rice mold and cutter bernilai RM45.00!! OMG!! aku ngidam sungguh bento yang niii....!!!


Saya amat memerlukan Bear & Rabbit Rice mold and cutter KERANA saya masih belum memiliki kedua²nya dalam koleksi bento tools saya...saya tak tahu nak beli kat mana jadi Giveaway sebegini amat² membantu dan mengurangkan beban pencarian koleksi bento tools di rumahku....kahkah  diharap pihak penganjur yang comel dan kreatif membuat bento dapat memberikan saya Rabbit Rice mold and cutter supaya saya boleh terus giat membuat bento untuk anak saya....dengan bertambahnya koleksi bento tools, saya mungkin akan lebih rajin memasak setiap pagi *winkkkk*  


Last but not least, terima kasih penganjur sebab perkenalkan saya dengan bento! ^_^







p/s: kemahennn bodek slogan aku....wakakaka~   kot la wawa terharu, melting dengan ayat bunga² aku tu...aminnnnnnnnnnnnnnn! (^^,)



 Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

6 comments:

Umi Qi said...

Rajin laa buat bento...cantik sgt...untung mama zafirah nih kaki daiso...leh update tools bento selalu...yeyyy

Wawa Yusoff said...

TQ yana!!

Good luck! :)

hana mz said...

uik..19 okt??

aizamia3 said...

moga berjaya.. ;)
kalau dapat.. bolehlah buat sikit bento untuk dak Nuha ek.. hehehe..

Cik Puan Rara said...

good luck kak! ewahhh lawa pulak coco crunch tu.

azizah :) said...

comelnyaaa... gudluck kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015