Oct 24, 2013

Nak Update Cerita The Loaf...tapi....hermmm...~

Assalamualaikum....


Korang yang rajin terjah blog aku mesti perasan,
aku jenis suka update blog berserta gambar...
jarang betul aku update blog tanpa gambar....kan?? *macamlahorangheran*


Tapi....


Tadi....


dah datang idea nak cerita pasal The Loaf....
eksaited nak transfer gambar dari fon ke PC...
sebab nak edit kat Photoscape....


sekali....


Aku tertekan DELETE!!!!


arghh!!!


stress!!


apesal la tangan ni sengal pepagi ni...
aku nak send gambar tu kat Skype...
tapi pi klik DELETE!!  choii~! T_T


so....


ni je lah update aku pagi ni.....
cerita pasal The Loaf tu....
tunggu aku amek gambar lain la pulak....
maksudnya....
kena tunggu aku terjah cawangan The Loaf...
baru boleh amek gambar!! grrr~


kesian entry pagi ni....
mesti korang menyesal bukak blog aku....mihmih~  :p



 Terima kasih sudi membaca!

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

lagi, lagi :)

cik hani said...

warghhh..kalau tertekan delete mesti terasa geram yang amat sangat kan.
i pun pernah macam tu

Cik Puan Rara said...

hahahahaha dh kenapa tgn akk tu.sejuk kot.so hilang kawalan sket.wakakakak~ xpe xpe.nt g lagi,repeat entry k.hehehe

AIN said...

try download software recuva..pastu nnt guna software tu tuk cari gambar2 yg hilang kat memory card yg digunakan tadi.. =) try la..

YanaUjang said...

i xde memory card..semua guna fon memory je..boleh jugak ke apply apps tu??

eima said...

hola hola...kesian ... ala janji ko update tu pun aku suka dah ...hahhaha

dhiera said...

kite boleh trace balik gambar2 yang dah delete. pernah buat awal tahun ritu.

Umi Qi said...

Yana....aduyaiiii terdelete...carik balik sekarang gak...x kira!!!! hahahhah x penah menyesal pun...sbb leh baca kisah seterusnya...zafirah melawat zoo melaka...hehhe

Fazleyatul Aini said...

hahaha sabo lah ye

DYatie said...

Ter delete itu sangat lah menghancurkan hati jiwa raga.

aizamia3 said...

bila ter delete tu rasa.. 'padan mukaku'.. huhuhu..

AIN said...

xpasti la..tp cube la..rase nyer boleh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015